Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 09:22:42

Atesz írta:Csak én vagyok ilyen szempontból optimista Eto'val kapcsolatban? Nem hiszem, hogy bárki ki fog érte fizetni 35-40 millió eurót... :roll: :wink:
Hát lehet igazad van, de ha a Chelseaből elmegy Drogba és/vagy Sheva és/vagy Anelka, akkor nekik kell majd egy ütőképes csatár. Főleg, ha oda megy Frank, akkor Abrapapának nem okoz majd gondot kiperkálni a 40 miskát.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.05.25. 09:21:08

Ez óriási hiba lenne. Tény, hogy "háborús" korszak van, de nehogymár azt az embert csinálják ki, aki a pöcéből húzta ki a klubot. Megáll az eszem. Hatalmas baklövés volna, ha a távozása megtörténne. Már az is szégyen, hogy ez felmerült. El sem hiszem.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.25. 09:09:11

Csak én vagyok ilyen szempontból optimista Eto'val kapcsolatban? Nem hiszem, hogy bárki ki fog érte fizetni 35-40 millió eurót... :roll: :wink:
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 08:27:19

Zozzy 5 írta:Érdekes ez a szavazatgyűjtés Laporta ellen. Én személy szerint óriási felelősséget varrok a nyakába a töréntek miatt, de most nem váltanám le. Guardiolát már kinevezték, más edző úgysem lesz másik vezetéssel sem. Az igazolásokat pedig mindíg jól megcsinálták Txikiék is, igaz, most kezdenek átesni a ló túloldalára pl. Eto'oval. Jövőre úgyis elnökválasztás, ha nem lesz változás akkor aláírásgyűjtögetés nélkül leváltják a francba.
Tökéletesen egyetértek veled. Bár ha eladják Eto'ot, akkor lehet mégiscsak kell majd az a szavazás... :roll: A legnagyobb felelőtlenség lenne, amit csinálhatnak.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.25. 08:24:27

Érdekes ez a szavazatgyűjtés Laporta ellen. Én személy szerint óriási felelősséget varrok a nyakába a töréntek miatt, de most nem váltanám le. Guardiolát már kinevezték, más edző úgysem lesz másik vezetéssel sem. Az igazolásokat pedig mindíg jól megcsinálták Txikiék is, igaz, most kezdenek átesni a ló túloldalára pl. Eto'oval. Jövőre úgyis elnökválasztás, ha nem lesz változás akkor aláírásgyűjtögetés nélkül leváltják a francba. (mondjuk Ő már amúgy sem lesz elnök, de Soriano szinte ugyanazt az irányt képviselné.)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.05.19. 21:43:49

Gekkodan!

1. Ez is érdekes kérdés. Valószínűleg úgy gondolták, hogy ebben a szezonban nem lehet lényegi változást elérni, rosszul is járhatunk ha váltunk(pl. Valencia idén), így inkább a biztos bl indulást választották, ami jó alapot jelent a jövőépítésre. Mourinho kaliberű edzők nem vállalták volna félévkor, túl sok a blama lehetőség.
2. Az ultimátumot nem arra a gyerekes, de evidens marhaságra értettem. Hanem sztem a háttérben meg lett mondva a frankó mindenkinek. Vagyis hogy ez az utolsó lehetőség, idén kell az eredmény, ha nem az összes kétes fej hullani fog. Hullanak is szépen...
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.05.19. 21:43:08

laporta: bele ne eggyez a tottenham-mal eto'o-val kapcsolatban 7 millio euro az az éves fizetése
miihii
KHAL

2008.05.19. 21:36:46

Jah,persze,"szép" lett volna,ha kiáll azzal: elkúrtuk,nem kicsit,nagyon! :twisted: De én akkor is azért többre számítottam,tartalmasabbra...

Na azért ha hozzáveszem Txikiék legújabb tájékoztatóját,már valami tisztulgat...Sajna ennek megint nem örülök,mert amit sejtet a szöveg:Eto'o-ra egyre kisebb az esély,h jövőre is lássuk itt. :cry: :cry: :evil:
De legalább Pique már naon közel került,mint első tuti igazolás,ha már merik nevesíteni nyilvánosan is...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.19. 21:33:57

azt mégsem mondhatta, h töketlenek voltunk és teljesen kicsúsztak a kezünkből a dolgok, azért lett a szezon olyan, amilyen.
az sokkal jobban hangzik, h adtunk még egy lehetőséget a zsugásoknak stb. stb..
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2008.05.19. 21:30:53

Én nagyon vártam már a tegnap esti évértékelő beszédét,mivel úgy volt beharangozva,h megmagyarázza,h mi miat "sikerült" olyanra a szezon,amilyenre...Ehhez képest egy politikusi módszert alkalmazott tökéletesen:beszélt,de nem mondott semmit.Jottányit sem kerültünk közelebb sem az el/leigazolásokhoz,sem a sikertelenség miértjeihez.Na talán annyival beljebb lehetünk,legalábbis én ezt "hallottam" ki a szavaiból,h R10 mindenképp el lesz passzolva így v úgy :cry: .Meg ahhoz,h nem számít h ki megy/mehet,hanem a lényeg :szépen a főbejáraton távozzon.Sztem inkább az lenne fontos,h akinek maradnia kéne (mert jobbak vagyunk vele,mint nélküle,természetesen Samura célzok) ,marasztaljuk,nem a kaput fényesíteni,h amikor kimegy rajta,szépen csillogjon.De ő a Góré,ő tudja...( :?: ) :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.19. 21:26:29

rosellnek azért nemcsak ronaldinhot köszönhetjük, legalább annyira benne volt a döntésekben anno, mint laporta, v a menedzsment más tagjai. sőt, akkoriban eléggé úgy tűnt, mintha az igazán fontos döntésekben neki nagyobb szava lett volna, mint mondjuk laportának, csak a külvilág felé laporta kommunikálta a dolgokat. vagy inkább azt mondanám, h az ő szavára hallgatott leginkább az elnök.
mindenesetre a balhéjuk elég durva volt, mivel két országos cimboráról volt szó, de annak ellenére, h ő (mármint rosell) akkoriban azt mondta, h laporta "diktaturája" elől lépett le, nekem inkább úgy tűnt, h megelégelte a "másodhegedűs" szerepet, és ennél többre vágyott. mondjuk ettől nem lett szimpatikusabb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.05.19. 21:30:57-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 21:26:02

Közelednek az álláspontok Cooltiszo! :)

Még 2 dolgot tennék hozzá:

1. Ha már nyáron úgy döntöttek 1 éve, hogy marad a stáb, akkor legkésőbb a hazai égés után, decemberben meneszteni kellett volna a hollandot, miután hazai pályán elvert a madrid. Én ott láttam, hogy ennek a szezonnak vége van. Az volt az a lélektani pont, amikor egy Mourinho szerződtetése még időben lett volna, felrázta volna a csapatot a BL-nyolcaddöntőre és Januárban élhettünk volna azzal a számtalan lehetőséggel, amit a Madrid adott.
2. Ne vicceljünk már, amikor Laportáék tavaly kidobták ezt az ultimátumos-dolgot. Ezt okos ember maximum kiröhöghette. Leírták azt, amit egy 17 éves, profi labdarúgó, a spanyol 5. osztályú bajnokságban is magától tud. Nemhogy azok, akik euromilliókat keresnek és európa élcsapataival fociznak hétről hétre. Amikor ez a tavalyi szabályrendszer megjelent, legfeljebb csak az hihette el, hogy elég, aki kitalálta.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.05.19. 21:18:02

Gekkodan!

1. Tudom jól, emiatt hoztam fel egyből ellenpéldaként Eto'ot, mégha ezen szándékomat nem is fejtettem ki megfelelően...
2. Mindenkinek van. Egyetértek, ez most nem lényeges, 99% hogy eljön annak az ideje is, amikor csak Rosell fog dolgozni.
3. A kormánytagokért felel a miniszter, de a helyi képviselők a pártelnökhöz tartoznak. Ami itt tulajdonképpen Txiki és Rijkaard, Laporta a kormányáért felelős, ami jelen esetben az elnökség.
4. Sztem a Real elleni égeskor lett ennek a "tesszük a szépet" időszaknak. Abban a pillanatban bejelentette, hogy leváltják Frankiet. Sztem ez nem tutyiság. Kijelentette tegnap, hogy Ronaldinhonak nincs maradása, sztem ez elég egyenes és kemény beszéd. Nem kell vérig sérteni az embereket. Tisztelem benne,hogy igyekszik méltósággal elválni, nem kitergetve a szennyest. Rosellben ez volt egyedül nagyon antipatikus, hogy kitálalt a sajtónak, ami nem illő, a családi dolgokat se jó kipakolni az ablakba, ezt se.
5. Nem mondtam, hogy mindenki, de bőven több mint a szurkolók fele elküldte volna. Vitatható, de nem megkérdőjelezhető a döntés alapja. 1 év gyengeség, előtte Bl és bajnokság. Jelentős kereterősítés, ultimátumok adása(sztem volt). Egy rossz szezon után döntése szerint nem távolította el a fél csapatot, egyelően bírálta el a mulasztókat, mindenki kapott egy lehetőséget, nem vállt be, idén váltunk, jövőre kiderül minden.

Nem akarlak meggyőzni, egyszerűen csak reflektálok a véleményedre.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 20:51:37

Cooltiszo! néhány észrevétel:

1. Rosselnek éppen csak Ronaldinhot köszönhetjük.
2. Nem pártolom vele szemben, ilyet nem mondtam, bár van véleményem, de ez most nem fontos.
3. Laporta az elnök, az ő biznisze minden, mert az első ember. Ahogy egy miniszterelnök is felel minden kormánytagért, úgy az elnök is felel.
4. Nem azt mondom, hogy neveket kértem volna tegnap, hanem azt, amit Tamás is, hogy elég volt a félrebeszélésből és a mutyizásból. A csóka hetek óta nem mond konkrétumot, Rijkaardhoz hasonlóan állandóan az a nyilatkozat, hogy van erő, tovább kell menni, stb. Ezzel tele van a padlás.
5. Személy szerint nem küldtem volna el az anyjába egy éve, hanem pont, hogy nőtt volna a szememben. Sokan voltunk úgy, hogy már nem hittünk a sikerben. Amióta itt fórumozok, azóta ezen a véleményen vagyok, ez a szezon már ősszel elveszett. Csak a vakok nem látták.
6. Jó elnök, mert a sikerek és a címek őt igazolják. De vannak felelőtlen, tesze-tosza, ostoba lépések, amiket nem kéne folytatni. És az utóbbi időben inkább nyámnyila a tevékenysége, mintsem emlékezetes és okos.

De ez az egész az egyéni véleményem, nem kell egyetértenünk :lol:

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.19. 20:50:33

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta: Talán célszerűbb lenne akkor is jövő ilyenkor a leváltásukat követelned,ha beigazolódik amit sejtetek,mert erre semmi garancia sincs,hogy nyáron nem erősítünk megfelelően,és jövőre nem nyújtunk jobb teljesítményt! Én azt érzem túlzónak,hogy MOST akarják páran lemondatni Őket,nem pedig teszem azt,jövő ilyenkor amikor ténnyé válhat,hogy sikerült E megoldást találni a gondokra,vagy tényleg rossz útón haladunk! Ugyanis ezt 1sikertelen évből még nem lehet biztosra venni! Mindenképpen meg kell várni a nyarat,és min az őszi szezon játékát... :wink:
Ez egy 2007. 05. 13-iki idézet. Érdemes elolvasni. Unatkoztam, és visszanézegettem egy-pár topic-ban. Ezt találtam.
Most ezzel mit akarsz mondani? Ugyanígy gondolom. A kiemelt részben (most emeltem ki)magam is céloztam erre az eshetőségre,ami végül bekövetkezett... De tavalyi év végén,egy sikersorozat állt szemben egy sikertelen évvel. Továbbra sem zavar,h kaptak bizalmat még,nem éltek vele, be is következik aminek be kell.

Ne kezdjük előről,nem is értettem miért idéztél :?: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.05.19. 20:38:23

Cooltiszo írta:Először is: igen, utólag kiderült, hogy tavaly nyáron el kellett volna küldeni Rijkaardot, RONALDINHOT, Decot és még pár embert. Több mint a fél Barca tábor szidta volna Laporta anyját.
Ez egy nagyon igaz dolog amit írtál. Előre nem lehetett tudni, hogy így alakulnak a dolgok. Most EGYÉRTELMŰEN megérett az idő a váltásra, és Laportáék hozzá is kezdtek az átalakításhoz. Hogy miért nem mondott neveket? Még most lett vége a bajnokságnak. A háttérben Txikiék dolgoznak, az átigazolások (főleg a fontosabbak) nem egy-két nap alatt zajlanak...
Előre a TITOlusokért!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.05.19. 20:30:52

Sztem kicsit itt most keverve van a szezon a fazonnal.

Először is: igen, utólag kiderült, hogy tavaly nyáron el kellett volna küldeni Rijkaardot, RONALDINHOT, Decot és még pár embert. Több mint a fél Barca tábor szidta volna Laporta anyját. Úgy döntött, ad még egy esélyt az embereknek, megtette, minden maradt ugyanúgy, ki is tette az előbb felsorolt emberek szűrét. Új edzővel nem sok változott volna év közben. Év közben nem lehet pótolni Ronaldinhot, nem lehet kondit szerezni, nem lehet új taktikát begyakoroltatni. Rijkarddal bent vagyunk a bl helyen, minden feltétel adott egy gyors felvirágzáshoz.

Másodszor: sose értettem mit kell Rosell pártolni Laportával szemben. Laporta az elnök, ő tette 5 év alatt újra Európa élklubjává szeretett csapatunkat. Hogy Rosellnek mekkora szerepe volt benne? Ki tudja, de kit is érdekel? Laporta az elnök, az ő érdeme többek között Eto'o elhozatala is. Nem vagyok Rosell ellen, sztem lesz ő még Barca elnök, akkor kiderül minden, addig örüljünk Laportának, utána várjuk kíváncsian Rosell.

Nem tudom ki várta azt, hogy megmondja, hogy kiket hova igazolunk. Ez nem az ő dolga, ez Txikiék dolga, neki csak beleszólása van, de nem neki kell róla beszélnie. Txiki meg megint nem fogja kijelenteni, hogy ez és ez kell, mert még alakul a keret, még nincs meg pontosan hogy ki megy és ki jöhet. Tervek vannak, de amíg nincs konkrétum addig fölösleges erről beszélni, utána csak cáfolatként hoznánk fel ellene. Mindennek eljön a maga ideje, az igazolások is megindulnak a héten sztem.
Bebizonyosodott, hogy nem tutyimutyiskodik ő, év közben védte a védhetőt, év végén teszik ki az alkalmatlan emberek szűrét.

Cruyff Guardiolat és Laudropot is támogatta, mindkettőről poztívan nyilatkozott, de egyikről se jelentette ki, hogy ő kell nekünk. Barátok Laportával, csak neki mondta meg a frankót.

Nem az ő feladata hogy seggberúgja a léhűtőket. Ő alá csak pár ember tartozik,az alelnökök, esetleg Txiki, nem az összes játékos. Szezon közben fölösleges volt a balhé gerjesztés, így is parázs volt a levegő rendesen.

Összegezve: sok sikert Laporta és csapata, most kell jól igazolni, jó embereket lecserélni és akkor újra összehozhatnak egy nagyon jó és sikeres csapatot. FORCA LAPORTA, FORCA GUARDIOLA, FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 20:05:32

Ez nekem is feltűnt, Laudrupot támogatta, ha jól emlékszem és a Mourinho-Laudrup-Guardiola hármasból az új edzőnk csak a 3. volt az öregnél.

Txiki azt mondta, hogy megerősítik a védelmet, a középpályát és a támadósort :) Lehet, hogy ezzel elintézetté tették az igazolási terveket? Én is meghallgattam volna, hogy éppen KI helyére, HOVA?!

És még valami feltűnő: azt mondta, hogy ő az elnök, de nem örködhet mindenki felett. De az Ő FELADATA, HOGY S*GGBERÚGJA A LÉHŰTŐKET. És nem tette meg, az edzőkérdést pedig könnyen lehet, hogy felületesen és felelőtlenül oldotta meg. Koncepció = nulla.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.19. 20:00:20

gekkodan írta:Tamás!

Ezzel kapcsolatban az jut eszembe, hogy nekem ez a tegnapi "kinyilatkoztatása" is inkább volt képmutató, semmitmondó és szánalmas, minthogy érdemi lépéseket sürgető. Pokolian megy a félrebeszélés, meg a nyugtatás. Remélem az érdemi lépésekkel rácáfol az utóbbi idők tesze-tosza eseményeire.
A tegnapi nyilatkozata a nesze semmi, fogd meg jól tipikus esete. Senki, így én sem vártam Tőle azt, hogy bejelentse a kiszemelt játékosokat. Azt viszont szívesen hallgattam volna, hogy melyik posztokra szeretnének igazolni. Azt is szívesen vettem volna, ha konkrétumokat vezet elő az idei kiábrándítóan, dühítően gyenge szereplésre. Arról is szólhatott volna, hogy miben/kiben látja az eredménytelenség, és az idei - ill. tavalyi - kilátástalanság okait, tényezőit!
Tavaly ilyenkor is leírtam, a köntörfalazás, a tutyi-mutyiság ideje lejárt. Tisztán, érthetően kellene beszélnie, ez a minimum - nem pedig köntörfalaznia, és homályos handa-bandába burkolóznia. Ezeket a mondatokat már kívülről ismerjük, kismilliószor hallottuk - de úgy is mondhatnánk, hogy tele van vele a pallás'. A gyerekeket/gyereket nevén kell nevezni. Ennek elmaradása pótolhatalan hiányosság, és vezetői gyengeség.
Nem vagyok derűlátó a nyárral kapcsolatban. Csak a tökölést, a maszatolást látom, a koncepció teljes hiányát.
Azt pedig csak csendben jegyzem meg, hogy Cruyff nem Guardiolát tartotta alegmegfelelőbb jelöltnek, és nem az ő kinevezését preferálta. Ezzel kapcsolatban az eurobarcán is volt vele egy kisebb átvett interjú. Ha az emlékeim nem csalnak. Senor Laporta, nem nézzen hülyének minket, mert nem vagyunk azok: tudunk olvasni, és az emlékezetünk sem hiányos. :evil:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.19. 19:50:29

Tamás!

Ezzel kapcsolatban az jut eszembe, hogy nekem ez a tegnapi "kinyilatkoztatása" is inkább volt képmutató, semmitmondó és szánalmas, minthogy érdemi lépéseket sürgető. Pokolian megy a félrebeszélés, meg a nyugtatás. Remélem az érdemi lépésekkel rácáfol az utóbbi idők tesze-tosza eseményeire.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.19. 19:46:20

ozsimiki írta:
varga tamás írta: Azt hiszem ez a hsz a hét legjobb és legegyértelműbb véleménye. Minden mondata ül. A totojázás ideje lejárt, ha nem, akkor a mi időnk járt le. Ha az idén nyáron sem nyúlnak mélyen a zsebükbe, akkor jövőre még szembetűnőbb lesz a botladozás, a káosz; és elindulunk a középszer felé. Ezt nem akarhatjuk, ha pedig Laporta igen, akkor el kell söpörni az útból. Ha ez az ára a megújulásnak, akkor ezt is meg kell tenni. A klub érdekei, a szurkolók kiszolgálása magasabb rendű érdek, minthogy Laporta totojázását nézzük. Nem naponta új öltönyökre és nyakkendőre van szükség, hanem merész húzásokra, és kellő kockázatvállalásra. Ugyanis kockázat nélkül nincs siker.
Talán célszerűbb lenne akkor is jövő ilyenkor a leváltásukat követelned,ha beigazolódik amit sejtetek,mert erre semmi garancia sincs,hogy nyáron nem erősítünk megfelelően,és jövőre nem nyújtunk jobb teljesítményt! Én azt érzem túlzónak,hogy MOST akarják páran lemondatni Őket,nem pedig teszem azt,jövő ilyenkor amikor ténnyé válhat,hogy sikerült E megoldást találni a gondokra,vagy tényleg rossz útón haladunk! Ugyanis ezt 1sikertelen évből még nem lehet biztosra venni! Mindenképpen meg kell várni a nyarat,és min az őszi szezon játékát... :wink:
Ez egy 2007. 05. 13-iki idézet. Érdemes elolvasni. Unatkoztam, és visszanézegettem egy-pár topic-ban. Ezt találtam.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.19. 19:05:38

Gomezinho írta:Én csak azt mondom hogy azt sem tudjuk valójában milyen ember Laporta vagy miylen Rossel , de egy biztos ők különbözőek egymástól hiszen azért vesztek össze! Nekem Laportával semmi bajom nincs semmi okunk rá hogy őt szidjuk! Kihúzott minket a sz*rból eléggé! maradjon ő és legyen velünk még sok sikere !
Szerinted Ronaldinho húzott ki minket abból a szarból,és az ő idejövetele pedig nem laportának,hanem rosselnek volt köszönhető... :P
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.19. 15:01:04

mindorokke_barca írta:persze mert itt az embereknek az szamit h x.aros garayt nem igazoltunk le 10 millaert...az nem szamit h tobb szaz millio euro adossaggal vette at a barcat...es ennek jelenleg csak a toredekevel tartozik mar a csapat az nem szamit h a tortenelem egyik legjobb barcajat rakta ossze... ha vmi nem megy konnyu mindig masra mutogatni... de ha a szurkoloktol sem kapjak meg a tamogatast akkor ki a picsnek van kedve jatszani? nektek lett volna kedvedek rohangalni ugy h 20ezer ember alandoan futyul benneteket amikor nalad van a labda?
és amikor 90 ezren voltak akor sz@rok voltunk.. de jövöre jo lesz
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.19. 14:23:15

persze mert itt az embereknek az szamit h x.aros garayt nem igazoltunk le 10 millaert...az nem szamit h tobb szaz millio euro adossaggal vette at a barcat...es ennek jelenleg csak a toredekevel tartozik mar a csapat az nem szamit h a tortenelem egyik legjobb barcajat rakta ossze... ha vmi nem megy konnyu mindig masra mutogatni... de ha a szurkoloktol sem kapjak meg a tamogatast akkor ki a picsnek van kedve jatszani? nektek lett volna kedvedek rohangalni ugy h 20ezer ember alandoan futyul benneteket amikor nalad van a labda?
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.19. 14:07:40

És hogy tudja mindenki , nemyegy Madridos mondta már hogy mennyivel jobb lenne egy oylan elnök nekik mint Laporta!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Lezárt