Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azért a hozásszólásod nem tükrözi valóságot. Az őt kritizálók nagy része nem az összteljesítményével elégedetlen, hanem azzal, amit az utóbbi pár meccsen mutat be. Ja, és a legtöbb ember fejében meg sem fordult az eladása. 1-2 szélsőséges véleményt volt vele kapcsolatban, amire vonatkozhatna a hsz-ed, azokkal én sem értek egyet. De azokkal sem tudok azonosulni, akik mindig csak védik.papek89 írta:Én csak azt nem értem miért szapulják állandóan Villát. Csapatjátékban ott van, gólokban ott van (idén már lőtt 21-et ), letámad, hajt. Igencsak köszönhetünk neki pár fontos gólt. Van pár gyengébb meccse és már adnátok elfele?! Nevetséges. Mit várnak egyes emberek? Hogy mindig űrfocit játsszon? Szerintem már bizonyított, hogy az első szezonjában így bele tudott illeszkedni a játékba, és a gólokkal se maradt adós.
így van, sokat biztonyított már és sokat meg is tesz. A világban hány játékos van aki egy bizonyos ideig nem lő gólt, de mégse teszik ki azonnal. Most ő is egy hullámvölgyben van, ki fog ebből jönni, küzdeni fog ebben biztos vagyok, és ahogy mondjátok egy gól sokat segítene most rajta.. .papek89 írta:Én csak azt nem értem miért szapulják állandóan Villát. Csapatjátékban ott van, gólokban ott van (idén már lőtt 21-et ), letámad, hajt. Igencsak köszönhetünk neki pár fontos gólt. Van pár gyengébb meccse és már adnátok elfele?! Nevetséges. Mit várnak egyes emberek? Hogy mindig űrfocit játsszon? Szerintem már bizonyított, hogy az első szezonjában így bele tudott illeszkedni a játékba, és a gólokkal se maradt adós.
Én nem várom el,hogy mindig csillogjon,de mikor valami nem jön össze és széttárt karokkal sétálgat,az nagyon idegesítő tud lenni. Illetve mikor annyira gólt akar lőni,hogy nem lát-nem hall a pályán és csak saját magának keresi a szituácót,na az is zavar.papek89 írta:Én csak azt nem értem miért szapulják állandóan Villát. Csapatjátékban ott van, gólokban ott van (idén már lőtt 21-et ), letámad, hajt. Igencsak köszönhetünk neki pár fontos gólt. Van pár gyengébb meccse és már adnátok elfele?! Nevetséges. Mit várnak egyes emberek? Hogy mindig űrfocit játsszon? Szerintem már bizonyított, hogy az első szezonjában így bele tudott illeszkedni a játékba, és a gólokkal se maradt adós.
Azért nem ennyire súlyos a helyzet. Mostanában szenved szegény, de eladni még nem adnám el. Értem, hogy az Henry-Márquez vonalra gondolsz, hogy ingyen mehettek Amerikába, pedig pénzt is kaphattunk volna érte, de bennük már nem volt tűz. Villában még azért van.albicelesteX írta:nagyon langyi...Engem kifejezetten idegesít...,de hátha megtalálja a góllövő cipőjét,ha nem akkor meg nyáron mehet ingyen az MLS-be...
Milyen összerezdülés?barcaaa91 írta:Katasztrófa ma... Gyakorlatilag a Messi-féle összerezdülése óta nincs egy normális kapuralövése.
szerintem is, egyetértek veled. Ibra, érdekes egy emberke és senkivel sem lehet egy lapra tenni a Barcából. Emellett Villa, akar és küzd, igaz néhány meccsen nem a top formájában volt, de sokat tud ő és ahogy mondod már bizonyított.Lionel85 írta:Talán azért, mert Villán látszik az akarat és amikor nem lő gólt, akkor sem áll meg az élet, mint a svéd baromnál. Ez nagy különbség. Nem lehet egy lapon említeni a két játékost, mert teljesen más világ a kettő. Villa már bizonyított, neki csak kiegyensúlyozottság kell. Látszik, amikor megy neki a játék, illik a Barcelona gépezetébe. A svéd akkor sem illett ide, amikor ment neki a játék.Robcsyy írta:azért az mekkora vicc már, hogy mikor Ibrának nem ment, akkor mindenki ekézhette ezerrel, bezzeg ha szegény Villa-ra egy rossz szót is mondanak, akkor mindenki megsértődik, hogy hát így első szezon, úgy első szezon, bárkinek lehetnek rossz meccsei bla bla...
még mielőtt bárki mondaná, nem vagyok Villa ellenes...
Talán azért, mert Villán látszik az akarat és amikor nem lő gólt, akkor sem áll meg az élet, mint a svéd baromnál. Ez nagy különbség. Nem lehet egy lapon említeni a két játékost, mert teljesen más világ a kettő. Villa már bizonyított, neki csak kiegyensúlyozottság kell. Látszik, amikor megy neki a játék, illik a Barcelona gépezetébe. A svéd akkor sem illett ide, amikor ment neki a játék.Robcsyy írta:azért az mekkora vicc már, hogy mikor Ibrának nem ment, akkor mindenki ekézhette ezerrel, bezzeg ha szegény Villa-ra egy rossz szót is mondanak, akkor mindenki megsértődik, hogy hát így első szezon, úgy első szezon, bárkinek lehetnek rossz meccsei bla bla...
Én nem vagyok ebbe benne, nem azért mondom, de Villának amikor nem megy akkor is hajt legalább. és ugyan a helyzeteket kihagyja, de nem képez akadályt a csapatjátékban, mint Ibra azt sokszor tette.Robcsyy írta:azért az mekkora vicc már, hogy mikor Ibrának nem ment, akkor mindenki ekézhette ezerrel, bezzeg ha szegény Villa-ra egy rossz szót is mondanak, akkor mindenki megsértődik, hogy hát így első szezon, úgy első szezon, bárkinek lehetnek rossz meccsei bla bla...