Köszönöm, most már értem.socia19 írta:mer ő nem olyan beképzelt majom mint a többi margitos ezér nem fér beCsak a Barca! írta:Ha ez a diogo olyan jó játékos akkor miért nem játszik a margitbande hozzánk jöhetne

Köszönöm, most már értem.socia19 írta:mer ő nem olyan beképzelt majom mint a többi margitos ezér nem fér beCsak a Barca! írta:Ha ez a diogo olyan jó játékos akkor miért nem játszik a margitbande hozzánk jöhetne
mer ő nem olyan beképzelt majom mint a többi margitos ezér nem fér beCsak a Barca! írta:Ha ez a diogo olyan jó játékos akkor miért nem játszik a margitban
Nem tudom, de szerintem nyáron.Evilgrim írta:Maxi Lopez mikor jönn vissza?
Ennek a 3nak én is örülnék. De csak nyáron. Lahm kivételével szerintem simán meg is lehetne szerzni őket. Lahm már nehezebb ügy, de az se kizárt.LG írta:én 3 játékost szeretnék: Appiah, Lahm, Luke.
Kölcsönben van náluk, és ha tavaly néztetek volna Real meccseket vagy csak néha spanyol összefoglalókat, akkor láttátok vona. Még Luxemburgo idején igazolták asszem.Los Barrachos írta:Én meg úgy tudom, hogy semmi köze a Madridhoz Diogónak, mert ő a Zaragoza játékosa.
Asszem csak kölcsönben van ottLos Barrachos írta:Én meg úgy tudom, hogy semmi köze a Madridhoz Diogónak, mert ő a Zaragoza játékosa.
Ez meg mi?16:10 - A Real Madrid csak akkor hajlandó elengedni Diogot a Barcelonának, ha a katalánok kifizetik a 90 millió eurós kivásárlási árát. A spanyol vezetők egyébként nem zárják ki az uruguayi védő visszatérését.
Akkor is, az Arsenalban nm ő a Vkp, hanem G. Silva. Nálunk is besegitget a védekezésben Deco, Xavi ha játxik, de akkor sem az az ő poxtjuklionelmessi19 írta:Nekem éppenséggel feltűnt, egyébként meg nagyon sokat harcol hátul, és sok labdát szerez. Tiszta Guardiola.lionelmessi19 írta: Sajnos ez így van, Cesc már nem jön vissza sztem sem. De azért nekem kéne, ha hajlandó lenne, kb. Deco és Iniesta után a kedvenc kp-m, Xavival együtt.
Meg azért közel sem az a tipikus védekező játékos, sokkal inkább szervezi a támadásokat, legalább is az arsenalban.
Nekem éppenséggel feltűnt, egyébként meg nagyon sokat harcol hátul, és sok labdát szerez. Tiszta Guardiola.lionelmessi19 írta: Sajnos ez így van, Cesc már nem jön vissza sztem sem. De azért nekem kéne, ha hajlandó lenne, kb. Deco és Iniesta után a kedvenc kp-m, Xavival együtt.
Meg azért közel sem az a tipikus védekező játékos, sokkal inkább szervezi a támadásokat, legalább is az arsenalban.
Nem rossz ötlet, de szerintem nyárig megoldjuk Mottával és Edmílsonnal, azért nem olyan egetrengetően bénák, hogy azonnal el kéne adni őket!socia19 írta:ebbe egyetértek,de egy vkp-t viszont most ide lehetne hozni ezalatt az 4-5 nap alatt,balhátvédet viszont ráér nyáron.
Csak h ne várakozz sokáigsocia19 írta:szerintem a játékunkba bele illene Mascherano-nak a játéka nem? padra leültetném Motta-t és Edmilson-t elküldeném!!
számomra ez lenne egy ideális Barca a következő idényre:
Valdes-Zambi-Puyol-Marquez-Emmanuelson-Mascherano-Xavi-Deco-Dinho-Messi-Eto'o
várom a véleményeket
sztem tavaly év vége óta nem kezdő. Kb. minden meccsen váltják egymást...barca99 írta:Mottát én is jobban csípem egyenlőre, de lehet hogy ha Edmilson kikerülne a kezdőből, akkor összeszedné magát, és olyan teljesítményt akarna nyújtani, mint régen!
Sajnos ez így van, Cesc már nem jön vissza sztem sem. De azért nekem kéne, ha hajlandó lenne, kb. Deco és Iniesta után a kedvenc kp-m, Xavival együtt.Game90 írta:Cesc sztem már soha nem fog visszajönni. Meg nem is kellAprieto írta:védekező kp.-nak örülnék (Cambiasso, Mascherano, Xabi Alonso, Cesc). Meg annak ha elhúzna a Motta![]()
Sztem Mottát megkéne tartani, Edmilsont kéne eladni.
Cesc sztem már soha nem fog visszajönni. Meg nem is kellAprieto írta:védekező kp.-nak örülnék (Cambiasso, Mascherano, Xabi Alonso, Cesc). Meg annak ha elhúzna a Motta