kovinho írta:
Ez lesz, és kész. És még valami: Miért lenne ez szemétség, hogy erről akarunk sigeket látni? Én találtam ki nagyrészt, többiek rábólintottak. Semmi személyes ok nincs, viszont kíváncsiak voltunk, hogyan tudtátok volna megcsinálni. Persze hülék voltunk, mivel tudnunk kellett volna, hogy sokan nem ismerik Tamást, mivel nem fórumoznak olyan rendszerességgel. Egyébként meg jó lenne, ha nem gondolnák itt egyesek, hogy azért lett az eredmény (mármint a LP vs. Barcafeco dologban) mert magát a személyt néztük, hogy ki csinálta. Ezt szerintem kikéri magának minden zsűritag. Ja, és szerintem én lemondok, elegem van ebből a hülyeségből.
csatlakozom, , és ezentúl nem érdekel ezt az oldalt nemfogok ide írni csak ha nagyon muszáj, hiába mondjátok hogy [auto_cenzúra] a minőség és hiába sírtok
Amíg ilyen moderátorok vannak (mint Drigo és Slither) addig ne várjatok sokat.

Mindig azt veszik észre aki a kicsit követi el, aki nagyban csinálja annak mellénéztek mert ismeritek. Jah, és ha emiatt bannoltok már az sem érdekel. Az a saját szegénységi bizonyítványotok lesz.
Biztos nagyon nehéz lehet, de kerüld már a piramisokat, nem egyszer szóltunk már.
Ha ez a véleményed, akkor tartsd magad hozzá.
S.