Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt Én is így látom. Deco és Ronaldinho is egy igazi vezéralkat, de a pályán csak egy lehet az. A Portóban ez látszott is rajta, de itt Ronnie melett nem nagyon lehet az.Capon írta:Deco-t végre láttam jól és hasznosan focizni. nyilván sokan nem értenek velem egyet de eddig én még nem nagyon láttam tölle ilyet. Deco és Ronaldinho számomra nagyon nem fér össze egyszerre a pályán.
Ezt én is észrevettemSlither írta:Nem akarom leszidni most, de pontosabban is játszhatna. Csak én vettem észre, hogy mostanában nagyon sokszor hosszan tolja meg a labdát?Pedig rá éppen a picike tologatás a jellenző.
Mindegy, legalább hajtott, bár néha a vérmérsékletét vissza kéne fognia.
Annak a játéknak ma nem volt helye, amit Ő képvisel(ne) mostanábanPavel írta:A múltheti játékához képest ma nagyon gyengén játszott. Igaz volt néhány veszélyes megmozdulása, de tőle ez kevés.
Mostanában olyan gyenge formában volt h nem hinném h lehet gyengébb. Remélhetőleg most fordítva hat a hajvágás és visszajön az ereje.varga tamás írta:Reméljük nem úgy volt Deco a hajával, mint Sámson: akinek mihelyst levágták a haját, elmúlt az ereje.
Csabikám, mi bajod van az én hsz-eimmel? Mindig finom vagyok és nőies, kivéve akkor, amikor nem...Game90 írta:Kinek mi a durvaÁdám02 írta:Télleg nem a legjobb,de ez egy kicsit durva kifejezés nem?!Akkor még nem olvastad grecki hsz-eit a Giuly topicban
![]()
Azért az nagyobb katasztrófa lenne, nekem már ez is nagyon furcs, bár tény, hogy a nagy hajban nyáron meg lehet sülni, nekem is el kéne mennem fodrászhoz.noname írta:Deco kb. úgy néz ki, mintha Puyol vagy Roni megkopaszodna.