David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
N7
Jugador del Barça

2011.03.20. 14:35:27

Amióta tárgyaláson volt azóta nem játszik,olyan jól!Valami bűzlik vagy fizetnie kell vagy más gondok vannak...Tuti van valami,a srácokkal jól ki jön!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.20. 14:19:40

papek89 írta:Én csak azt nem értem miért szapulják állandóan Villát. Csapatjátékban ott van, gólokban ott van (idén már lőtt 21-et ), letámad, hajt. Igencsak köszönhetünk neki pár fontos gólt. Van pár gyengébb meccse és már adnátok elfele?! Nevetséges. Mit várnak egyes emberek? Hogy mindig űrfocit játsszon? Szerintem már bizonyított, hogy az első szezonjában így bele tudott illeszkedni a játékba, és a gólokkal se maradt adós.
Azért a hozásszólásod nem tükrözi valóságot. Az őt kritizálók nagy része nem az összteljesítményével elégedetlen, hanem azzal, amit az utóbbi pár meccsen mutat be. Ja, és a legtöbb ember fejében meg sem fordult az eladása. 1-2 szélsőséges véleményt volt vele kapcsolatban, amire vonatkozhatna a hsz-ed, azokkal én sem értek egyet. De azokkal sem tudok azonosulni, akik mindig csak védik.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.03.20. 14:14:53

Nem értem miért kell Villát megszólni. Sokkal de sokkal többet nyújt ,mint tavaly Ibra,akit olyan baromi nagyra tartottatok sokan. Összességében Villa most tart 21 gólnál és 9 gólpassznál (bajnokság,kupa,BL) ,Ibra tavaly szezon végén zárt ugyanilyen mutatókkal, Villának pedig jópár meccs még hátra van.
barcadv7
Barça B

2011.03.20. 14:06:47

Csak úgy mondom hogy a hullámvölgye elött zsinórban rúgta a gólokat. Ne felejtsük ezeket el ilyen könnyen. Amúgy biztos vagyok benne hogy Őt is zavarja ez a helyzet, és próbál rajta változtatni. És értem én hogy nem olvassa, de ilyenkor ki kellene állni a játékos mellett nem leírni pár meccs miatt.....
EszteR#7
Barça B

2011.03.20. 13:57:11

papek89 írta:Én csak azt nem értem miért szapulják állandóan Villát. Csapatjátékban ott van, gólokban ott van (idén már lőtt 21-et ), letámad, hajt. Igencsak köszönhetünk neki pár fontos gólt. Van pár gyengébb meccse és már adnátok elfele?! Nevetséges. Mit várnak egyes emberek? Hogy mindig űrfocit játsszon? Szerintem már bizonyított, hogy az első szezonjában így bele tudott illeszkedni a játékba, és a gólokkal se maradt adós.
így van, sokat biztonyított már és sokat meg is tesz. A világban hány játékos van aki egy bizonyos ideig nem lő gólt, de mégse teszik ki azonnal. Most ő is egy hullámvölgyben van, ki fog ebből jönni, küzdeni fog ebben biztos vagyok, és ahogy mondjátok egy gól sokat segítene most rajta.. .
a széttárt karokról meg annyit hogy mit csináljon ha valami nem jön össze és feszült?!!! az meg h. nem lát és hall , meg magának csinálja a szituációkat sztem nem így van de mind1.
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.20. 13:27:47

Én nem várom el,hogy mindig csillogjon,de mikor valami nem jön össze és széttárt karokkal sétálgat,az nagyon idegesítő tud lenni. Illetve mikor annyira gólt akar lőni,hogy nem lát-nem hall a pályán és csak saját magának keresi a szituácót,na az is zavar.

albicelesteX-el egyet tudok érteni. Villa 1-2évvel egyéni csúcspontja után igazolt ide,majdnem úgy , mint Titi. De azét remélem nem ez lesz a max. amire itt képes lesz.
papek89
Jugador d'estrella

2011.03.20. 13:24:31

Én csak azt nem értem miért szapulják állandóan Villát. Csapatjátékban ott van, gólokban ott van (idén már lőtt 21-et ), letámad, hajt. Igencsak köszönhetünk neki pár fontos gólt. Van pár gyengébb meccse és már adnátok elfele?! Nevetséges. Mit várnak egyes emberek? Hogy mindig űrfocit játsszon? Szerintem már bizonyított, hogy az első szezonjában így bele tudott illeszkedni a játékba, és a gólokkal se maradt adós.
albicelesteX
A Vadász

2011.03.20. 11:59:29

Szia Lionel85! :wink:

Én sem adnám el.Igazából némi irónia volt az írásomban.Még csak nem is annyira az Henry-Marquez vonalra akartam utalni teljesen.Amit Te írtál az egyfajta következménye annak amire én gondolok.És amire én gondolok az szigorúan csak Henry-ra igaz,ez pedig az,hogy szerintem nem a pályája csúcsán érkezett egyikőjük sem a csapathoz.Hamarabb kellett volna mind a kettőt,főleg a franciát idehozni.Nem igazán csípem az ilyen igazolásokat.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.20. 11:34:46

Minél hamarabb be kéne találnia mert meccsről meccsre frusztráltabb lesz. Sablon, de egy gól sokat segítene rajta!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Charlie
Öreg Harcos

2011.03.20. 11:26:11

Több helyzete is volt,amiből illett volna 1-2 gólt rúgnia tegnap. Befejezésben összeszedi magát, akkor rendben lesz, valami zavarhatja.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
LM10
Director del Fútbol

2011.03.20. 11:22:08

Hát azért nincs akkora gáz, mint ahogyan azt sokan tartjátok. Nem mindig teljesített jól, de akkor legalább lő minimum 1 gólt(persze vannak kivételek,pl tegnap). Meg ő világéletében középen játszott, most a nyári VB-n kezdett el szélen játszani, szóval ezt szoknia kell egy 28 éves játékosnak. Nem lóg ki a csapatból úgy mint tavaly Zlatan, illik is a játékunkba, újra visszafog térni a jó útra :wink:
barcadv7
Barça B

2011.03.20. 11:14:25

Én amúgy olvastam hogy az ügynök fellebbezett. ha ez igaz akkor valószínűleg kezdődik előről a bírósági hercehurca. De most majd jönnek meccsek a Spanyol válogatottal, hátha feltöltődik egy kicsit hogy találkozik olyan barátokkal akikkel régen és sikerül ott gólt rúgnia. Valamiért hullámvölgybe került de elég kitartó hozzá hogy kikecmeregjen belőle.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.20. 10:42:12

Most már meccsek óta nagyon gyenge, sürgősen össze kéne magát szednie, mert az szükségünk lenne a góljaira az elkövetkezendő meccseken.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.20. 09:36:53

albicelesteX írta:nagyon langyi...Engem kifejezetten idegesít...,de hátha megtalálja a góllövő cipőjét,ha nem akkor meg nyáron mehet ingyen az MLS-be...
Azért nem ennyire súlyos a helyzet. Mostanában szenved szegény, de eladni még nem adnám el. Értem, hogy az Henry-Márquez vonalra gondolsz, hogy ingyen mehettek Amerikába, pedig pénzt is kaphattunk volna érte, de bennük már nem volt tűz. Villában még azért van.

Azért nem értem a tegnapi produkcióját, mert lelkileg nem lehet padlón, hiszen eddig annak lehetett betudni, hogy gyenge, mert bírósági tárgyaláson volt, megviselte a per volt ügynökével, de ez már elmúlt. Azóta a pert megnyerte, nem kell 6 milliót fizetnie, mégis azt lehetett látni a Getafe ellen, hogy csak testben van a pályán, fejben teljesen máshol. Remélem van akkora tanár Pep, hogy kirángatja a lelki válságból őt Messivel karöltve.
Kép
Kép
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.20. 09:33:36

Valójában sokszor a társak nem veszik észre a beindulásait, v rossz ütemben fut be a védelem mögé, én nem tudom....de az hogy 1 Xavi, 1 Iniesta nem tudja megtalálni az valamit sejtet! talán messi az aki a passzaival helyzetbe szokta hozni!! én ugy gondolom pihentetni kéne .....csak sajnos pont olyan meccsek jönnek a szünet után ahol azért ő akármilyen formában van, kell a pályára! remélem minél elöbb megtalálja a góllövő cipőjét!
Gyerünk David jó csatár vagy és ezt a csapatot gólokkal kell segíteni!!! Visca el Barca
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
albicelesteX
A Vadász

2011.03.20. 09:16:21

nagyon langyi...Engem kifejezetten idegesít...,de hátha megtalálja a góllövő cipőjét,ha nem akkor meg nyáron mehet ingyen az MLS-be...
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.19. 22:06:00

Szerintem egész meccsen veszélyes bemozgásai voltak, csak a befejezés nem sikerült. A sokadig rontott helyzet után is folytatta a küzdelmet, és ez becsületre méltó. Sebaj, majd a következő mérkőzéseken.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.19. 21:53:32

barcaaa91 írta:Katasztrófa ma... Gyakorlatilag a Messi-féle összerezdülése óta nincs egy normális kapuralövése.
Milyen összerezdülés?

Engem az zavar,hogy széttárt karokkal megáll,elkezd reklamálni,fel van háborodva, mialatt egymás után 2 értelmes passza nincs,és a ziccereket sorra hagyja ki...
Piqué
Jugador d'estrella

2011.03.19. 21:32:20

A pontosság mostanában eléggé hiányzik a játékából,sőt még szerencsével is hadilábon áll.. :?
barcaaa91
Barça B

2011.03.19. 21:27:37

Katasztrófa ma... Gyakorlatilag a Messi-féle összerezdülése óta nincs egy normális kapuralövése.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.19. 21:22:52

a vége előtt nem szívesen írom le,mert ilyenkor szokott lőni gólt vagy gólokat,de ma is egy szép nagy nulla.
EszteR#7
Barça B

2011.03.15. 12:51:38

Lionel85 írta:
Robcsyy írta:azért az mekkora vicc már, hogy mikor Ibrának nem ment, akkor mindenki ekézhette ezerrel, bezzeg ha szegény Villa-ra egy rossz szót is mondanak, akkor mindenki megsértődik, hogy hát így első szezon, úgy első szezon, bárkinek lehetnek rossz meccsei bla bla...
még mielőtt bárki mondaná, nem vagyok Villa ellenes... :D
Talán azért, mert Villán látszik az akarat és amikor nem lő gólt, akkor sem áll meg az élet, mint a svéd baromnál. Ez nagy különbség. Nem lehet egy lapon említeni a két játékost, mert teljesen más világ a kettő. Villa már bizonyított, neki csak kiegyensúlyozottság kell. Látszik, amikor megy neki a játék, illik a Barcelona gépezetébe. A svéd akkor sem illett ide, amikor ment neki a játék.
szerintem is, egyetértek veled. Ibra, érdekes egy emberke és senkivel sem lehet egy lapra tenni a Barcából. Emellett Villa, akar és küzd, igaz néhány meccsen nem a top formájában volt, de sokat tud ő és ahogy mondod már bizonyított. :)
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
N7
Jugador del Barça

2011.03.15. 12:36:40

Elnézést mindenkitől a tegnapi kirohanásomért,az alpári stílusomért!:) Nem így akartam!
David Villa az elmúlt meccseken nagyon rosszul játszott,ettől függetlenül,egyáltalán nem hasonlítható össze a svéddel!Mind személyiségileg,mind játékban teljesen különböző a 2 figura!Mind2 játékosnak meg van az előnye és a hátránya,de tény Villa 1000x jobban beleillik a Barca játékába,mint Ibra! 2008 óta vártam,hogy ide igazoljon és most itt van végre,a világ legjobb csapatában! Reméljük hamar összeszedi magát és akkor már csak a góljairól beszélgetünk itt a fórumon!:) Még1x ne haragudjatok,az előbbi kommentemért!
csak a Barca<3
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.15. 09:23:28

Robcsyy írta:azért az mekkora vicc már, hogy mikor Ibrának nem ment, akkor mindenki ekézhette ezerrel, bezzeg ha szegény Villa-ra egy rossz szót is mondanak, akkor mindenki megsértődik, hogy hát így első szezon, úgy első szezon, bárkinek lehetnek rossz meccsei bla bla...
Talán azért, mert Villán látszik az akarat és amikor nem lő gólt, akkor sem áll meg az élet, mint a svéd baromnál. Ez nagy különbség. Nem lehet egy lapon említeni a két játékost, mert teljesen más világ a kettő. Villa már bizonyított, neki csak kiegyensúlyozottság kell. Látszik, amikor megy neki a játék, illik a Barcelona gépezetébe. A svéd akkor sem illett ide, amikor ment neki a játék.
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2011.03.14. 21:13:35

Én nem vagyok ebbe benne, nem azért mondom, de Villának amikor nem megy akkor is hajt legalább. és ugyan a helyzeteket kihagyja, de nem képez akadályt a csapatjátékban, mint Ibra azt sokszor tette.
Én ezért védeném meg villát, de emellett azt is mondom, hogy Afellayt is el lehetne kezdetni játszatni nagyobb mennyiségben, mert ha játékban lenne, tudna plusszt adni ennek a csapatnak. Villa helyén most néha kezdhetne a holland, jót tenne mindkettőjüknek lehet.
Kép
Lezárt