Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, hajrá football!!!!Gareth Tello írta:Hollandia: STEKELENBURG; VAN DER WIEL, HEITINGA, MATHIJSEN, WILLEMS; DE JONG, VAN BOMMEL; ROBBEN, SNEIJDER, AFELLAY; VAN PERSIE.
Németország: NEUER; BOATENG, HUMMELS, BADSTUBER, LAHM; SCHWEINSTEIGER, KHEDIRA; MÜLLER, ÖZIL, PODOLSKI; MARIO GOMEZ.
Drukkolok a hollandoknak, ennek ellenére 2-2 a tippem.
Szegény dánok...
Jó én se,az oroszok megtréfálhatják őket,de a legjobb az lenne ha kizúgnának szépen a csoportból. hollandok ma x-eljenek a németekkel, aztán verjék meg a portugálokat,németek meg az utolsó fordulóban ne kapjanak ki,és akkor a portugálok ki is estekbence-barca írta:Én azért az oroszokat nem írnám le ellenük...csababarca írta:
ha továbbjutnak az A csoportból kapnak ellenfelet,ott meg azért nem a legerősebb csapatok vannak. gyilkos ez a csoport,de ha innen továbbjut valaki akkor szinte a 4 között van.
Meg lesz még egy meccsük a hollandok ellen, ami elképzelhető, h ki-ki meccs lesz...
Én azért az oroszokat nem írnám le ellenük...csababarca írta:
ha továbbjutnak az A csoportból kapnak ellenfelet,ott meg azért nem a legerősebb csapatok vannak. gyilkos ez a csoport,de ha innen továbbjut valaki akkor szinte a 4 között van.
ha továbbjutnak az A csoportból kapnak ellenfelet,ott meg azért nem a legerősebb csapatok vannak. gyilkos ez a csoport,de ha innen továbbjut valaki akkor szinte a 4 között van.visca el barca írta:sajnálom a dánokat.az egy pontot simán megérdemelték volna.... ez aportugál csapat, ha továbbjut a csoportbol, akkor sem jut tul az első körön...
nekik már az nagy szó lenne,ha továbbjutna egy ilyen csoportból,mert mindenki lesajnálta őketvisca el barca írta:sajnálom a dánokat.az egy pontot simán megérdemelték volna.... ez aportugál csapat, ha továbbjut a csoportbol, akkor sem jut tul az első körön...
Jah,de remélhetőleg a hollandok ütik őket,aztán mehet haza.ozsimiki írta:CRnek rendesen teli a gatya, ilyen lagymatag megoldásokat választani ziccerben...ha marad az x, kb rajta ment el a továbbjutásuk.
nah Varela tökösebb megoldást választott a luftja után 3-2! Ismét kihúzták a társak a ****ból.