Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.gólra értettem,hogy nem volt megérdemelt mivel kéz volt.Varga Tamás írta:...
Az első félidőben a Milannak momentumai sem voltak. Gólhelyzetre, de még kapura lövésre sem emlékszem tőlük. Az Internek volt pár helyzete, rögtön azzal nyitottak. A vezetésük 100%-ig megérdemelt.Sanama írta:Azzal én isCapon írta:Az meg hogy megérdemelten vezet-e az inter azért vitatkoznék![]()
Csak picit volt kéz Adriano gólja,de Stankovicé szép volt,bár elég nagy véldemi hiba után sikerült belőni.
Az a baj,hogy kit hoz Ancelotti? se Seva,se Kaka,se Gattuso ..
Azzal én isCapon írta:Az meg hogy megérdemelten vezet-e az inter azért vitatkoznék![]()
Nálam is így van. Valószínűleg azért van, mert a kommentátor ott van a helyszínen.kennyke04 írta:csak nálam mondja hamarabb a kommentátor a dolgokat mint ah látom a képsorokat?(rendesen tv-n nézem, eddig nem volt ilyen, csak most tűnt fel h Pato nem esik el, és akkor még csak épphogy hozzáért a labdához)
És speciel nem vettem észre hogy csúszna a hang...kennyke04 írta:csak nálam mondja hamarabb a kommentátor a dolgokat mint ah látom a képsorokat?(rendesen tv-n nézem, eddig nem volt ilyen, csak most tűnt fel h Pato nem esik el, és akkor még csak épphogy hozzáért a labdához)
Én már naon várom,kifejezetten jó meccsre számítok.És 3:2-es MILAN győzelemresoadroli írta:INTER: Julio Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano
MILAN: Abbiati, Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho, Pato
Itt a mai derbi kezdője...
Esetleg ezeken?vicky.girl írta:Hm, asszem nem fogom tudni nézni a meccset, nálam nem megy a rojadirecta.com... Vki esetleg linket?