Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban egyetértek hogy Ronaldo-ra semmi szükség. Viszont Dos Santos-t igenis fel kell mostmár hozni mert a végén el fog menni, megmondta. A róla megjelent cikkben le volt írva hogy mostmár játéklehetőséget akar kapni, méghosszá sürgősen. Txiki-nek így is csak nagy nehezen sikerült meggyőzni a maradásról. Annyit pedig mint Ezquerro nyugodtan játszhatna. Akkor nem lennének fizikális problémái sem, néha beáll 15-20 percre és legalább látja hogy számítanak rá. És ki tudja, lehet hogy jobban szerepelne mint az várnánk egy 17 éves gyerektőlKenny írta:Dos Santost nem szabad még bedobni a mélyvizbe,se fizikálisan,se mentálisan nincs rá felkészülve ,ha csak ezt a két érvet nézzük akkor CR,de ha a pénzt akkor Giovanni és az utobbi fog donteni..
Nekem sem kell CR.FÖLÖSLEGES!
Ez meg mi a.......??lionel19 írta:
ez mi akar lenne? gamst tudommal kp! Roni/ Roni csere hát nem tudom
---------------Valdes---------------
Oleguer-Puyul-Marquez-Zambrotta
-----------------Xavi-----------------
-----------------Deco------------------
Messi-----------Ronie-------c.Roni---
------------------Eto'O-------------------
Ha ez az ára a dolognak, akkor semmiképpen. Viszont szerintem igazán támadóposztbeli pótlásra (sérülés esetén), illetve rotációhoz vennénk ronaldot, ha vennénk.Boixos írta:ha idejönne a portugál, az egyet jelentene azzal, h xavi lekoccol angliába.
elöl jók vagyunk ronaldo nélkül is, a középről viszont (a mostani halványabb formája ellenére) az egyik oszlop menne el.
nem járnánk jól.
Mégegyszer kihangsúlyozom, igazán semelyikőtöknek nem vagyok az álláspontján, viszont Ronaldinhorol annyit, h 3 évig hátán hordta a csapatot, és most van egy gyengébb periódusa, de azért hamar felejtetek, nem olyan rég még belőtte a csapatot a bl 16-ba.lionel19 írta: méghogy neki van igaza, C.Ronaldo kell! Itt az élő példa! Ronaldinho mit csinalt idén! Semmit! Ha tennie kéne azért hogy ottlegyen tenne!! De igy azt csinal amit akar!!!
ez mi akar lenne? gamst tudommal kp! Roni/ Roni csere hát nem tudomLos Banditos írta:----------------Valdés---------------------
-----Zambrotta---------Puyol--Márquez------Gamst----
----------------------Cambiasso---------------------------
------Iniesta----------------------------------Deco--------
-----Messi---------------Eto'o----------------Roni/Roni--
Ordog írta:
neharagudj lionel19, de hülyeséget beszélsz!!! Rivaldinho-nak van igaza... Semmi szükség CRonaldora, amíg ennyi minőségi támadónk van. Minek még 1 sztár??? Végén még a margó sorsára jutnánk. Kell ez nekünk??
NEM!!!
neharagudj lionel19, de hülyeséget beszélsz!!! Rivaldinho-nak van igaza... Semmi szükség CRonaldora, amíg ennyi minőségi támadónk van. Minek még 1 sztár??? Végén még a margó sorsára jutnánk. Kell ez nekünk??lionel19 írta: Még hogy hülyék lennének a vezetők ha a világ egyik legjobbját megvennék?? Gondolkodj előbb aztán irj! Mi a garancia arra hogy Dos Santos 3 éven belül a kezdőben kap helyet? Lehet de nem biztos... Bojan pedig még messze. Cronaldo,Ronaldinho,Eto'o,Messi 4en lennének 3 posztra sem több sem kevesebb! Nem létszükséglet a leigazolása! De jól jön!!!!!! Ez alább leirt felállás szerint jacchatnánk! Ugysem lehet örökké 1 felállást jaccani!
Még hogy hülyék lennének a vezetők ha a világ egyik legjobbját megvennék?? Gondolkodj előbb aztán irj! Mi a garancia arra hogy Dos Santos 3 éven belül a kezdőben kap helyet? Lehet de nem biztos... Bojan pedig még messze. Cronaldo,Ronaldinho,Eto'o,Messi 4en lennének 3 posztra sem több sem kevesebb! Nem létszükséglet a leigazolása! De jól jön!!!!!! Ez alább leirt felállás szerint jacchatnánk! Ugysem lehet örökké 1 felállást jaccani!Rivaldinho írta:De minek jönne ide ? vezetőség sem hülye, olvasd el a pár hsz-el lejebb írt véleményemet.... abszurd, vagyis a vezetők hozzánemértése kéne hogy jöjjön, Egy 2008-as őszi csatársor így nézne akkor ki ? CRonaldo, Ronaldinho, Messi, Eto'o, Bojan, Dos Santos.... ki lesz a padon, és ki megy, egyért6elmű ennyi játékossal normálisan rotálni nem lehet, de akor ki menne ?... fajnak se kell CRonaldo
Nem látom, h miért ne lenne kedve. Mindig is hangoztatta, h szeretne egy technikásabb bajnokságban focizni, ha tudja hogy jó fizetése lesz, valószínűleg rekordösszeget adnak majd ki érte, szeretni fogja a közönség, és a klub is, sztem simán elgondolkodik rajta. És ha kicsit is van rá befolyással a menedzsere, akkor van a dolognak valószítűsége.Zozzy 5 írta:A menedzser, Frank, Laporta, Txiki mondhat bármit, a döntés akkor is Ronaldo kezében van és szerintem most esze ágában sincs eljönni Manchestar-ből.