Ronaldinho Gaúcho #3
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én nem mennék bele ebbe a jelképes dologba. Sokat tett a csapatért, a klub 2. legsikeresebb korszakának legfőbb eleme volt, de ettől még nem lehet élete hátralévő részében odapengetni neki az évi 10 millát.
Egyetértek Boixos komával, hogy az akarás maradjon meg a szerényebb képességű játékosok erényének, tőle ez édes kevés(mondjuk elkeserítő, hogy már ezt is értékelhetőnek lehet minősíteni, akkor mit csinált eddig?). Ő nem lesz egy pályán robotoló szürke ember sosem, ő egy csapat arca, jelenleg inkább negatív értelemben. Én is szeretném, hogy újra a régi legyen, de ezt szeretném 2 éve, mi nem tehetünk az ügy érdekében semmit, így pedig kezd lassan unalmas lenni....
Nem mondom,hogy nem lennék kíváncsi mit csinálna egy új edzővel, mert lehet bevállna, de sztem ebből a csapatból simán lehet Ronaldinho nélkül is világverő CSAPATOT csinálni egy nyár alatt, meg vannak az alapjai. Jót tehetne az egészséges Messinek is az egyeduralom, plusz nem lenne a csapat házatáján ez az állandó feszültség amit Ronaldinho kavar.
Furcsa lenne, ha ellenünk játszana, de még mindig 100x inkább ő mint Xavi vagy Puyol. Plusz ha sikerülne az új csapatával elpicsázni minket akkor lehetne mea culpázni párunknak, de én ettől vhogy nem tartok.
Egyetértek Boixos komával, hogy az akarás maradjon meg a szerényebb képességű játékosok erényének, tőle ez édes kevés(mondjuk elkeserítő, hogy már ezt is értékelhetőnek lehet minősíteni, akkor mit csinált eddig?). Ő nem lesz egy pályán robotoló szürke ember sosem, ő egy csapat arca, jelenleg inkább negatív értelemben. Én is szeretném, hogy újra a régi legyen, de ezt szeretném 2 éve, mi nem tehetünk az ügy érdekében semmit, így pedig kezd lassan unalmas lenni....
Nem mondom,hogy nem lennék kíváncsi mit csinálna egy új edzővel, mert lehet bevállna, de sztem ebből a csapatból simán lehet Ronaldinho nélkül is világverő CSAPATOT csinálni egy nyár alatt, meg vannak az alapjai. Jót tehetne az egészséges Messinek is az egyeduralom, plusz nem lenne a csapat házatáján ez az állandó feszültség amit Ronaldinho kavar.
Furcsa lenne, ha ellenünk játszana, de még mindig 100x inkább ő mint Xavi vagy Puyol. Plusz ha sikerülne az új csapatával elpicsázni minket akkor lehetne mea culpázni párunknak, de én ettől vhogy nem tartok.
-
- Llegenda del Barça
csak arra próbáltam meg rávilágítani kedves Gomezinho, h nem feltétlenül kell pár embernek összecsinálnia magát csak azért, mert szóbakerült momentán a semmiért, milliókkal kifizetett kedvencük ESETLEGES TÁVOZÁSA a csapattól. vannak olyan fazonok, akikhez képest még bőven van mit letennie az asztalra ronaldinhonak, a Klubhoz való lojalitást illetően. és most nem kifejezetten a rendkívűl elszánt nyilatkozatokra gondolok.
több hónapja tart már ez a szitu, ezer lehetősége lett volna ronaldinhónak a bizonyításra, ehelyett bulizgat. nem viccből lett tele a tökük a kintieknek is ezzel a szituval, azoknak, akik nem innen a balkánról nyomják a bugit, mint mi, hanem nap, mint nap egy levegőt szívnak a gyerekkel.
több hónapja tart már ez a szitu, ezer lehetősége lett volna ronaldinhónak a bizonyításra, ehelyett bulizgat. nem viccből lett tele a tökük a kintieknek is ezzel a szituval, azoknak, akik nem innen a balkánról nyomják a bugit, mint mi, hanem nap, mint nap egy levegőt szívnak a gyerekkel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Jaj Perrero most neked "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt ezt irnod! Igazad van nem néztem egy köcs*g divatdrukker vagyok a szemetekben! Ugye?
Komolyan nemértelek tieteket másféléve még szidázta mindeki mostmeg...

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Szerintem se fokozzuk! 2 jó év? hm? Xavi , Puyol többet tett eddig a csapatért? Ezt is hagyjuk!Boixos írta:jelképek, jelképek...
tényleg nem akarom fokozni az indulatokat, de ronaldinhonak - eddig legalábbis - volt két szuper éve a barcában. jelenleg semmi extra, és hát azért tőle szerintem többet várhatunk el, mint azt, h egy-két meccsen már "nagyon akarjon", ezt meghagynám inkább a presas-kaliberű gyerekeknek, nem a zseniknek.
nagyszerű játékos, rendkívűl sokat köszönhetünk neki, de jelképe a barcának majd akkor lesz, ha egy olyan múlt lesz mögötte, mint mondjuk puyolnak, xavinak v a régi nagyoknak, akik hosszú éveken keresztül szolgálták/szolgálják becsületesen a barcát, az esetek többségében a tudásuk legjavát adva.
ehhez mondjuk nyitásnak el lehetne kezdeni időben járni az edzésekre...
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Én sem bírom őt más mezben elképzelni. Nekem is (mint itt sztem sok mindenkinek) az lenne a legroszabb ha elmegy, és összekerülünk jövöre a BLben vele. Főleg akkor ha az uj csapatában ujra szárnyalna. akkor sztem nem nézném olyan ámulva a cseleit. De szerencsére ez mind csak feltételes mód(egyenlőre)...
Ja és még ehez a nem jár edzésre, nem játszik jól dologhoz annyit hogy "szegény" hogy játszon jól ha egyszer még a keretbe se kerül be...Nem tom mennyi igaz a bulis dolgokból, de ez kb 1 hete volt. azóta kihagyott egy valnencia elleni kupameccset, és egy valladolid elleni bajnokit. Tom h nem ide tartozik, de én freki helyében legalább a valladolid ellen beraktam vna, hátha szerez egy kis önbizalmat.
Ja és még ehez a nem jár edzésre, nem játszik jól dologhoz annyit hogy "szegény" hogy játszon jól ha egyszer még a keretbe se kerül be...Nem tom mennyi igaz a bulis dolgokból, de ez kb 1 hete volt. azóta kihagyott egy valnencia elleni kupameccset, és egy valladolid elleni bajnokit. Tom h nem ide tartozik, de én freki helyében legalább a valladolid ellen beraktam vna, hátha szerez egy kis önbizalmat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2008.03.27. 21:34:20-kor.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Llegenda del Barça
jelképek, jelképek...
tényleg nem akarom fokozni az indulatokat, de ronaldinhonak - eddig legalábbis - volt két szuper éve a barcában. jelenleg semmi extra, és hát azért tőle szerintem többet várhatunk el, mint azt, h egy-két meccsen már "nagyon akarjon", ezt meghagynám inkább a presas-kaliberű gyerekeknek, nem a zseniknek.
nagyszerű játékos, rendkívűl sokat köszönhetünk neki, de jelképe a barcának majd akkor lesz, ha egy olyan múlt lesz mögötte, mint mondjuk puyolnak, xavinak v a régi nagyoknak, akik hosszú éveken keresztül szolgálták/szolgálják becsületesen a barcát, az esetek többségében a tudásuk legjavát adva.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Viszont lesz ellene egy Messi is, aki addigra már jobb lesz, mint Ronaldinho a fénykorában Barcelonában.
Ezt kell nézni és nem azt, hogy elment innen Ronaldinho. Persze ez még feltételes mód, mert (még) nem ment el.

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Nemtudom ti hogy vagytok vele de én most hogy arra gondolok hogy elmegy és mellé hallgatok egy szomorú zenét Robbie Williamstől sirni tudnék! Lehet bu zis de akkor is belegondolva hogy ő nincs ott! Áhh nehéz....
- Titinho
- Director del Fútbol
Az lesz a legrosszabb, ha például a Milan-ba igazol és mondjuk jövőre találkozunk velük a BL-ben. A Barca ELLEN Ronaldinho!!! Na én akkor fogok kikészülni az biztos...azt nem fogom kibírni...
Nagyon de nagyon bízom benne, hogy összeszedi magát és nem fogjuk eladni a nyáron...

Nagyon de nagyon bízom benne, hogy összeszedi magát és nem fogjuk eladni a nyáron...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Még ha el is megy, nem biztosíték, hogy ott magára talál, lásd Chelsea, Sevcsenko, Ballack. Játékostemető. Ha meg villog, akkor se tehetnénk többet, utánna vissza nem fog jönni, tartani viszont igen, ha a BL-ben összekerülnénk leendő csapatával. Merthogy szerintem max. ott fogna a Barça ellen játszani, spanyol bajnokságban nem, mert a Barçánál nincs jobb hely, ahova mehetne.

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Most olvastam csak el a Ronaldinhos cikket , ledöbbentem és egyszerűen nem fogom tudni feldolgozni majd hogy egy másik csapatban lássam! Nem fog menni ő Ronaldinho ! nem mehet el! 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Az EUROBARCA-val? Remélem...Karashu írta:Végeztem.
Bennem, mint ahogy szerintem még sok emberben elvesztetted a hitelességed, a hszeit miatt. Ronaldinho nem éli fénykorát, lehet nem is fog már jol játszani, és én sem látom okát, hogy maradjon, de ez TULZÁS nem gondolod? Gondolom amikor bajnokságot nyert akkor meg te voltál a nagy Roni fan mi? Nem szégyenli magát Roni? És te miért nem hogy ilyeneket irsz rola? Felfordul a gyomrom töled,
Ez a tisztelet?Tisztelem Ronaldinho-t, AZÉRT, AMIT VÉGHEZ VITT
Karashu!
Tamás arról beszélt, hogy Ronaldinho a Barca jelképe, és ha ezt valaki megkérdöjelezni, akkor annak egy jol zárt, gumival körbevont szobában van a helye.
- Karashu
- Jugador d'estrella
Teljesen egyetértek Veled, csak sajnos van aki nem bírja elfogadni, hogy mennie kell! Olyannyira belehülyült Ronaldinhba, hogy nem látj a fától az erdőt! Változások kellenek, játékos kell ide, nem pénznyelő automata!Aprieto írta:Én még azzal sem értek egyet, hogy Ronaldinho a Barcelona jelképe.
Szerintem nem az.
A Barcelona jelképe a Nou Camp, Rivaldo, a klubbal egybeforró jelmondatok.
Nagyra tartom amit tett a klubért, hathatós segítségével kerültünk ismét oda ahova, de ezért még nem szabad leakasztania eurómilliókat ha semmit sem tesz két éve.

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Karashu
- Jugador d'estrella
Ha nem vettétek volna észre, nem csak Ronaldinho-ból áll a Barca!!! Tisztelem Ronaldinho-t, AZÉRT, AMIT VÉGHEZ VITT, de nem fogom feleslegesen itt tartani, amikor úgy adja ki a tiszteletét a klubbja iránt, hogy elmegy bulizni, b.szik edzésre járni és még meccsre sem jár ki!!! Nem szégyelli magát!!?? Ha olyan NAGY labdarúgó, akkor miért csinálja ezt? Ha??? Ez az a R10, akit gyűlölök! Akit utálok, és várom, hogy olajra lépjen! Egyáltalán nem olyan footballista, mint aki volt! Nem tudom, hogy ez a sok hülye (kommentátorok, csapattársak) miért áradoznak még róla! HÁT HA ILYEN JÓ, AKKOR MUTASSON MÁR VMIT A K.RVA ÉLETBE, VAGY MENJEN INNEN A FRANCBA!!!
Mindenki csak így, hogy nem kell eladni, meg hogy úgy itt kell tartani, de az égvilágon semmit nem csinál, csak nyeli be az eurómilliókat, mint vmi játékgép!!! Teljesen hasztalan ember lett, nemhittem, hogy egy olyan NAGY labdarúgóból, ekkora szerencsétlen sértődős kispályás ember lesz!!! Soha nem fog már feltámadni, tele a zsebe, nincs már benne az az alázat, amit viselt régen, csak a pénz érdekli, lesz.rja a focit ahogy van, csakis magával törődik! Rijkaard nem okvetlenül cseszegeti, meg a vezetőség is, inkább megsértődik, minthogy bizonyítna! Ebből van elegem, ezért nem kell ide, tűnjön el Barcelónából és soha többet nem is lássam!
Nézzetek magatokba, és ne a múlt érdekeljen Titeket, hanem a jelen, mert 2008-ban élünk, és nem 2006-ban!
Végeztem.

Mindenki csak így, hogy nem kell eladni, meg hogy úgy itt kell tartani, de az égvilágon semmit nem csinál, csak nyeli be az eurómilliókat, mint vmi játékgép!!! Teljesen hasztalan ember lett, nemhittem, hogy egy olyan NAGY labdarúgóból, ekkora szerencsétlen sértődős kispályás ember lesz!!! Soha nem fog már feltámadni, tele a zsebe, nincs már benne az az alázat, amit viselt régen, csak a pénz érdekli, lesz.rja a focit ahogy van, csakis magával törődik! Rijkaard nem okvetlenül cseszegeti, meg a vezetőség is, inkább megsértődik, minthogy bizonyítna! Ebből van elegem, ezért nem kell ide, tűnjön el Barcelónából és soha többet nem is lássam!

Nézzetek magatokba, és ne a múlt érdekeljen Titeket, hanem a jelen, mert 2008-ban élünk, és nem 2006-ban!
Végeztem.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Eddig jól kenjük Pep!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hát elég lehangoló dolgokat hallani mostanában Ronaldinhoról és úgy néz ki hogy nem változik a helyzet és már-már szinte biztos, hogy távozik. Az elmúlt két évben mutatott formáját figyelve ez nem csoda, megértem, bár voltak fellángolásai, örökké nem lehet várni rá, ahogy (ha jól emlékszem Iván) is megírta cikkében, hogy túl sok pénzbe kerül ő a csapatnak, így rövid időn belül változás kell. Nagyon nehéz helyettest nézni a helyére, bár az is lehet hogy nem lesz helyettesítve, hanem más taktikát dolgoz ki Rijkaard, vagy az új edző. Én például Joao Moutinhóra szavazok, bár ő inkább Deco posztjára lenne jó, Ronaldinhót inkább egy Messi-stílusú "támadó-szélsővel" lehetne pótolni. Ilyen lenne C. Ronaldo, aki mozdíthatatlan egyelőre Manchesterből, más név hirtelen nem ugrik be. Sajnálom, hogy Ronaldinho és méltatlanul távozik innen, akárcsak sok sztár, de ilyen az élet Barcelonában, mindig a legjobbat kell nyújtani és ehhez a legjobb játékosok kellenek. Ronaldinho úgy néz ki, itt már nem tudja a legjobbat nyújtani.

Szerintem Ronaldinho a reklámok, stb. miatt sokkal elismertebb sztár még most is, mint Rivaldo volt.
Rivaldo szerintem a méltatlanul elfeledett legendák kategóriába sorolható, mennyivel többet beszélnek Zidane-ról, Figóról, Ronaldóról, ha a 90-es évek második felének nagy egyéniségeiről esik szó.
Dinho neve pedig még mindig eladható, még ha ősz óta csapnivalóan futballozik is, és a 2005/2006-os idény
óta nem kerül elő sok minden a varázsdobozból.
Ettől függetlenül én Rivaldót jobban szeretem, mert ő 2 idényen keresztül egyedül vitte a hátán a Barcát, mikor klasszis társai eligazoltak.
Furcsa, hogy Ronaldinhóról is a történelem részeként beszélnek már itt a fórumon, ebből is látszik, hogy itt lezárult egy korszak, jövőre változtatások kellenek.
A brazilt pedig érdemesebb lenne eladni, mint fizetni a horribilisan magas jövedelmét, másrészt szerintem a csapategységre sincs jó hatással a viselkedése.
A másik, hogy Rijkaard hogyan tudná fegyelmezni Dinhót, talán mondja azt: Neked köszönhetem, hogy elismert, sikeres edző vagyok, de azért fussál 2 pluszkört.
Természetesen társai is voltak a pályán Ronnie-nak, de túlságosan beleszeretett játékosaiba a holland.
Szóval szerintem Rijkaard és Ronaldinho is menjen a nyáron, jöjjön pár új arc, akik illenek a csapat profiljába. Nem szitkozódva, nem fröcsögve mondom ezt, hanem mindkét embernek köszönöm, hogy a söröm mellett üvölthettem Belletti góljánál, vagy olléztam Dinho cselei nyomán a Bernabeuban lezajlott 0-3-on.
De most váltásra van szükség.
Rivaldo szerintem a méltatlanul elfeledett legendák kategóriába sorolható, mennyivel többet beszélnek Zidane-ról, Figóról, Ronaldóról, ha a 90-es évek második felének nagy egyéniségeiről esik szó.
Dinho neve pedig még mindig eladható, még ha ősz óta csapnivalóan futballozik is, és a 2005/2006-os idény
óta nem kerül elő sok minden a varázsdobozból.
Ettől függetlenül én Rivaldót jobban szeretem, mert ő 2 idényen keresztül egyedül vitte a hátán a Barcát, mikor klasszis társai eligazoltak.
Furcsa, hogy Ronaldinhóról is a történelem részeként beszélnek már itt a fórumon, ebből is látszik, hogy itt lezárult egy korszak, jövőre változtatások kellenek.
A brazilt pedig érdemesebb lenne eladni, mint fizetni a horribilisan magas jövedelmét, másrészt szerintem a csapategységre sincs jó hatással a viselkedése.
A másik, hogy Rijkaard hogyan tudná fegyelmezni Dinhót, talán mondja azt: Neked köszönhetem, hogy elismert, sikeres edző vagyok, de azért fussál 2 pluszkört.
Természetesen társai is voltak a pályán Ronnie-nak, de túlságosan beleszeretett játékosaiba a holland.
Szóval szerintem Rijkaard és Ronaldinho is menjen a nyáron, jöjjön pár új arc, akik illenek a csapat profiljába. Nem szitkozódva, nem fröcsögve mondom ezt, hanem mindkét embernek köszönöm, hogy a söröm mellett üvölthettem Belletti góljánál, vagy olléztam Dinho cselei nyomán a Bernabeuban lezajlott 0-3-on.
De most váltásra van szükség.
Varga Tamás:
Szerintem te azt gondolod, aki nem úgy látja, mint te az a szemellenzős.
Nos le kell lohasszalak ez nem így van.
Amíg Rivaldo a Barca csapatát erősítette, azalatt az 5 év alatt végig meghatározó spílerünk volt, igazi irányító, klasszis.... fokozhatnám, fényezhetném. Talán azért nem lenne célszerű, mert mindig is egyik legnagyobb kedvencem volt. /Nem kell forgatni! Ronaldinho is, egy ideig.... egészen addig amíg nem rottyantott bele az egészbe./
Szóval állítsuk már szembe ezzel Ronaldinhot. Jött, látott, győzött. ELMÚLT.
"Ráadásul, Rivaldo nem volt hajlandó beállni a sorba."
Ronaldinho hála a Jó Istennek egy aranygyerek, nem késik edzésről, nem bulizik és minden egyes mérkőzésen kirakja a lelkét is a pályára. Nagy szerencsénk van.
Szerintem te azt gondolod, aki nem úgy látja, mint te az a szemellenzős.
Nos le kell lohasszalak ez nem így van.
Amíg Rivaldo a Barca csapatát erősítette, azalatt az 5 év alatt végig meghatározó spílerünk volt, igazi irányító, klasszis.... fokozhatnám, fényezhetném. Talán azért nem lenne célszerű, mert mindig is egyik legnagyobb kedvencem volt. /Nem kell forgatni! Ronaldinho is, egy ideig.... egészen addig amíg nem rottyantott bele az egészbe./
Szóval állítsuk már szembe ezzel Ronaldinhot. Jött, látott, győzött. ELMÚLT.
"Ráadásul, Rivaldo nem volt hajlandó beállni a sorba."

Ronaldinho hála a Jó Istennek egy aranygyerek, nem késik edzésről, nem bulizik és minden egyes mérkőzésen kirakja a lelkét is a pályára. Nagy szerencsénk van.
Mind2 bele illik abba a felsorolásba,ahol a barca sztárjait emlegetik!Függetlenül attól hogy mit nyertek!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért Ronaldinho segítségével többet értünk el, mint Rivaldóéval. Ráadásul, Rivaldo nem volt hajlandó beállni a sorba. R10 igenis egyik jelképe a Barcelonának. Aki másképp látja, az szemellenzős.Aprieto írta:Én még azzal sem értek egyet, hogy Ronaldinho a Barcelona jelképe.
Szerintem nem az.
Nagyra tartom amit tett a klubért, hathatós segítségével kerültünk ismét oda ahova, de ezért még nem szabad leakasztania eurómilliókat ha semmit sem tesz két éve.

Ha Ronaldinho nem jelkép,akkor Rivaldo mitől az?Nem aranylabdás mind a kettő??????????
Én még azzal sem értek egyet, hogy Ronaldinho a Barcelona jelképe.
Szerintem nem az.
Szerintem nem az.
Ha a nyáron elmegy,Biztos olyan csapathoz igazol akivel majt találkozunk a BL ben,és elhihetitek sajnálni fogjuk hogy már nem a mi játékosunk!