HURRÁ!Xzibit25 írta:V.V,Alves,Cáceres,Márquez,Abidal,Touré,Keita,Xavi,Iniesta,Eto'o,Messilui1698 írta:Valaki nem tudná leírni a Betis elleni kezdőt?
Kössz előre is.
Touré kezdő!Hogy lehet ez!

HURRÁ!Xzibit25 írta:V.V,Alves,Cáceres,Márquez,Abidal,Touré,Keita,Xavi,Iniesta,Eto'o,Messilui1698 írta:Valaki nem tudná leírni a Betis elleni kezdőt?
Kössz előre is.
Valdés; Dani Alves, Cáceres, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Messi, Eto'o, Iniestalui1698 írta:Valaki nem tudná leírni a Betis elleni kezdőt?
Kössz előre is.
Én még csak most tudtam bekapcsolódni a meccsbe.De remélem az a fantasztikus játék a 2. félidőre is kitart!sadudetam írta:Semmi gáz. Az a lényeg, hogy fantasztikusan játszunk.lui1698 írta:sadudetam bocs! Későn vettem észre hogy javítottad magad!
De ha neked az nincs nézd neten ! van egy jo pár oldal ahol lehet néznilui1698 írta:Hol nézitek a meccset?
Sportklubblui1698 írta:Hol nézitek a meccset?
én isgyuro999 írta:Én 4:1-re tippelek.
Csatlakozom cserintem is jól tolja,nemcsak a mai meccsen.Varga Tamás írta:Bocs, de ezzel egyáltalán nem értek egyet. Rafa jól játszik.mr. írta:Rafa megint annyira rosszul játszik szerintem jobb lenne az átigazolási szezonban keresni valakit a helyére. És miért épp ő lövi a szabadokat?
én is örülök Cáceres játékának, meg hogy Puyol padra került, az utóbbi pár meccsen nem játszott túl jól, legalább senkinek sincs bérelt helye hátulVarga Tamás írta:Na, ezt már szeretem. Nagyszerűen játszunk, a csapat jól és olajozottan működik. Samu újra a régi, Messi rendszeresen passzol, lassan már jobbal is egész jó lesz. A játékunk megbízható, jó nézni. A 2. félidőben még 1-2 gólt várok, és minden happy.
Hátul lehetnénk egy kicsit magabiztosabbak, de tetszik Cáceres játéka. Volt 2-3 jó szerelése, és nem ijed meg, ha csínbe kapja a labdát, akkor sem. Jó lesz, csak így tovább Martin!
FORCA BARCA!
Márquez jól lövi de inkább 20-25-ről szerintem...közelebbről én inkább Xavit(Henry-t) favorizálnám.Sanama írta:Mert nagyon jól lövi,csak Dinho-s korszakban DInho lőtte nem ő .mr. írta:Rafa megint annyira rosszul játszik szerintem jobb lenne az átigazolási szezonban keresni valakit a helyére. És miért épp ő lövi a szabadokat?