David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.03.14. 20:57:36

azért az mekkora vicc már, hogy mikor Ibrának nem ment, akkor mindenki ekézhette ezerrel, bezzeg ha szegény Villa-ra egy rossz szót is mondanak, akkor mindenki megsértődik, hogy hát így első szezon, úgy első szezon, bárkinek lehetnek rossz meccsei bla bla...
még mielőtt bárki mondaná, nem vagyok Villa ellenes... :D
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.03.14. 19:04:38

N7 írta:...
Először is : Kicsit szebben fogalmazz.
Másodszor : Azért passzoltak Villának s akkor elhagyta a labdát, de én nem érzik nagy formahanyatlást. Tegnap nem nagyon ment, ennyi. A másik dolog, meg, hogy ez a Barca játéka, nem nagyon kell tőlük mást elvárni., persze attól még néha zavaró tud lenni...
més que un club
barcaaa91
Barça B

2011.03.14. 19:04:19

Én azt mondom, hogy a szezon után ítélkezzünk. Addig kár lehordani. Nekem se tetszik a teljesítménye az elmúlt 4 meccsen de az az előtti 4 meccsen a góljai döntő fontosságúak voltak. Van hova fejlődni és remélhetőleg megbirkózik vele. Ha nem akkor más opció felé nézünk. Szerintem kell a csapatba és elégedettek leszünk a teljesítményével. Azért azt tegyük hozzá, hogy van 21 gólja, ami a szezon végén 25 fölött is lehet, ami jónak számít egy 55 körüli Messivel. Ha nálunk játszana céronáldó, ő se tudna szerintem 40et rúgni egy ilyen Messivel. Nem bírná el a csapat.
N7
Jugador del Barça

2011.03.14. 18:54:26

Légyszíves fussál neki ennek még egyszer és lehetőleg a kicsillagozott kifejezések helyett vmi kevésbé vulgárisakat választani.Köszönjük.m.
EszteR#7
Barça B

2011.03.13. 23:18:49

én nem konkrétan CSAK erre a meccsre értettem. Nagyon jól tudom h. az arsenal elleni meccs után ezek a játékosok mennyire fáradtak lehetnek. sőt.... ........
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
barcadv7
Barça B

2011.03.13. 23:16:37

Ja értem csak Villa nem lehet fáradt. Én kérek elnézést.... amúgy jól mondod Villa ott állt egyedül és nem vették észre...
Pavel
Entrenador del Barça

2011.03.13. 23:15:22

Villa ma nagyon k*aki volt. Szinte elbújt a labdák elől.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.13. 23:12:32

EszteR#7 írta:köszönjük az értékes hozzászólást mindkettőtöktől. ..:S :S

ez a meccs valami kaotikus volt. eladott labdák : Messitől , Xavitól, sőt majdnem mindenkitől. Bele az emberekbe.. + Villának marha keveset passzoltak. Nem mondom hogy tökéleteset nyújtott, de ha nem passzolnak ,neki mert Messi egyedül old meg mindent akkor akár fejre is állhat, nem tud gólt lőni...
én ezzel nemértek egyet! első félidőben minden a helyén volt, a másodikba a halálos ágyáról hozta vissza Piqué a Sevillát...az meg hogy nemjók apasszok..mit vártál ..kedden volt az Arsenál elleni mecss, fáradtság dekoncentrálságot okoz, ami abban nyilvanult meg, hogy pontatlan passzok voltak..Xavi és Ini is passzolt volna de nemmozogtak neki,Alves és és Bojan is húzott inkább kifele mint be, Villa meg ott volt egymaga...Messi pedig szerintem lesérült, mintha más embert küldtek volna ki a pályára..szerintem nem engedett neki a sérülése, nem ment bele párbajokba, és volt nála is bőven dekoncentrálság...
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.03.13. 23:12:20

EszteR#7 írta:köszönjük az értékes hozzászólást mindkettőtöktől. ..:S :S

ez a meccs valami kaotikus volt. eladott labdák : Messitől , Xavitól, sőt majdnem mindenkitől. Bele az emberekbe.. + Villának marha keveset passzoltak. Nem mondom hogy tökéleteset nyújtott, de ha nem passzolnak ,neki mert Messi egyedül old meg mindent akkor akár fejre is állhat, nem tud gólt lőni...
villa ezen a szinten játszik már hónapok óta, és az arsenal ellen volt egy tök jó statisztika a passzok számáról és sikerességéről, villa rendkívül keveset passzolt és a cspat minden tagjának sikerült 85-90%-ban jól passzolni, neki meg ha jól emlékszem hatvanegynéhány százalék volt
emellett ha azt mondod messi önzősége miatt van akkor ez más játékosok teljesítményén miért nem érződik?
barcadv7
Barça B

2011.03.13. 23:11:37

Pontosan. Nem értem miért nem veszitek észre hogy nem kap normális labdát! Pár gyengébb meccs után így leírni valakit.... A padoztatás tényleg marha sokat segítene, de hálistennek Pep nem ír le valakit rögtön....
galamb
Jugador del Barça

2011.03.13. 23:08:49

Villa valóban formán kívül van, de nem szabad őt ilyen hamar leírni, kell ő nekünk, ne legyünk már annyira felejtők. Kispadra ültetni sem kell, szerintem Pep jó pszichológusként tudja, hogyan kell kezelni őt (is).
EszteR#7
Barça B

2011.03.13. 23:07:22

köszönjük az értékes hozzászólást mindkettőtöktől. ..:S :S

Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.03.13. 23:04:18

Iniesta_1986 írta:Hetek óta formán kívül van, a csapat leggyengébb láncszeme...Vicc amit művel a pályán, rosszabbnál is rosszabb megoldások, gyenge lövésre hajazó gurítások. A padra kéne ültetni, ha lenne megfelelő opciója, de nincs. Így minden meccsen "gyönyörködhetünk" semmit érő, gyenge játékában.
szerintem van opció, iniesta felmegy a helyére és affelay játszik középpályán, sokkal lendületesebbek lennénk. Ráadásul affelay személyében lenne messi mellett egy olyan játékos aki első szándékból kapu felé megy. Villa bűngyenge
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.13. 23:00:51

Hetek óta formán kívül van, a csapat leggyengébb láncszeme...Vicc amit művel a pályán, rosszabbnál is rosszabb megoldások, gyenge lövésre hajazó gurítások. A padra kéne ültetni, ha lenne megfelelő opciója, de nincs. Így minden meccsen "gyönyörködhetünk" semmit érő, gyenge játékában.
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.03.13. 22:56:38

Villaból nagyon elegem van.Nem értem ezeken a meccseken mit néz guardiola. Affelay nagyon tehetséges, villat meg nem kéne erőltetni, mert van egy olyan érzésem hogy nem volt nagy vétel.És ezt nem az elmúlt 6 meccs mondatja velem. Kicsit off adriano technikailag nagyon gyenge, de nem tudom ki a rosszabb ő aki legalább próbálkozik vagy az alibiző maxwell
barcadv7
Barça B

2011.03.11. 12:53:43

Van egy sanda gyanúm miszerint sem Messi sem más nem olvassa az itteni dolgokat. Akkor ha nem olvassa tényleg minek dícsérni akárkit a csapatból? Nem jó ha mindig csak a negatívumok vannak kiemelve....
d
Entrenador del Barça

2011.03.11. 12:35:38

Mert a hibákról kell és érdemesebb beszélni, azt kell több szempontból megvizsgálni. A dicsérgetésbe szinte soha nem szállok be, mi értelme van? Úgysem olvassa...
barcadv7
Barça B

2011.03.11. 12:29:46

De azért attól függetlenül hogy ki szerint hogy játszott gólpasszt adott, tehát így is benne volt a végeredmény kialakításában. És egyébként én se sürűn olvasom hogy dícsérnék egy jó meccse után.
EszteR#7
Barça B

2011.03.11. 12:15:16

na csodás... "teleszemetelitek a topikot" .. "csúnyaronda" szurkoló meg rosszakat mondd Villáról..
Senki se mondta h. ajnározni kell, de figyelem ezt a topicot, és nem sok jót látok róla, mert majdnem minden meccsen lehúzza valaki..
Lionel85 és Rivaldo11 teljesen jól írta amit gondoltak. ....
Villának meg vannak rosszabb pillanatai ,de senki se tökéletes.......
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.03.11. 10:59:16

Andris írta: Samuhoz ő se mérhető egyelőre. Csak jobb mint Henry v Ibra volt bármikor is.
Ennyi a lényeg. Samu hihetetlen magasra tette a lécet, elképesztően jó csatárunk volt. Én emellett teljesen elégedett vagyok Villa összteljesítményével is, és azon töröm a fejem, mi van akkor, ha 2009 nyarán Eto'o és Messi mellé érkezett volna Villa...
Valószinüleg az lett volna az ideális megoldás. De nincs okunk panaszra így sem azt hiszem. :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2011.03.11. 10:15:01

LGnek maradéktalanul igaza van.
Talán csak azzal nem értek egyet, amit a végén ír. Ha jólesik, akkor se csináljátok, teleszemetelitek a topikot, aminek arról kell szólnia h Villa jól játszik vagy rosszul játszik, nem pedig hogy a csúnyaronda szurkoló megint miért bántja őt.
És nem Lionel85, ennek semmi köze a magyar mentalitáshoz, nemtudom hogy milyen idős vagy, mennyit jártál a világban, és láttál más embereket, de ez a világon mindenütt így megy.
Megjegyzem, általánosságban nem azok viszik előre a világot, akik egyszerűen elmennek mellette ha valami rossz, akár hosszú akár rövid távon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.11. 09:42:07

barcadv7 írta:Szerintem is nevetséges hogy egy meccs után rögtön találni kell valakit akit bántani lehet.... Szerintem mindig próbálkozik és mindent megtesz a csapatért de mindenkinél vannak olyan napok amikor nem úgy jönnek ki a dolgok ahogy az ember szeretné. És akkor rögtön jönnek a támadó kommentek.... :roll:
Ez a magyar mentalitás. Szépen élni, nyugodtan nem lehet. Mindig kell valakibe belerúgni. Elég fiatalon elsajátítja már mindenki, felnőttként már profivá válik. Ezen lassan már nem lehet csodálkozni.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.11. 09:25:25

barcadv7 írta:Szerintem is nevetséges hogy egy meccs után rögtön találni kell valakit akit bántani lehet.... Szerintem mindig próbálkozik és mindent megtesz a csapatért de mindenkinél vannak olyan napok amikor nem úgy jönnek ki a dolgok ahogy az ember szeretné. És akkor rögtön jönnek a támadó kommentek.... :roll:
Arra meg rögtön jönnek ezek a baromságok. Ha vki rosszul játszott a meccset, akkor nem írhatjuk le, h jó volt. A negativ kritikát meg le kell írni, nem érne sokat a fórum, ha csak mindig ajnároznánk a játékosokat. Senki nem általánosságban kritizálta, csak a keddi teljesítményét, teljesen jogosan. Most ezért mit kell sírni, h miért bántjuk szegény Villát, amikor igazából nem is bántjuk, nem tudom, de csináljátok ha jól esik.
barcadv7
Barça B

2011.03.10. 18:54:21

Szerintem is nevetséges hogy egy meccs után rögtön találni kell valakit akit bántani lehet.... Szerintem mindig próbálkozik és mindent megtesz a csapatért de mindenkinél vannak olyan napok amikor nem úgy jönnek ki a dolgok ahogy az ember szeretné. És akkor rögtön jönnek a támadó kommentek.... :roll:
EszteR#7
Barça B

2011.03.10. 18:46:10

AndrésGerardHernandez írta:Már megint Villa cs*sztetése... Ismét csak hangsúlyozni tudom: neki ez az első éve a Barcában! Egy csatárnál a gólok minősítenek... nem CSODACSATÁR ő, de jelenleg senki sem illik jobban a Barcába.
Ha jól emlékszem közvetlenül a szezon kezdése előtt érkezett. Én személy szerint semmiképpen sem mondanék ítéletet fölötte még legalább egy évig. Rendben van, úgy tűnik beilleszkedett, de a játékba (főleg a világ legszebb és legkombinatívabb játékába) akkor se megy "egyik percről a másikra". És tényleg 95%-ban érzi a csapatjátékot, de szerintem ilyen hamar több nem várható el tőle.Majd ha visszajön a csapattal az első edzőtáborból azután lehet kritizálni, ha nem megy neki. A gólokról pedig: más csapatnál fejet hajtok azon érvvel szemben, hogy a gólok száma minősíti a csatárt, DE ez nem egy másik csapat, itt ez nem áll (és ezt ki merem jelenteni!)! Ebben a csapatban a csapat által elért gólok száma minősít MINDENKIT, még talán a kapust is( :wink: egy kis humor!). És ebben asszem megint vmilyen rekord küszöbén állunk.+ a gólpasszok sem elhanyagolhatók minden támadó estében. Ennyi...
Hajrá Barca!!!

Nem sok hozzáfűzni valóm van. Maximálisan egyetértek !!!
Tény és való, h. teljesen együtt működik a csapattal, ontja a gólokat ő (lásd.:Ibra rekord megdöntése) Ha éppen nem talál be, akkor meg szidni kell , mert nem rúgott gólt. ... Majd a következőnél. ... Ha már egy csapatnak szurkol itt mindenki és nyert a csapat is, mert elszántan küzdöttek, miért kell mindig valakit megtalálni és kikezdeni... .:S no comment ..
Lezárt