Alexis Sánchez
Messi után a leg gelerösebb és ezt biztonyitja ... jol játszott tegnap..
tegnap Abidal játszott hattalmassat ... legnagyobb maccse volt utóbbi idöben két olyan jatékos jatszott az oldalán akik nagyon gyorsak es technikássak , C7 es Di Mari minden tiszteletet megérdemel a munkája valamit a Xavi akinek megint nemvolt eladott labdája az az ember hihetetlen ,...

Minőség romlás nélkül- nem? (bocsi hogy kötekedek)noname írta:Örömmel látom h egyre inkább termeli a gólokat. Messi után a legjobb formában levő támadónk.
A bajnokságban ahogy elnézem Messi után a leghatékonyabb játékosunk. Átlag 100 percenként 1 gól. Messi 81.
Remekül sikerült az átigazolási szezon, annyi szent. Cesc eddig élete szezonját futja, hatékonyságban legalábbis mindenképp. Hiányzott egy ennyire kapuratörő játékos. Sanchez Messi után jelenleg a legjobb támadónk.
Thiago pedig az első olyan játékos évek óta, aki látványos minőségjavulás nélkül tudja helyettesíteni Xavit v Init.

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- Subinho
- Director del Fútbol
Így van!!! eto'o óta nem volt ilyen támadónk!!! nagyon jól nyomta!!! nagyon nagy grat neki!!! asszem eldőlt, hogy pedro, vagy villa marad a padon, nem alexis!!!noname írta:Örömmel látom h egyre inkább termeli a gólokat. Messi után a legjobb formában levő támadónk.
A bajnokságban ahogy elnézem Messi után a leghatékonyabb játékosunk.
- noname
- Llegenda del Barça
Örömmel látom h egyre inkább termeli a gólokat. Messi után a legjobb formában levő támadónk.
A bajnokságban ahogy elnézem Messi után a leghatékonyabb játékosunk. Átlag 100 percenként 1 gól. Messi 81.
Remekül sikerült az átigazolási szezon, annyi szent. Cesc eddig élete szezonját futja, hatékonyságban legalábbis mindenképp. Hiányzott egy ennyire kapuratörő játékos. Sanchez Messi után jelenleg a legjobb támadónk.
Thiago pedig az első olyan játékos évek óta, aki látványos minőségromlás nélkül tudja helyettesíteni Xavit v Init.
Thiago pedig az első olyan játékos évek óta, aki látványos minőségromlás nélkül tudja helyettesíteni Xavit v Init.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2011.12.11. 09:06:12-kor.
A Fifa egy szégyen
Nálam ő a mérkőzés legjobbja- Iniestat is idevenném, de Alexis nagyon jól tolta a taligát. Remélem legközelebb is a kezdőben kap helyet.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Pont most néztem Alexisről egy videót, amiben a Szuperkupa első meccsén mutatott játékáról voltak jelenetek. Többször forgatta be Marcelot, mint ahányszor szerelni tudta.samy85 írta:G van én is aszthiszem a legjobb az lenne ha Alexis a Bal oldalon tünne fel, mert több esélye van a Portugál mellett mint a Brazil bekk mellett(Marcelo sajnos jó most) Szegény Coentrao lessz bőven fejfájás![]()
És ha még azt is hozzáveszem, hogy a Chilei játéka , illetve Iniesta/Cesc elsősorba állítása Messi kvalitásaival kiegészülve, igencsak megosztja a Madrid védelmét!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- samy85
- Capitá del Barça
G van én is aszthiszem a legjobb az lenne ha Alexis a Bal oldalon tünne fel, mert több esélye van a Portugál mellett mint a Brazil bekk mellett(Marcelo sajnos jó most) Szegény Coentrao lessz bőven fejfájás
És ha még azt is hozzáveszem, hogy a Chilei játéka , illetve Iniesta/Cesc elsősorba állítása Messi kvalitásaival kiegészülve, igencsak megosztja a Madrid védelmét!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Nagyon jószemű igazolás volt.
Jópofa. "Kicsit" szélesen üt.ab1daL írta:Gilette reklám Alexis-sel!http://www.youtube.com/watch?v=8n6zFD8b ... r_embedded

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nagyon penge reklám!ab1daL írta:Gilette reklám Alexis-sel!http://www.youtube.com/watch?v=8n6zFD8b ... r_embedded

Az meg külön öröm, hogy Bob örül Sáncheznek!!! Mondtam én, hogy nem az a tipikus Quaresma féle cselgép aki nagyképű és nem áll be a sorba... Remélem a következő meccsen is kezdeni fog - és hogy a bal oldalon -, egyre jobb formába kerül..
- ab1daL
- Director del Fútbol
Gilette reklám Alexis-sel!
http://www.youtube.com/watch?v=8n6zFD8b ... r_embedded

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pedig már írtam pár hete 
Rossit láttam hétről hétre, én nagyon szeretem a játékát!Udineseben keveset láttam Sanchezt!De amit eddig csinál nálunk a chilei, tökéletes!

Rossit láttam hétről hétre, én nagyon szeretem a játékát!Udineseben keveset láttam Sanchezt!De amit eddig csinál nálunk a chilei, tökéletes!

na ugye.Bob_Marley írta:Én elleneztem az idehozatalát, de szerencsére rám cáfolt, s nem azzal törődik, hogy flikk flakkozon, hanem passzol, s sokat segít védekezésben!Tetszik a játéka, ilyen erőszakos emeberekre mindig szükség van!És megkövezem magamcsak tartson is ki nála a mostani tendencia!De grat neki!

erre a hozzászólásra vártam tőled mióta hivatalossá vált a transzfer.
méghogy giusepperossi.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én elleneztem az idehozatalát, de szerencsére rám cáfolt, s nem azzal törődik, hogy flikk flakkozon, hanem passzol, s sokat segít védekezésben!Tetszik a játéka, ilyen erőszakos emeberekre mindig szükség van!És megkövezem magam
csak tartson is ki nála a mostani tendencia!De grat neki!

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha valaki tudna linkelni minél több képet róla a tegnapi meccsen, azt örömmel venném!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Victor_Valdes
Valami hatalmasat akasztott tegnap a srác, öröm volt nézni..

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Messa
Élmény volt nézni tegnap a játékát. Nagyon kellett ő a játékunkba, kicsit kezdtem azt érezni, hogy teljesen ellaposodtunk, még Messivel is.
Azért ő jócskán tud színt vinni a játékba. Nagyon nagyon remélem, hogy megmarad benne a vállalkozószellem, és továbbra is meg meri húzni az 1-1eket. Jár neki a pacsi.
Azért ő jócskán tud színt vinni a játékba. Nagyon nagyon remélem, hogy megmarad benne a vállalkozószellem, és továbbra is meg meri húzni az 1-1eket. Jár neki a pacsi.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csak hát ez Pepen múlik, hogy így is maradjon. Ezzel aktívabb lesz a baloldalunk és Villának is lesz esélye ismét önbizalmat szereznie a gólokkal, amikből több lehet, ha középen játszik.palesz77 írta:Pep jól tette, hogy fél óra szenvedés után Messit kirakta jobboldalra-hátrább(nem tudom pontosan hova, de nem középen volt az fix), és Sánchezt át balra, Villát meg középre. Villa is sokszor futott be lyukra, szerintem nem volt most rossz. De Alexis egészen megtáltosodott, nagyon jól játszott. Az első gólját el se hittem elsőre, nagyon nagy volt!Remélem mostantól már csak jobb és jobb lesz, és azt is hogy Pep csak a balon játszatja majd.. Végre sok év után úgy tűnik lesz egy igazán jó balszélsőnk - vagy mondjam úgy, hogy végre szélső játszik bal oldalon középcsatár helyett?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Pep jól tette, hogy fél óra szenvedés után Messit kirakta jobboldalra-hátrább(nem tudom pontosan hova, de nem középen volt az fix), és Sánchezt át balra, Villát meg középre. Villa is sokszor futott be lyukra, szerintem nem volt most rossz. De Alexis egészen megtáltosodott, nagyon jól játszott. Az első gólját el se hittem elsőre, nagyon nagy volt!Lionel85 írta:Megvan az új balszélsőnk? Nem lenne rossz....

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Capon írta:Tegnap annak örültem a legjobban hogy végre valaki Messin kívül is képes volt 2 gól rúgni 1 meccsen. Mert néha néha beakad 1-1 gól a mostanában csúcsformában teljesítő csatárainktól, de aztán annyi is, mintha csak 1 gólra lennének hitelesítve meccsenként.
Remélem most biztosította a kezdő helyét a csapatban és napról-napra hétről-hétre egyre jobb formába lendül.
Plusz be merte vállalni párszor a cseleket is,támadta a kaput,nem csak az alibi vissza passz ment. Jó lesz ő, csak kár,hogy sérüléssel indult az ősz számára. 8-10 gólnál szerintem simán járna.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Capon
- Llegenda del Barça
Tegnap annak örültem a legjobban hogy végre valaki Messin kívül is képes volt 2 gól rúgni 1 meccsen. Mert néha néha beakad 1-1 gól a mostanában csúcsformában teljesítő csatárainktól, de aztán annyi is, mintha csak 1 gólra lennének hitelesítve meccsenként.
Remélem most biztosította a kezdő helyét a csapatban és napról-napra hétről-hétre egyre jobb formába lendül.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Guardiola akkart egy ilyen Robben típusú játékost, tökéletesen megtalálta!