Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát lehet igazad van, de ha a Chelseaből elmegy Drogba és/vagy Sheva és/vagy Anelka, akkor nekik kell majd egy ütőképes csatár. Főleg, ha oda megy Frank, akkor Abrapapának nem okoz majd gondot kiperkálni a 40 miskát.Atesz írta:Csak én vagyok ilyen szempontból optimista Eto'val kapcsolatban? Nem hiszem, hogy bárki ki fog érte fizetni 35-40 millió eurót...![]()
Tökéletesen egyetértek veled. Bár ha eladják Eto'ot, akkor lehet mégiscsak kell majd az a szavazás...Zozzy 5 írta:Érdekes ez a szavazatgyűjtés Laporta ellen. Én személy szerint óriási felelősséget varrok a nyakába a töréntek miatt, de most nem váltanám le. Guardiolát már kinevezték, más edző úgysem lesz másik vezetéssel sem. Az igazolásokat pedig mindíg jól megcsinálták Txikiék is, igaz, most kezdenek átesni a ló túloldalára pl. Eto'oval. Jövőre úgyis elnökválasztás, ha nem lesz változás akkor aláírásgyűjtögetés nélkül leváltják a francba.
Most ezzel mit akarsz mondani? Ugyanígy gondolom. A kiemelt részben (most emeltem ki)magam is céloztam erre az eshetőségre,ami végül bekövetkezett... De tavalyi év végén,egy sikersorozat állt szemben egy sikertelen évvel. Továbbra sem zavar,h kaptak bizalmat még,nem éltek vele, be is következik aminek be kell.Varga Tamás írta:Ez egy 2007. 05. 13-iki idézet. Érdemes elolvasni. Unatkoztam, és visszanézegettem egy-pár topic-ban. Ezt találtam.ozsimiki írta: Talán célszerűbb lenne akkor is jövő ilyenkor a leváltásukat követelned,ha beigazolódik amit sejtetek,mert erre semmi garancia sincs,hogy nyáron nem erősítünk megfelelően,és jövőre nem nyújtunk jobb teljesítményt! Én azt érzem túlzónak,hogy MOST akarják páran lemondatni Őket,nem pedig teszem azt,jövő ilyenkor amikor ténnyé válhat,hogy sikerült E megoldást találni a gondokra,vagy tényleg rossz útón haladunk! Ugyanis ezt 1sikertelen évből még nem lehet biztosra venni! Mindenképpen meg kell várni a nyarat,és min az őszi szezon játékát...
Ez egy nagyon igaz dolog amit írtál. Előre nem lehetett tudni, hogy így alakulnak a dolgok. Most EGYÉRTELMŰEN megérett az idő a váltásra, és Laportáék hozzá is kezdtek az átalakításhoz. Hogy miért nem mondott neveket? Még most lett vége a bajnokságnak. A háttérben Txikiék dolgoznak, az átigazolások (főleg a fontosabbak) nem egy-két nap alatt zajlanak...Cooltiszo írta:Először is: igen, utólag kiderült, hogy tavaly nyáron el kellett volna küldeni Rijkaardot, RONALDINHOT, Decot és még pár embert. Több mint a fél Barca tábor szidta volna Laporta anyját.
A tegnapi nyilatkozata a nesze semmi, fogd meg jól tipikus esete. Senki, így én sem vártam Tőle azt, hogy bejelentse a kiszemelt játékosokat. Azt viszont szívesen hallgattam volna, hogy melyik posztokra szeretnének igazolni. Azt is szívesen vettem volna, ha konkrétumokat vezet elő az idei kiábrándítóan, dühítően gyenge szereplésre. Arról is szólhatott volna, hogy miben/kiben látja az eredménytelenség, és az idei - ill. tavalyi - kilátástalanság okait, tényezőit!gekkodan írta:Tamás!
Ezzel kapcsolatban az jut eszembe, hogy nekem ez a tegnapi "kinyilatkoztatása" is inkább volt képmutató, semmitmondó és szánalmas, minthogy érdemi lépéseket sürgető. Pokolian megy a félrebeszélés, meg a nyugtatás. Remélem az érdemi lépésekkel rácáfol az utóbbi idők tesze-tosza eseményeire.
Ez egy 2007. 05. 13-iki idézet. Érdemes elolvasni. Unatkoztam, és visszanézegettem egy-pár topic-ban. Ezt találtam.ozsimiki írta:Talán célszerűbb lenne akkor is jövő ilyenkor a leváltásukat követelned,ha beigazolódik amit sejtetek,mert erre semmi garancia sincs,hogy nyáron nem erősítünk megfelelően,és jövőre nem nyújtunk jobb teljesítményt! Én azt érzem túlzónak,hogy MOST akarják páran lemondatni Őket,nem pedig teszem azt,jövő ilyenkor amikor ténnyé válhat,hogy sikerült E megoldást találni a gondokra,vagy tényleg rossz útón haladunk! Ugyanis ezt 1sikertelen évből még nem lehet biztosra venni! Mindenképpen meg kell várni a nyarat,és min az őszi szezon játékát...varga tamás írta: Azt hiszem ez a hsz a hét legjobb és legegyértelműbb véleménye. Minden mondata ül. A totojázás ideje lejárt, ha nem, akkor a mi időnk járt le. Ha az idén nyáron sem nyúlnak mélyen a zsebükbe, akkor jövőre még szembetűnőbb lesz a botladozás, a káosz; és elindulunk a középszer felé. Ezt nem akarhatjuk, ha pedig Laporta igen, akkor el kell söpörni az útból. Ha ez az ára a megújulásnak, akkor ezt is meg kell tenni. A klub érdekei, a szurkolók kiszolgálása magasabb rendű érdek, minthogy Laporta totojázását nézzük. Nem naponta új öltönyökre és nyakkendőre van szükség, hanem merész húzásokra, és kellő kockázatvállalásra. Ugyanis kockázat nélkül nincs siker.
Szerinted Ronaldinho húzott ki minket abból a szarból,és az ő idejövetele pedig nem laportának,hanem rosselnek volt köszönhető...Gomezinho írta:Én csak azt mondom hogy azt sem tudjuk valójában milyen ember Laporta vagy miylen Rossel , de egy biztos ők különbözőek egymástól hiszen azért vesztek össze! Nekem Laportával semmi bajom nincs semmi okunk rá hogy őt szidjuk! Kihúzott minket a sz*rból eléggé! maradjon ő és legyen velünk még sok sikere !
és amikor 90 ezren voltak akor sz@rok voltunk.. de jövöre jo leszmindorokke_barca írta:persze mert itt az embereknek az szamit h x.aros garayt nem igazoltunk le 10 millaert...az nem szamit h tobb szaz millio euro adossaggal vette at a barcat...es ennek jelenleg csak a toredekevel tartozik mar a csapat az nem szamit h a tortenelem egyik legjobb barcajat rakta ossze... ha vmi nem megy konnyu mindig masra mutogatni... de ha a szurkoloktol sem kapjak meg a tamogatast akkor ki a picsnek van kedve jatszani? nektek lett volna kedvedek rohangalni ugy h 20ezer ember alandoan futyul benneteket amikor nalad van a labda?