2007.02.11. 14:37:14
Olyasmiről meditálunk, ami a jövő zenéje. R10-nek 2010 nyaráig szól a szerződése, és én még sehol se olvastam, hogy el akarná hagyni a klubot. Épp ezért felesleges ezen lamentálni, sztem pedig nem fog elmenni. Gondoljatok bele: tavaly májusban szinte mindenki biztosra vette, hogy henry elhagyja az Arsenalt, és mégis maradt. Ronie tudja mit köszönhet a Barcelonának, és mi is tudjuk, hogy mit köszönhetünk neki. Nélküle ugyanaz a semmittevés, eredménytelenség lett volna osztályrészünk az elmúlt 3 és fél évben, mint a Gaspart elnökség idején. Ha ő nem jön, nem nyertünk volna ennyi mindent. az idén a játéka egy picit halványabb, mint azt megszoktuk, de a bajnokságban már most több gólt lőtt mint tavaly ilyenkor - hogy szabadrúgásból, vagy büntetőből, teljesen mindegy, azokat is be kell rúgni. TÉNY, LÁTSZANAK RAJTA A MOTIVÁCIÓS GONDOK, DE SZTEM össze fogja szedni magát, mert nem hiszem, hogy neki magának is tetszene az a játék, amivel előrukkol - mint ahogy ezt a múlt héten nyilatkozta is. Bizalommal és türelemmel kell lenni iránta, nem szabad bántani. Voltak akik lehurrogtak, mikor Rijkaard távozását követeltem, ti ugyanezt teszitek Ronie-val. Ne tegyétek, bízzatok benne, szeressétek - mert az igazi barát is a rosszban mutatkozik meg igazán. Én bízom benne, és sztem nem fogja elhagyni a katalán fővárost.