Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez 1 jó kérdés. Sok sikert, remélem beválik majd nálad. Mondjuk azt is, hogy annyira azért nem lesz jó év végére, hogy nagyon megbánjam.fcbarca0827 írta:Elfogadtam. De, minek kell történnie, hogy meglegyen a csere?Cumbee írta:Küldtem még 1 trade ajánlatot és egy esti mesét is mellé.Ha már nagyon unod szólj, nem lételemem mások zaklatása.
Elfogadtam. De, minek kell történnie, hogy meglegyen a csere?Cumbee írta:Küldtem még 1 trade ajánlatot és egy esti mesét is mellé.Ha már nagyon unod szólj, nem lételemem mások zaklatása.
Küldtem még 1 trade ajánlatot és egy esti mesét is mellé.fcbarca0827 írta:Ott, hogy "Players"MessiFan írta:Hol található a szabadügynökök listája? Kiraknék 2 embert"Player list"
Szerintem logikus.
Ohhfcbarca0827 írta: Szerintem logikus.
Ott, hogy "Players"MessiFan írta:Hol található a szabadügynökök listája? Kiraknék 2 embert
Igen, volt.csababarca írta:kanty írta:
Már írtam, de lehet, h elkerülte a figyelmed.
A honfoglalót le kellene játsszuk, h haladjon az is.![]()
volt már a következő kör sorsolása? mert ha igen elkerülte a figyelmemet
kanty írta:
Már írtam, de lehet, h elkerülte a figyelmed.
A honfoglalót le kellene játsszuk, h haladjon az is.![]()
Már írtam, de lehet, h elkerülte a figyelmed.messideco írta:Úgy csináltok, mint az arabok a focibanJó ez így, érdekes
Kevés csere?Game90 írta:Amúgy 1.: kár, hogy kevés Fantasy játékos aktív és ezért kevés csere történt idáig.
Jó ez valszeg igaz.Slither írta: Gondolom azért, mert olyan cseréket ajánlsz fel, ami csak neked jó...Pl. egy Harrington-Bosh cserét te sem csinálnál, szóval ne várd hogy a másik fél odaadja a jobbik játékost a semmiért...
![]()
Persze mán, kicsivel. Állva fogom hagyni.Slither írta: Wu Tang Clan (egy nagyon picivel jobbnak érzem)
Mindenki csináljon a csapatának egy topikot a játékoldalon, és akkor ha vki szeretne vkit abból a csapatból, az beírhat oda.Cumbee írta:1 dolgot hiányolok nagyon a játékból. Kéne az oldalra 1 belső chat, ahol lehet egyeztetni más menedzserekkel, mert kommentekben alkudozni gáz, egyéb lehetőség meg nincs. Küldök egy ajánlatot, de még annyit sem ír ki a program, hogy elutasították, nem hogy a másik fél még esetleg meg is tudja indokolni, hogy mi nem tetszett neki, vagy mit várna inkább.
Gondolom azért, mert olyan cseréket ajánlsz fel, ami csak neked jó...Cumbee írta: Én pörgök, csak úgy tűnik jó rosszul sikerült a draftom, mert az egy szem James-emen kívül egyik játékosom sem nagyon kell senkinek.
Én pörgök, csak úgy tűnik jó rosszul sikerült a draftom, mert az egy szem James-emen kívül egyik játékosom sem nagyon kell senkinek.Game90 írta:Amúgy 1.: kár, hogy kevés Fantasy játékos aktív és ezért kevés csere történt idáig.