Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Először is : Kicsit szebben fogalmazz.N7 írta:...
én ezzel nemértek egyet! első félidőben minden a helyén volt, a másodikba a halálos ágyáról hozta vissza Piqué a Sevillát...az meg hogy nemjók apasszok..mit vártál ..kedden volt az Arsenál elleni mecss, fáradtság dekoncentrálságot okoz, ami abban nyilvanult meg, hogy pontatlan passzok voltak..Xavi és Ini is passzolt volna de nemmozogtak neki,Alves és és Bojan is húzott inkább kifele mint be, Villa meg ott volt egymaga...Messi pedig szerintem lesérült, mintha más embert küldtek volna ki a pályára..szerintem nem engedett neki a sérülése, nem ment bele párbajokba, és volt nála is bőven dekoncentrálság...EszteR#7 írta:köszönjük az értékes hozzászólást mindkettőtöktől. ..:S :S
ez a meccs valami kaotikus volt. eladott labdák : Messitől , Xavitól, sőt majdnem mindenkitől. Bele az emberekbe.. + Villának marha keveset passzoltak. Nem mondom hogy tökéleteset nyújtott, de ha nem passzolnak ,neki mert Messi egyedül old meg mindent akkor akár fejre is állhat, nem tud gólt lőni...
villa ezen a szinten játszik már hónapok óta, és az arsenal ellen volt egy tök jó statisztika a passzok számáról és sikerességéről, villa rendkívül keveset passzolt és a cspat minden tagjának sikerült 85-90%-ban jól passzolni, neki meg ha jól emlékszem hatvanegynéhány százalék voltEszteR#7 írta:köszönjük az értékes hozzászólást mindkettőtöktől. ..:S :S
ez a meccs valami kaotikus volt. eladott labdák : Messitől , Xavitól, sőt majdnem mindenkitől. Bele az emberekbe.. + Villának marha keveset passzoltak. Nem mondom hogy tökéleteset nyújtott, de ha nem passzolnak ,neki mert Messi egyedül old meg mindent akkor akár fejre is állhat, nem tud gólt lőni...
szerintem van opció, iniesta felmegy a helyére és affelay játszik középpályán, sokkal lendületesebbek lennénk. Ráadásul affelay személyében lenne messi mellett egy olyan játékos aki első szándékból kapu felé megy. Villa bűngyengeIniesta_1986 írta:Hetek óta formán kívül van, a csapat leggyengébb láncszeme...Vicc amit művel a pályán, rosszabbnál is rosszabb megoldások, gyenge lövésre hajazó gurítások. A padra kéne ültetni, ha lenne megfelelő opciója, de nincs. Így minden meccsen "gyönyörködhetünk" semmit érő, gyenge játékában.
Ennyi a lényeg. Samu hihetetlen magasra tette a lécet, elképesztően jó csatárunk volt. Én emellett teljesen elégedett vagyok Villa összteljesítményével is, és azon töröm a fejem, mi van akkor, ha 2009 nyarán Eto'o és Messi mellé érkezett volna Villa...Andris írta: Samuhoz ő se mérhető egyelőre. Csak jobb mint Henry v Ibra volt bármikor is.
Ez a magyar mentalitás. Szépen élni, nyugodtan nem lehet. Mindig kell valakibe belerúgni. Elég fiatalon elsajátítja már mindenki, felnőttként már profivá válik. Ezen lassan már nem lehet csodálkozni.barcadv7 írta:Szerintem is nevetséges hogy egy meccs után rögtön találni kell valakit akit bántani lehet.... Szerintem mindig próbálkozik és mindent megtesz a csapatért de mindenkinél vannak olyan napok amikor nem úgy jönnek ki a dolgok ahogy az ember szeretné. És akkor rögtön jönnek a támadó kommentek....
Arra meg rögtön jönnek ezek a baromságok. Ha vki rosszul játszott a meccset, akkor nem írhatjuk le, h jó volt. A negativ kritikát meg le kell írni, nem érne sokat a fórum, ha csak mindig ajnároznánk a játékosokat. Senki nem általánosságban kritizálta, csak a keddi teljesítményét, teljesen jogosan. Most ezért mit kell sírni, h miért bántjuk szegény Villát, amikor igazából nem is bántjuk, nem tudom, de csináljátok ha jól esik.barcadv7 írta:Szerintem is nevetséges hogy egy meccs után rögtön találni kell valakit akit bántani lehet.... Szerintem mindig próbálkozik és mindent megtesz a csapatért de mindenkinél vannak olyan napok amikor nem úgy jönnek ki a dolgok ahogy az ember szeretné. És akkor rögtön jönnek a támadó kommentek....
AndrésGerardHernandez írta:Már megint Villa cs*sztetése... Ismét csak hangsúlyozni tudom: neki ez az első éve a Barcában! Egy csatárnál a gólok minősítenek... nem CSODACSATÁR ő, de jelenleg senki sem illik jobban a Barcába.
Ha jól emlékszem közvetlenül a szezon kezdése előtt érkezett. Én személy szerint semmiképpen sem mondanék ítéletet fölötte még legalább egy évig. Rendben van, úgy tűnik beilleszkedett, de a játékba (főleg a világ legszebb és legkombinatívabb játékába) akkor se megy "egyik percről a másikra". És tényleg 95%-ban érzi a csapatjátékot, de szerintem ilyen hamar több nem várható el tőle.Majd ha visszajön a csapattal az első edzőtáborból azután lehet kritizálni, ha nem megy neki. A gólokról pedig: más csapatnál fejet hajtok azon érvvel szemben, hogy a gólok száma minősíti a csatárt, DE ez nem egy másik csapat, itt ez nem áll (és ezt ki merem jelenteni!)! Ebben a csapatban a csapat által elért gólok száma minősít MINDENKIT, még talán a kapust is(egy kis humor!). És ebben asszem megint vmilyen rekord küszöbén állunk.+ a gólpasszok sem elhanyagolhatók minden támadó estében. Ennyi...
Hajrá Barca!!!