Én nem kérnék belőle...jőjjön helyette egy fiatal,SIKERRE ÉHES tkp...
Hát ha ezek az adatok korrektek,akkor erre sem lehet büszkevisca el barca írta:espn szerintlionelmessi19 írta:Fogok nektek keresni egy statot, hogy hány gólpassza van.
bl: 2
bajnoki: 9
Hűha, mindjárt elájulok ettől a teljesítménytőlvisca el barca írta:espn szerintlionelmessi19 írta:Fogok nektek keresni egy statot, hogy hány gólpassza van.
bl: 2
bajnoki: 9
espn szerintlionelmessi19 írta:Fogok nektek keresni egy statot, hogy hány gólpassza van.
Fogok nektek keresni egy statot, hogy hány gólpassza van.Slither írta:Sztem azért nem ugyanaz a két eset, mert Ronnie legalább a góljaival hozzájárul, Deco meg főleg csak az eladott labdáival.
JajjCooltiszo írta:A gólpassznál szabálytalan volt.
Idén csak kettőt rúgott a bl-ben...visca el barca írta:én azt nem értem ebben a paliban, hogy ott tötyörög állandoan a 16-osnál és ahelyett hogy rákurná a lasztit a kapura inkább csinalja az értelmetlen cseleit, meg sarkazós passzait aminek a legtöbbször az a vége, hogy az ellenfél szerzi meg labdát.
amugy meg a deco imadók elgondolkozhatnak azon, hogy egy iranyito középállyástol édes kevés 2 szezon kb 3 gol
Na, ennek örülök.kovinho írta:Én is azt mondom hogy maradjon, de sajnos az én saját véleményem hogy tegnap nem igazán játszott jól. De Mindenképpen maradnia kell
Ez igaz a a meccs 60%ára. Amikor küzdeni kellett a gólokért egész jól nyomta, sok labdát szerzett és adott is egy gólpaszt. De a meccs elején én is azthittem, hogy falnak megyek, mikor szinte minden labdáját eladta és felesleges cselekbe bonyolódott. Ha jön Henry akkor mehet...Cooltiszo írta:Deco takarodj!!!!! Ilyen bűn gyengén játszani egy ilyen fontos meccsen szégyen. Rengeteg eladott labda, semmi értékelhető szerelés, lassú, döntő pillanatokban túlcifrázza a dolgokat, nagyon sajnálom hogy valószínűleg egy ilyen szezon után vki maradhat a Barcában jövőre is....![]()