Tetszik, nem tetszik.LE aktív részese annak, hogy a 2:0 -ra hajlamos ráülni a csapat és ha kiegyenlítenek, nem tud igazán felpörögni. Talán majd hasonló esetben egy egészaséges Rafinha becserélése tud segíteni.Nero. írta:Sajnalom hogy ennyire nem tudja kezelni az MSNt, hogy inkább elkezd a védelemmel variálni, minthogy lehozza az amúgy is gyengébb sárgás Suarezt, akit nyugodtan válthatott volna az egyre jobb Munir. Történelmi eredmények ide vagy oda, nálam Messi mellett a legnagyobb király jelenleg, de nem 10/10es edző...
Ez a mai 2-2 nagyrészt az övé. Múltkor kirohogtuk Sampert de valóban nagymestere a 2-0rol leadott meccseknek.
Luis Enrique
Sajnalom hogy ennyire nem tudja kezelni az MSNt, hogy inkább elkezd a védelemmel variálni, minthogy lehozza az amúgy is gyengébb sárgás Suarezt, akit nyugodtan válthatott volna az egyre jobb Munir. Történelmi eredmények ide vagy oda, nálam Messi mellett a legnagyobb király jelenleg, de nem 10/10es edző...
Ez a mai 2-2 nagyrészt az övé. Múltkor kirohogtuk Sampert de valóban nagymestere a 2-0rol leadott meccseknek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
gyanítom azért nem vidal kezdett, mert védekezni ő sem tud... ezért játszhatott inkább robiFeast4 írta:Igazából a Pique fél cserét értem oks.Matyi most az hogy lett róla egy öngól azt mondom rendben az másról is pattant már be.De egy kérdés oke Alvest pihentette akkor mi a francért nem Vidal kezdett?Ezért vettük meg?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Igazából a Pique fél cserét értem oks.Matyi most az hogy lett róla egy öngól azt mondom rendben az másról is pattant már be.De egy kérdés oke Alvest pihentette akkor mi a francért nem Vidal kezdett?Ezért vettük meg?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Iniesta tényleg hiányzott.
Meglettem győzve (magyartalanságot folytatva), Suarez esete is végül jól jött ki, Pique meg teljesen evidens volt. Peche volt, hogy így jött ki, de a szünet feltétlen jól jön majd Enriquenek.
Meglettem győzve (magyartalanságot folytatva), Suarez esete is végül jól jött ki, Pique meg teljesen evidens volt. Peche volt, hogy így jött ki, de a szünet feltétlen jól jön majd Enriquenek.

- Chino
- Llegenda del Barça
Ini nagyon hiányzott, ha csak beállva is de sokat tudott volna lendíteni. Amit a számlájára lehet írni talán, hogy Sr-t nem a padra tette, mert akkor kipihentebben állhatott volna be, de ezen nem sok múlt és ki tudja mit művelt volna Alves a meccs elejétől. Maschot kivenni a védelemből öngyilkosság lett volna. Piqué lehozatala teljesen logikus és egyértelmű lépés volt, azt senki sem gondolta, hogy kapunk róla két gólt.Bob_Marley írta:Jót tehet neki is a szünet.Kicsit elfáradhatott fejben ő is, ma nagyon fura dolgokat csinált. Kezdve hogy a kezdő is úgy lett összerakva, hogy kp nem maradt a padon. Persze végül meglett oldva, s akár Mascherano is mehetett volna fel, de így meg a védelmet szedte szét, s rögtön kettőt is odacserélt. Az meg hogy 0:2 és fent hagyom a sárgás Suarezt azt pláne nem értettem. Van ilyen, végül megúsztuk, de most ezen a meccsen elbóbiskolt. Eddig szinte mindig rögtön cserélt ha úgy alakult a meccs, most nem és mikor igen akkor meg pont belehúzott pl egy öngólba is.
![]()
Suarezzel valószínűleg várni akart a 60-70. percig, ezt sosem tudjuk meg, miután a Villarreal feljött pedig fent kellett hagyni. Hiába játszik sz@rul bármikor képes egy gólt akasztani, ami majdnem meg is történt.
Nem azon múlt, hogy cserélt, egyáltalán nem voltak rosszak, mind teljesen érthető döntés volt, ha valamiért hibáztatható, hogy talán fejben nem készítette fel teljesen őket. De sosem fogjuk megtudni, hogy így volt-e vagy sem.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pique csere teljesen indokolt volt, ő piros közelében volt. És Arda is lapos volt, csak eleve nem volt középpályásunk, meg nyilván Suarezt 2:2-nál meg már nem akarta lehívni, de még akkor is kockázatos volt, Munir egész jó volt múltkor is.
Elfogadom, hogy nem volt sok választási lehetősége, de valamilyen szinten magának teremtette ezt.
Nyilván ha nyerünk akkor nincs para, meg nem hiszem hogy ő úgy küldte fel Mathieut, hogy fiam rúgj már egy öngólt.
Szóval nem Luchot akartam én kritizálni, hanem hogy a lehetőségekkel érdekes bánt. Az egész szerintem onnan indult, hogy nem volt klasszik kp a padon és volt két jhv.
szerk: és nyilván szubjektív volt a pihenés
Nem jött be neki, én is írtam hogy van ilyen. Én nem is akarom őt kérdőre vonni, szimplán megvolt fogva a keze, s úgy érzem ezt ő generálta saját magának. Vagy legalábbis a sors így akarta, hogy Suarezt se lehessen lehozni.
Elfogadom, hogy nem volt sok választási lehetősége, de valamilyen szinten magának teremtette ezt.

Nyilván ha nyerünk akkor nincs para, meg nem hiszem hogy ő úgy küldte fel Mathieut, hogy fiam rúgj már egy öngólt.

szerk: és nyilván szubjektív volt a pihenés
Nem jött be neki, én is írtam hogy van ilyen. Én nem is akarom őt kérdőre vonni, szimplán megvolt fogva a keze, s úgy érzem ezt ő generálta saját magának. Vagy legalábbis a sors így akarta, hogy Suarezt se lehessen lehozni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.03.20. 18:59:39-kor.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
SR kezdetese se volt feltetlenul indokolatlan, Vidal egyelore gyenge vedekezesben, es lehet meg akarta nezni, hogy SR mennyire erzi meg a jobbhatved posztot, mert ha nagyon, akkor az Atma-Real koruli suru programban ot dobta volna be Alves pihentetesere. Sajnos Robi total elfelejtett itt jatszani ahogy nezem, de maskor nem tudta elesben kiprobalni.. Nalam egyedul Suarez fenthagyasa volt baki, meg talan Vidalt hoztam volna a fent leirtak miatt, de amugy tenyleg indokolt cserek voltak. Csak nagyon nem jottek be..
Én nem osztom a véleményedet teljesen. Az igaz, hogy rossz cserét csinált, mint láttuk utólag.
Viszont Piquének nagyon ott lógott a levegőbe a második sárga. Elvileg lehetett volna adni, mikor esésnél kézzel fogta meg a labdát az első félidőben.
Szerintem teljesen jól gondolkodott, hogy levette, mert nem akart nélküle kiállni egy klasszikuson.
Sajnos ő a vezérbika a védelemben, fontos meccseken élet-halál, hogy játszon.
Más kérdés, hogy Matyi kezdőként nagyon jó, de a meccsbe egyszerűen nem tud beszállni. Többször is bebizonyosodott már ez.
Összességében nem tett jót a csere, de a szándék abszolút indokolható, ez a elfáradt fejben szöveg meg csak szubjektív bölcselkedés.
Viszont Piquének nagyon ott lógott a levegőbe a második sárga. Elvileg lehetett volna adni, mikor esésnél kézzel fogta meg a labdát az első félidőben.
Szerintem teljesen jól gondolkodott, hogy levette, mert nem akart nélküle kiállni egy klasszikuson.
Sajnos ő a vezérbika a védelemben, fontos meccseken élet-halál, hogy játszon.
Más kérdés, hogy Matyi kezdőként nagyon jó, de a meccsbe egyszerűen nem tud beszállni. Többször is bebizonyosodott már ez.
Összességében nem tett jót a csere, de a szándék abszolút indokolható, ez a elfáradt fejben szöveg meg csak szubjektív bölcselkedés.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jót tehet neki is a szünet.
Kicsit elfáradhatott fejben ő is, ma nagyon fura dolgokat csinált. Kezdve hogy a kezdő is úgy lett összerakva, hogy kp nem maradt a padon. Persze végül meglett oldva, s akár Mascherano is mehetett volna fel, de így meg a védelmet szedte szét, s rögtön kettőt is odacserélt. Az meg hogy 0:2 és fent hagyom a sárgás Suarezt azt pláne nem értettem. Van ilyen, végül megúsztuk, de most ezen a meccsen elbóbiskolt. Eddig szinte mindig rögtön cserélt ha úgy alakult a meccs, most nem és mikor igen akkor meg pont belehúzott pl egy öngólba is. 
Távol álljon tőlem, hogy kérdőre vonjam, ezt múltkor Pep kapcsán is írtam és Luchon is lehet látni, hogy egy év alatt nagyon megfásult az arca, óriási lehet a nyomás, ezt fejben nem lehet mindig 100%-ban feldolgozni. Én ennek tudom ezt be, nagyon sűrű volt a program, nehéz meccsek voltak, veretlen széria stb stb, lehet elfáradt. Most lesz idő kicsit pihenni, válogatott szünet menjen állatkertbe, hetyegjen az asszonnyal napi háromszor, főzzön levest tudom is én, csak ne agyaljon a focin.

Távol álljon tőlem, hogy kérdőre vonjam, ezt múltkor Pep kapcsán is írtam és Luchon is lehet látni, hogy egy év alatt nagyon megfásult az arca, óriási lehet a nyomás, ezt fejben nem lehet mindig 100%-ban feldolgozni. Én ennek tudom ezt be, nagyon sűrű volt a program, nehéz meccsek voltak, veretlen széria stb stb, lehet elfáradt. Most lesz idő kicsit pihenni, válogatott szünet menjen állatkertbe, hetyegjen az asszonnyal napi háromszor, főzzön levest tudom is én, csak ne agyaljon a focin.

Az örök esélyességgel nehezebb megbirkózni, mint egy "most aztán meg kell mutatni!" helyzettel. Egyelőre megy.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én sem éreztem tanácstalanságot. Az lett volna a nagyobb taktikai hiba, ha nekik esünk és folyamatosan támadunk. Alattam nagyon jól leírták, hogy várható volt, hogy az első negyedórában meg fogja nyomni az Arsenal és fel is voltak készülve rá. Borítékolható volt (legalábbis számomra, hogy az első 20 percben lesz 1-2 helyzete az angoloknak, ami inkább meglepett, hogy nekünk nem volt, de ennek ellenére kézben tartottuk a meccset. Sikerült kapott gól nélkül lehozni a félidőt, ami nagy pozitívum volt. Az Arsenal sokkal több energiát mozgósított, mi annyit amennyit muszáj volt. A második félidőben egyértelmű volt, hogy ki kell jönniük, nekik muszáj volt itt győzniük, ha akarnak még valamit keresni a Bl-ben. Át is adtuk a területet, jöttek a helyzetek a fáradtabb játékosok ellen, a kérdés az volt, hogy mennyi lesz, esetleg tudnak-e ők szerezni egyet.
Szerintem pont, hogy a taktikával nem volt gond, ha hibát lehet keresni, akkor azok a kihagyott helyzetek és egy- két egyéni hiba hátul. És azt se felejtsük el, hogy a játékosok zöme hat nap alatt a harmadik meccsét játszotta, szóval az erőt is be kellett osztani.
Szerintem pont, hogy a taktikával nem volt gond, ha hibát lehet keresni, akkor azok a kihagyott helyzetek és egy- két egyéni hiba hátul. És azt se felejtsük el, hogy a játékosok zöme hat nap alatt a harmadik meccsét játszotta, szóval az erőt is be kellett osztani.
Forca Barca!!!!
-
- Llegenda del Barça
nekem is teljesen tudatos játék jött le az első félidőben a részünkről. meglepettséget és tanácstalanságot egyáltalán nem éreztem. egyébként is, mi váltotta volna ezt ki az Arsenal részéről? olyan hű de agresszív Arsenallal sztem senki se számolt. gyakorlatilag pontosan azt csinálták, amire 10ből 10 ember számított: az első 10 percben a hazai pálya lelkesedésétől fűtve letámadgattak, aztán beálltak sündisznóba, és onnan próbáltak kontrázni, ami az első félidőben még viszonylag dinamikusan is ment nekik.
a Barca teljesen jól csinálta, hogy az első félidőben nem vállalt kockázatot és próbálta unalmassá tenni a játékot, mert akkor érezhetően több volt még az erő az Arsenalban, tartott a kezdeti lelkesedés, sokkal dinamikusabbak voltak a kontráik, nagyobb esélyük volt rá, hogy esélytelenebbként is gólt szerezzenek.
a másodikban már teljesen beleszürkültek a meccsbe, és szépen be is daráltuk őket. az ég világon semmi olyat nem csinált Wenger sztem, amire ne számított volna LE, vagy akár a tévénézők meg Hajdú Pista. hazai pályán 60 percig precízen védekeztek és keményen dolgoztak, kb. ennyi.
azt viszont továbbra is luxus elvárni, hogy mi bárkit bármikor, annak akarata ellenére is beszorítunk és megszórjuk az elején a saját 70 ezres közönsége előtt. ráadásul nem is célravezető, és pont azt érzi LE nagyon jól, hogy mikor van erre szükség és mikor nincs. tegnap egyáltalán nem volt. nyertünk is 2-vel.
a Barca teljesen jól csinálta, hogy az első félidőben nem vállalt kockázatot és próbálta unalmassá tenni a játékot, mert akkor érezhetően több volt még az erő az Arsenalban, tartott a kezdeti lelkesedés, sokkal dinamikusabbak voltak a kontráik, nagyobb esélyük volt rá, hogy esélytelenebbként is gólt szerezzenek.
a másodikban már teljesen beleszürkültek a meccsbe, és szépen be is daráltuk őket. az ég világon semmi olyat nem csinált Wenger sztem, amire ne számított volna LE, vagy akár a tévénézők meg Hajdú Pista. hazai pályán 60 percig precízen védekeztek és keményen dolgoztak, kb. ennyi.
azt viszont továbbra is luxus elvárni, hogy mi bárkit bármikor, annak akarata ellenére is beszorítunk és megszórjuk az elején a saját 70 ezres közönsége előtt. ráadásul nem is célravezető, és pont azt érzi LE nagyon jól, hogy mikor van erre szükség és mikor nincs. tegnap egyáltalán nem volt. nyertünk is 2-vel.
Oké, az Arsenal, (Wenger) átverte a világot, behúzódott a kapuja elé, mi pedig tanácstalanul, kényelmesen passzolgattunk. Lassan pörgött fel a meccs. Rendben. Mi lett volna a helyes (helyesebb) lépés, hogy jobb eredményt érjünk el? Vagy milyen céljai voltak a mérkőzésnek? 90 perces totális dominancia? Futószalagon gyártott helyzetek?
Arsenal 0 - 2 BarcelonaÉs mielőtt még valaki azzal jön h csak panaszkodom, mert nem bírom LE-t, szólok, hogy nem így van, nagyon is bírom. Jobb edzőnek tartom, mint Pep-et, de most sztem Wenger kissé túljárt az eszén.
Szerintem többet nem is kell mondani, ez alapján én nehezen vonom le azt a konklúziót, hogy Wenger túljárt Lucho eszén. Ahogy nzxtpo is írta, taktikusan nem rontottunk nekik, kifáradtak, jött a hiba tőlük, mi meg "pihenve" frissek maradtunk és kihasználtuk a hibáikat.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Dehogy voltak tanácstalanok, dehogy volt eltaktikázva... Nem is értem honnan veszed ezeket. Az Arsenal olykor-olykor kinyílt, de főleg az első félidő nagy részét, csak és kizárólag a védekezéssel töltötték, ami során hatalmas energiákat mozgósítottak, miközben mi lazán passzolgattunk, semmi megerőltetőt nem kellett tennünk. Borítékolható volt, hogy ők ezt nem fogják bírni 90 percig hiba nélkül, elfáradnak, így mi akkor bedarálhatjuk őket. Nagy hibát ennek ellenére nem vétettek, csak éppen eleget, mind támadásban, mind védekezésben. Ha 0-0ra végződik a meccs sem lett volna akkora baj, hogy mi nekik rontsunk az első félidőben, hiszen még mindig ott lett volna a hazai pályán vívott visszavágó.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- noname
- Llegenda del Barça
Nem a kivárással volt bajom. Idegenben voltunk, nem kellett sietni, fáradt is volt a csapat.
Ezt a féle kivárást én inkább tanácstalanságnak láttam:
"-Mester, ezek védekeznek, akkor most Mi támadjunk, vagy mi legyen?
-Fogalmam sincs. "
A gondom az volt, ahogy kivártunk. Látszott, hogy a csapat ötlettelen volt, nem erre számítottak. Ezért is ment olyan nehezen a felpörgés. Mindenki egy agresszív Arsenalt várt, ezt mi altatással akartuk megúszni, hogy utána szép lassan bedaráljuk őket. Ehhez képest jó 30-35 perc után próbáltunk csak gólt lőni, miközben az Arsenal látványosan nem akart támadni. Szerintem LE nem készítette fel a bandát arra az esetre, ami történt.
Nagyon jó edzőnek tartom, de legközelebb elvárom, hogy legyen terv arra az esetre is, ha az ellenfél valami váratlant húz.
Nem várom el minden meccsen a taktikai zsenialitást, de néha azért megesnek hibák is. Szerintem itt arról volt szó. Az már más kérdés h az Arsenal meg közbe egy béna Giroud-al és egy stabil védelemre alkalmatlan csapattal próbált olyan taktikát, ami nem működött, de egy jobb csapat ellen ez megbosszulhatta volna magát.
És mielőtt még valaki azzal jön h csak panaszkodom, mert nem bírom LE-t, szólok, hogy nem így van, nagyon is bírom. Jobb edzőnek tartom, mint Pep-et, de most sztem Wenger kissé túljárt az eszén.
Ezt a féle kivárást én inkább tanácstalanságnak láttam:
"-Mester, ezek védekeznek, akkor most Mi támadjunk, vagy mi legyen?
-Fogalmam sincs. "
A gondom az volt, ahogy kivártunk. Látszott, hogy a csapat ötlettelen volt, nem erre számítottak. Ezért is ment olyan nehezen a felpörgés. Mindenki egy agresszív Arsenalt várt, ezt mi altatással akartuk megúszni, hogy utána szép lassan bedaráljuk őket. Ehhez képest jó 30-35 perc után próbáltunk csak gólt lőni, miközben az Arsenal látványosan nem akart támadni. Szerintem LE nem készítette fel a bandát arra az esetre, ami történt.
Nagyon jó edzőnek tartom, de legközelebb elvárom, hogy legyen terv arra az esetre is, ha az ellenfél valami váratlant húz.
Nem várom el minden meccsen a taktikai zsenialitást, de néha azért megesnek hibák is. Szerintem itt arról volt szó. Az már más kérdés h az Arsenal meg közbe egy béna Giroud-al és egy stabil védelemre alkalmatlan csapattal próbált olyan taktikát, ami nem működött, de egy jobb csapat ellen ez megbosszulhatta volna magát.
És mielőtt még valaki azzal jön h csak panaszkodom, mert nem bírom LE-t, szólok, hogy nem így van, nagyon is bírom. Jobb edzőnek tartom, mint Pep-et, de most sztem Wenger kissé túljárt az eszén.
A Fifa egy szégyen
Azt hittem rosszul olvastam, de nem. Az első félidő nem rossz játékról, hanem kivárásról szólt. Nem kell és nem is lehet egy 180 perces párharcot az első 45 percben megnyerni. Talán volt abban egy kis logika, hogy mi sem mentünk mindenáron a gólért, hiszen az akkor még frissebb hazaiak még több veszélyes kontrát vezethettek volna, amiből már nem biztos, hogy mindent ki is hagynak. Egyébként ha ez eltaktikázás volt, akkor jöhetnek az ötletek, taktikák hogyan lehetett volna jobban kijönni ebből a meccsből.noname írta:Szerintem most LE eltaktikázta magát. Az első félidő rossz játéka főleg neki köszönhető.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Három meccs volt 6 nap alatt. Gijón majd Kanári-szigetek és végül London. Itt az erő meg a józan ész sem azt diktálta, hogy rohanni kellene. Szerintem nagyon jó volt ez így, hogy végig kivárásra játszva, vércseként megpróbáltunk lecsapni. Idegenbeli gólért jöttünk, rúgtunk kettőt, mi kell még? 

Szerintem is jól meccselt, főleg ha figyelembe vesszük, hogy vasárnap egy hasonlóan erős meccs vár a srácokra. Okosan kell beosztani az erőt, mert ezen a szinten ennek már nagyon nagy jelentősége van. Ráadásul mindenkinél több meccset játszottunk ebben a szezonban, képtelenség maximális fordulatszámon végigpörgetni ezeket.roby122 írta:Nem kell mindig gálát várni a csapattól, ők is emberek. Ha az első perctől kezdve nyomattuk volna az űrfocit amit szoktunk, akkor már a 60. percben jöhetett volna le Rakitic, mert a hátsóján vette volna a levegőt.
Plusz nem biztos, hogy érdemes lett volna belemenni egy adok-kapokba az első félidőben, abból nem biztos, hogy mi jöttünk volna ki jól, sőt...
Letámadása meg igenis volt az Arsenalnak, ter Stegen mikor többször is ki akarta passzolni a labdát, ott álltak 3-man mindjárt. LE jól taktikázott szerintem ezzel, hogy az első félidőben lassítottuk a játékot.
A második félidőben így mindenképp gólt kellett rúgnia az Arsenalnak, - mivel otthon játszanak, idegenben még ennyi esélyük sem lesz - kinyíltak, és kontrából meg is vertük őket.
Szerintem itt semmit sem taktikázott el Lucho.
Nem kell mindig gálát várni a csapattól, ők is emberek. Ha az első perctől kezdve nyomattuk volna az űrfocit amit szoktunk, akkor már a 60. percben jöhetett volna le Rakitic, mert a hátsóján vette volna a levegőt.
Plusz nem biztos, hogy érdemes lett volna belemenni egy adok-kapokba az első félidőben, abból nem biztos, hogy mi jöttünk volna ki jól, sőt...
Letámadása meg igenis volt az Arsenalnak, ter Stegen mikor többször is ki akarta passzolni a labdát, ott álltak 3-man mindjárt. LE jól taktikázott szerintem ezzel, hogy az első félidőben lassítottuk a játékot.
A második félidőben így mindenképp gólt kellett rúgnia az Arsenalnak, - mivel otthon játszanak, idegenben még ennyi esélyük sem lesz - kinyíltak, és kontrából meg is vertük őket.
- noname
- Llegenda del Barça
Szerintem most LE eltaktikázta magát. Az első félidő rossz játéka főleg neki köszönhető. Arra számított, hogy az Arsenal majd letámad, nyomás alatt tartja a védelmet, ez látszott onnan, hogy rengeteget heccelték Pique-ék az Arsenalosokat. Direkt hátul passzolgattak és látszott, hogy arra vártak, jöjjön a letámadás, hogy utána lehessen támadni kevesebb, mint 10 védekező mezőnyjátékos ellen. Az Arsenal nem ment bele ebbe a játékba, de a Barca láthatóan erre pályázott és bizony csak félidő végén alkalmazkodtunk taktikailag hozzájuk: ha védekezni akarnak, mi támadunk. Nem is maga az alapötlet volt rossz LE részéről, hanem az, hogy a csapat látványosan tanácstalan volt azzal kapcsolatban, hogy most mit kéne csinálni, csak úgy a 35. perc után szorítottuk be őket, pedig látva a taktikájukat, első perctől ezt kellett volna.
Idővel volt eredménye ennek is, hiszen később pont azért jött a gól, mert sikerült kissé kicsalogatni az Arsenalt.
Cserére valóban nem sok szükség volt a meccsen, hiszen mire jött volna a cserék ideje, addigra már kézben volt a meccs.
Valószínűleg a taktikai átállás lassúságában az is benne volt, hogy mostanában minden ellenfél ugyanazzal próbálkozott(első félidei letámadás), így egy fáradt, fásult Barca nehezebben állt át.
Nah majd legközelebb.
Idővel volt eredménye ennek is, hiszen később pont azért jött a gól, mert sikerült kissé kicsalogatni az Arsenalt.
Cserére valóban nem sok szükség volt a meccsen, hiszen mire jött volna a cserék ideje, addigra már kézben volt a meccs.
Valószínűleg a taktikai átállás lassúságában az is benne volt, hogy mostanában minden ellenfél ugyanazzal próbálkozott(első félidei letámadás), így egy fáradt, fásult Barca nehezebben állt át.
Nah majd legközelebb.
A Fifa egy szégyen
- Tivornya
- Capitá del Barça
Messi mondatai, de ez az edzőnket ragyogtatja a meccs alakulásának a tudatában: "Az első félidő kemény volt, de tudtuk, hogy a második játékrészben már nem lesznek képesek ekkora nyomás alatt tartani minket"
A legnagyobb tiszteletem Lui
A legnagyobb tiszteletem Lui

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"