Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Dave87
Capitá del Barça

2008.08.10. 04:25:47

Varga Tamás írta:A mai sportban 7. legjobbnak lenni valamiben a világon, kimagasló teljesítmény.
Pontosan erről van szó. Éva nagyon jól szerepelt, emellett (h csak egy embert említsek) Kis Gergőnek is kijár a gratuláció bőven! Amit eddig láttam, úgy érzem, senki nem vallott szégyent...
Dave87
Capitá del Barça

2008.08.10. 04:18:36

Cseh Laci a Király!!!!!Bravo, bravo, bravo! Büszkék lehetünk Rá!Erről van szó!EZAZ Laci komám:)!!!!
Mr. Master
Director del Fútbol

2008.08.10. 04:16:20

Szép volt Laci! Hatalmas úszás :!: Csak gratulálni tudok! Az utolsó ötven métert kivéve VÉGIG a világcsúcs-részidőn belül úszott a mi fiunk, szörnyen büszke vagy a mi fiunkra, Lochtet, a másik amerikait óriási csatában gyűrte le :!:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.09. 23:08:28

Cseh Laci bármikor, bármelyik korban nyehetett volna. Most, hogy egy szvsz agyontunigolt amerikai majom, akit talán 0,0001% esélyjel ver meg itt van, most ninsc. Ettől függetlenül, ha megussza élete legjobbját, akkor elégedett lehet. Függetlenül a helyezéstől. Schmeichel nyilatkozta 98ban a vb-n a brazilok elleni meccs előtt:"Miért baj, hogy a brazilokkal játszunk? Vagy papírforma lesz, vagy a világ legnagyobb szenzációját okozzuk" Ugyanezt tudom ajánlani Lacinak. Nyugodtan, a tét nem az ő vállátt nyomja! HAJRÁ LACIKA!!!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 22:49:30

gekkodan írta:
Varga Tamás írta: ...
Tamás!

Vagy ennyire nem ismersz, vagy nem olvastál el rendesen. Ha elolvasod az utána lévő hsz-eimet, akkor ezt a beszólást nem teszed meg. Nem tudom miért kötöttél belém, de semmi gond. Attól, hogy földön állok, nem fogok olyanról álmodni, amit maga a versenyző is reálisan, szinte lehetetlennek tart.

De segítek:

Elküldve: 2008.08.09. 17:18:48

"Ez nem vitás. Drukkolok a magyar fiúnknak és bízom a szorongatásban, de nem hiszek az aranyban. De mindent bele!"

A kioktatást ilyen értelemben inokolatlannak érzem és visszautasítom. Bányász! köszönöm a hsz-t, minden egyetértésem.
Mea culpa, mea culpa, mea maxíma culpa!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.09. 21:12:17

Egyébként akartam említeni, hogy egyre szimpatikusabb Nadal. Hogy az olimpiai faluban van, és látszik rajta, hogy élvezi az olimpia hangulatát, nagyon szimpatikussá tette a szememben. A megnyitón is milyen jól érezte magát, nevetgélt társaival. Szóval akármennyire is nem szerettem a srácot, most kapott tőlem egy-két plusz pontot. :)

Wimbledonban is igazi sportemberhez méltóan nyilatkozott, főleg Federer kollégájáról. Respekt. :)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.09. 19:14:13

Miki!

Egyszerűen jelenleg nem érzem, hogy miért volt szükség arra, hogy Tamás ilyen szinten oktasson ki és forrázzon le. Pont amiért Te is írtad, senki sem mondta, hogy az ezüst "kevés".

OFF:

A hasonlítást pedig nem tudom megítélni. :lol:

ON
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.09. 19:10:23

OFF:

gekk hsze utána olyan mintha két Vété vitatkozna :lol:

On: Tamás senki sem írta,h ne lenne büszke Lacikára ha 2.lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.09. 19:08:23

Varga Tamás írta: ...
Tamás!

Vagy ennyire nem ismersz, vagy nem olvastál el rendesen. Ha elolvasod az utána lévő hsz-eimet, akkor ezt a beszólást nem teszed meg. Nem tudom miért kötöttél belém, de semmi gond. Attól, hogy földön állok, nem fogok olyanról álmodni, amit maga a versenyző is reálisan, szinte lehetetlennek tart.

De segítek:

Elküldve: 2008.08.09. 17:18:48

"Ez nem vitás. Drukkolok a magyar fiúnknak és bízom a szorongatásban, de nem hiszek az aranyban. De mindent bele!"

A kioktatást ilyen értelemben inokolatlannak érzem és visszautasítom. Bányász! köszönöm a hsz-t, minden egyetértésem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.08.09. 19:12:44-kor.

Yaya Touré - a szikla.

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.09. 18:50:30

Varga Tamás írta:
gekkodan írta:Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
Dani!
Ezt így, ebben a formában, egy magyar ember, Magyarországon nem szerencsés, ha leírja. Bízni kell, reménykedni, és szurkolni. Lemondani a győzelem lehetőségéről, esélyéről kishitűség. Hit nélkül az élet olyan, mint a húsleves só nélkül!
Szerintem is második lesz "csak" Laci...
De attól még ugyan úgy fogok szurkolni neki és remélem,h megnyeri.De nem ezt tippelem.
Szóval szerintem gekkodan is bízik,reménykedik és szurkol Cseh Lacinak.

Addig nincs baj amíg mi gondoljuk így.Majd ha Laci is úgy áll oda,h feladja akkor van nagyobb baj.Akkor van igazán nagy baj.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
10Giga10
Barça B

2008.08.09. 18:07:28

ffúúúúúúú gyerekek most néztem a kézi meccset!!!
A mi Görbénk félelmetes.Pálinger meg csodálatos!!!Hajrá Magyarok Hajrá győriek!!:D:D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 18:05:57

gekkodan írta:Szegény Cseh Laci nagyon ki fog kapni Phelpstől... Ez a mai 2 másodperc elég kemény...
Dani!
Ezt így, ebben a formában, egy magyar ember, Magyarországon nem szerencsés, ha leírja. Bízni kell, reménykedni, és szurkolni. Lemondani a győzelem lehetőségéről, esélyéről kishitűség. Hit nélkül az élet olyan, mint a húsleves só nélkül!
Phelps-nek nagyobbak az esélyei, de láttunk már nagy esélyeseket betlizni, rossz formát kifogni, hibázni. Pl. Gail Devers az 1992-es olimpia 100 m gátfutó döntőjében: utcahosszal vezetett, aztán az utolsó gátban elesett.
Ez a hozzáállás nem megfelelő!
Szerintem.
És még valami: a 2. hely talán szégyen? Talán el kellene miatta bujdokolnia? Nem. Én ugyanolyan büszke leszek rá, ha 2. lesz, mint ha olimpiai bajnok lesz. Sőt, Csernoviczki Éva mai 7. helye is nagy örömmel, és megelégedéssel tölt el. A mai sportban 7. legjobbnak lenni valamiben a világon, kimagasló teljesítmény.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.09. 18:01:59

kovinho írta:
Mert szerinted az előfutamon fogja úszni a világcsúcsát?
Hülyeség.

Érzek benne annyit, hogy megszorongassa. Nem úszta ő még ki magát...

HAJRÁ LACI! :)
Bízok benne,de csak abban,h szoros lesz,ugyanis Phelps sem úszta ki magát,lehetett látni az első 100-150en,h mennyi van benne (bőven vébé csúcson belűl kente),majd visszavett....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.09. 17:59:24

vale írta: hanem egy másik niga 4 év mulva , azt pedig egy második fogja megdönteni , és ez a ami megmagyarázhatatlan.
Mert? Ki tudja,h mi a max? Lehet még meg sem született egy olyan ember,aki megdönti. Mindig születnek korszakos zsenik,dopping ide,vagy oda.
A 100méteres síkfutás ideit nézve,pedig nagy csodáról nincs mit beszélni, ugyanis éppen h megdöntik,az pedig betudható a legapróbb dolgoknak is.

Én számomra nem megmagyarázhatattlan egyáltalán,vannak szenvedélyes,és kumma tehetséges emberek,akiknek minden adottsága megvan,h esélyük legyen megdönteni.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 17:52:20

Bányász írta:
vale írta: Bolt idejét már megdöntötték , hátszélben így az nem számít de jel volt hogy sokáig nem kell várni a javításra , de könyörgöm mond már el hogyha nem doppingolnak miért tudnak gyorsabbak lenni mint 1930-ban , vagy '80ban , vagy 4 éve? Az hogy gepárdok földjéről jöttek jó indok , tényleg félelmetesek az adottságaik , de rájuk is gaz hogy évről évre gyorsabbak , ami szvsz lehetetlen.
Azért mert 30ban odaálltak és szaladtak.Jórészt amatőrök voltak.

Manapság pedig gumiborításon futnak,extra könnyű csukában,ez az életük.10éves koruk óta speciálisan a 100méterre készülnek,speciális edzésekkel.

Az meg,h 1 századokat javulnak az lehet azért mert jobban rajtolt,jobb volt a szele,végigfutotta és nem engedett ki a végén stb.

Nem gondolom,h Bolt vagy Powell vagy bárki más sokkal tovább tudna fejlődni.Sőt maga a sportág se tud már tovább fejlődni szerintem.Itt fognak maradni 9.70 környékén,talán még 50ig lefaragják,de nekem az már lehetetlennek tűnik.

És négy évvel ezelőtt mondjuk 9.82 volt a rekord ma meg 9.76.Ez nem akkora fejlődés,ezt simán rá lehet fogni egy jobb rajtra.
Rálehet , nyilván 1930... gondoltam ezt mondjátok mindegy igy is van , de biztos hogy nem ragadnak meg , mindig ezt gondoljuk és mégsem , régen már a 10 sec krölüli időkre is ezt mondták , most itt tartunk , nem Bolt fog jobbat futni , hanem egy másik niga 4 év mulva , azt pedig egy második fogja megdönteni , és ez a ami megmagyarázhatatlan.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.09. 17:44:52

Bodi írta: Az a szomorú az egészben,hogy ők nyílván mind tehetségesek,szóval valószínűleg dopping nélkül is ők küzdenének az első helyekért,csak 1-2 tizeddel rosszabb eredménnyel.
Csak ha egyvalaki doppingol, olyan szerrel amit nem lehet kimutatni, és van valaki aki ugyaolyan jó de a dopping miatt pont azzal az 1-2 tizeddel megy rosszabbat mint a másik, és akárhogy küzd nem tudja legyőzni, akkor Ő is tiltott szerelhez nyúl, és így tovább...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Bodi
Director del Fútbol

2008.08.09. 17:39:00

Nem vitatkozni akarok,de ha jól tudom már 9,72 a világcsúcs.
És nem csodálkoznék,ha 5 év múlva 9,5 körül lenne.
Az biztos,hogy sokkal komolyabbak az edzések,mint évekkel ezelőtt,de innen már nagyon nincs hova fejlődni,ennél komolyabban nem lehet edzeni,a 100 méteresek elérték az emberi teljesítőképesség határát,mégis sztem folyamatosan tovább fognak javulni,köszönhetően a doppingnak.
Én is szeretném azt hinni,hogy tiszták ezek a sportágak,de sajnos sztem nem.

A mai modern világban tuti,hogy olyan doppingszereket terveznek,amelyek nagy mértékben növelik a teljesítményt.Akkor viszont hogy lehetséges,hogy a bizonyítottan doppingoló Justin Gatlin idejét még tovább javítja a tiszta Bolt illetve Powel?Én nem tudom elképzelni,hogy a mai technika mellett valaki önerőből jobbat tud futni,mint valaki más az új technikák segítségével.
Egyedüli magyarázat,hogy a többiek is doppingolnak az élmezőnyben.

Az a szomorú az egészben,hogy ők nyílván mind tehetségesek,szóval valószínűleg dopping nélkül is ők küzdenének az első helyekért,csak 1-2 tizeddel rosszabb eredménnyel.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.09. 17:28:51

vale írta: Bolt idejét már megdöntötték , hátszélben így az nem számít de jel volt hogy sokáig nem kell várni a javításra , de könyörgöm mond már el hogyha nem doppingolnak miért tudnak gyorsabbak lenni mint 1930-ban , vagy '80ban , vagy 4 éve? Az hogy gepárdok földjéről jöttek jó indok , tényleg félelmetesek az adottságaik , de rájuk is gaz hogy évről évre gyorsabbak , ami szvsz lehetetlen.
Azért mert 30ban odaálltak és szaladtak.Jórészt amatőrök voltak.

Manapság pedig gumiborításon futnak,extra könnyű csukában,ez az életük.10éves koruk óta speciálisan a 100méterre készülnek,speciális edzésekkel.

Az meg,h 1 századokat javulnak az lehet azért mert jobban rajtolt,jobb volt a szele,végigfutotta és nem engedett ki a végén stb.

Nem gondolom,h Bolt vagy Powell vagy bárki más sokkal tovább tudna fejlődni.Sőt maga a sportág se tud már tovább fejlődni szerintem.Itt fognak maradni 9.70 környékén,talán még 50ig lefaragják,de nekem az már lehetetlennek tűnik.

És négy évvel ezelőtt mondjuk 9.82 volt a rekord ma meg 9.76.Ez nem akkora fejlődés,ezt simán rá lehet fogni egy jobb rajtra.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 17:27:32

Vale!
nem védem elvakultan! egyszerűen csak nem akarom elhinni, hogy doppingol, talán azért, mert bízom abban, hogy létezhetnek ilyen tehetségek...
ennyi
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 17:25:34

ozsimiki írta:
gekkodan írta:Srácok!

Phelpsőr csak annyit, hogy már az anyjában szereket kapott. Felépítésében és teljesítményében egyszerűen tökéletes, nem lehet megverni ez tuti. Ezt maga Cseh Laci is mondta. Phelpsnek kb saját laboratúriuma van, ha ő nem doppingol akkor senki.

Ez nem vitás. Drukkolok a magyar fiúnknak és bízom a szorongatásban, de nem hiszek az aranyban. De mindent bele!
Vízalatti delfinezése (rem jól emlékszem a 'szakszóra') egyedülálló. Már maga ez is nagyon sok előnyt jelent neki, és ahogy Bányász is írta,ha nem lenne ő,akkor lenne Cseh Laci,és akkor az AmerikaBarca.com fórumozói írnák,h milyen agyondoppingolt gép ez a mi fiúnk :D
a számból vetted ki a szót :wink:
mindenesetre erről nem érdemes vitát nyitni.
én személy szerint hiszek abban, hogy tiszta. ha meg mégsem, akkor áldásom rá!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.09. 17:25:13

Én sem támadtam, vagy hasonló, csak szimplán kijelentettem realistán, hogy ez nem megy bárhogy. Phelps ilyen, így kell legyőzni. Ennyi.

Yaya Touré - a szikla.

vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 17:24:10

d.OR írta:

Phelpsőr csak annyit, hogy már az anyjában szereket kapott. Felépítésében és teljesítményében egyszerűen tökéletes, nem lehet megverni ez tuti. Ezt maga Cseh Laci is mondta. Phelpsnek kb saját laboratúriuma van, ha ő nem doppingol akkor senki.

Ez nem vitás. Drukkolok a magyar fiúnknak és bízom a szorongatásban, de nem hiszek az aranyban. De mindent bele!
talán nem kellen így elítélni:) lehet, hogy doppingol, lehet, hogy nem. de szerintem nem érdemes így leírni.
ismét mondom: nem mindenki gazember, aki jól teljesít :wink:
Ő nem egyszerűen jól teljesít...
Most attól még hogy valaki doppingol lehet szimpatikus valakinek , mondjuk nem tudom hogyan , Armstrong pl nekem mindig is a kedvenc kerékpárosom lesz pedig nyilván doppingolt , máshogy ezt nem tudta volna megcsinálni , de attól még nem kell elvakultan védeni.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.09. 17:23:07

Phelpsről nem hiszem, hogy vitát kellene nyitni. Egyszerűen ennyire a világ előtt járnak még ebben is. De aki elhiszi, hogy a gyerek tiszta, az nézze meg a testét és az eredményeit stb. Nem dolgozik többet, mint a Cseh vagy mások, de ilyen eredményekre nem lehet képes bárki.

És ha nem is fog 8 aranyat nyerni, ha hoz 6-ot, már azzal a világ legjobb úszója lesz, persze már most is az.

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.09. 17:22:17

Vízalatti delfinezése (rem jól emlékszem a 'szakszóra') egyedülálló. Már maga ez is nagyon sok előnyt jelent neki, és ahogy Bányász is írta,ha nem lenne ő,akkor lenne Cseh Laci,és akkor az AmerikaBarca.com fórumozói írnák,h milyen agyondoppingolt gép ez a mi fiúnk :D
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.09. 17:21:13

talán nem kellen így elítélni:) lehet, hogy doppingol, lehet, hogy nem. de szerintem nem érdemes így leírni.
ismét mondom: nem mindenki gazember, aki jól teljesít :wink:
Lezárt