Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
"Nem hiszek a Madridban, de igen Mourinhóban"
Ez nem úgy lenn értelmes, hogy Nem hiszek a Madridban, de Mourinhóban igen?
Ez nem úgy lenn értelmes, hogy Nem hiszek a Madridban, de Mourinhóban igen?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Srácok, ki írta az "Edzés Szöulban"-os cikket? Van benne pár hiba és egy kicsit bugyután is hangzik egy-két dolog. Csak gondoltam szólok:)
"Give more than One reason to Stare at your feet." Lionel Messi
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Úgy vélem ez az egész oldalra, bár javarészt azért mégis a fórumra igaz, de azért remélem sikerült eltalálnom a helyes topicot. 
Kicsit úgy érzem, hogy az oldal romokban hever és még omlik is mellé. Az időzavar eleinte tréfásnak tűnt, de a topicok átláthatósága jelentős sérülést kapott ezáltal. És nagyon megszaporodott az efféle elcsúszás mostanában. És lévén, hogy megesik, hogy hozzászólsz valamihez anélkül, hogy idéznél, majd elvágja a hozzászólásodat 8 órával későbbre, amikor már teljesen másról van szó, avagy eléd kerül az, ami alap forrásként szolgált a kommentedhez. Ezek zavarók lehetnek.
A másik, ami engem személy szerint sokkal jobban zavar, hogy 2 percnél tovább nem maradok bejelentkezve, illetve ha nem úgy szeretnék hsz-t írni, hogy azzal jelentkezek be, akkor kidob egyből. A másik, hogy elküldeni sem tudom rendesen, mert addigra már megint kidob a rendszer.
Szóval csak jelezni szerettem volna, hogy most nem minden kóser és én rendkívüli módon örülnék, ha esetleg fixálni tudnátok az efféle hibákat. Bár lehet az Eurobarcát is megviselte a Barcelona sportegyesület pocsék pénzügyi állása, ami ezáltal a magyar fórumtól köteles volt megvonni a támogatást.
Szerk.: Úgy látom azért a bejelentkezéses dolog megjavult/megjavította valaki. A másik még azért fennáll.

Kicsit úgy érzem, hogy az oldal romokban hever és még omlik is mellé. Az időzavar eleinte tréfásnak tűnt, de a topicok átláthatósága jelentős sérülést kapott ezáltal. És nagyon megszaporodott az efféle elcsúszás mostanában. És lévén, hogy megesik, hogy hozzászólsz valamihez anélkül, hogy idéznél, majd elvágja a hozzászólásodat 8 órával későbbre, amikor már teljesen másról van szó, avagy eléd kerül az, ami alap forrásként szolgált a kommentedhez. Ezek zavarók lehetnek.
A másik, ami engem személy szerint sokkal jobban zavar, hogy 2 percnél tovább nem maradok bejelentkezve, illetve ha nem úgy szeretnék hsz-t írni, hogy azzal jelentkezek be, akkor kidob egyből. A másik, hogy elküldeni sem tudom rendesen, mert addigra már megint kidob a rendszer.
Szóval csak jelezni szerettem volna, hogy most nem minden kóser és én rendkívüli módon örülnék, ha esetleg fixálni tudnátok az efféle hibákat. Bár lehet az Eurobarcát is megviselte a Barcelona sportegyesület pocsék pénzügyi állása, ami ezáltal a magyar fórumtól köteles volt megvonni a támogatást.

Szerk.: Úgy látom azért a bejelentkezéses dolog megjavult/megjavította valaki. A másik még azért fennáll.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Szerintem a Profilodban állítsd át az Időzónát +2 óra nyári számításra18Barca99 írta:Az oldalon 1 órával előbb jár az óra mert 0:51 van és 23:51et mutat. Majd figyeljetek rá

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Az oldalon 1 órával előbb jár az óra mert 0:51 van és 23:51et mutat. Majd figyeljetek rá 

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- miihii
- KHAL
Ugyanabban a mondatban az első összeg sem stimmel.445.9 milla bevételt ír,pedig a képen mellette látszik is a kivetítőn,h az valójában 445.5.looka írta:A Hét év után negatív mérleg cím cikkben van egy elírás.
Az első szövegrészben a 2009-10-es idény helyett 2010-11-es szerepel.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
A Hét év után negatív mérleg cím cikkben van egy elírás.

- Barcaádám
- Capitá del Barça
köszönöm a kedves szerkesztőknek hogy a tegnapi pénzügyi témáról közöltek egy cikket, így már hitelesnek mondható.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Eddig is fordulóról fordulóra írtákforcabarca10 írta:Sziaasztok,valahogy nem lehetne megoldani hogy a bajnokság összes meccsét fordulóról fordulóra irjátok?És hogy elöre meg lehessen nézni hogy mikor kivel játszunk.Illetve hogy a Barca Athleticről többet irni mert szerintem másokat is érdekelne nem csak engem(mégis csak a spanyol 2.osztályban játszanak.)

második kérdésre: Google a barátod
Barca Athleticről is volt jópár cikk, igaz nem olyan sok, de a fontos infot megtudtuk belőle.
- forcabarca10
- Barça B
Sziaasztok,valahogy nem lehetne megoldani hogy a bajnokság összes meccsét fordulóról fordulóra irjátok?És hogy elöre meg lehessen nézni hogy mikor kivel játszunk.Illetve hogy a Barca Athleticről többet irni mert szerintem másokat is érdekelne nem csak engem(mégis csak a spanyol 2.osztályban játszanak.)
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem lehetne a chat ujraaktivizálni srácok, ahogy látom most lenne rá kereslet. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
Hír archívum-> Tovább a teljes hírhezEnjoy írta:Sziasztok!
Lehet, hogy csak nem szúrja ki a szemem, de hol találom a régebbi cikkeket?
Mert a Hír archívum alatt csak a rövid kis híreket találom.

A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
"a következő heti, pénteken játszandó, Valerenga elleni edzőmérkőzés"
az sztem csütörtök
az sztem csütörtök
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elvileg minden böngészőnél működik míg az F3, míg a CTRL+F.
De ez már off itt.

De ez már off itt.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Entrenador del Barça
A többi böngészőnél ctrl+fMR. TROMORT777 írta:Más böngészőknél nem tudoom, hogy működik.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Firefoxnál ctrl+fS.Agüero írta:Köszi, így már teljesen más. Sikerült.MR. TROMORT777 írta: Ez engem is zavart, de Chrome-ban könnyen megoldható probléma.
Ha benyomod az F3-at, akkor kereshetsz az oldalon, én beírtam, hogy Barcelona, és mindenhol kiemelte.
Más böngészőknél nem tudoom, hogy működik.![]()

- MatyiG
- Adminisztrátor
Köszi, így már teljesen más. Sikerült.MR. TROMORT777 írta:Ez engem is zavart, de Chrome-ban könnyen megoldható probléma.S.Agüero írta:Az az észrevételem van, hogy az új idény sorsolásánál a barca és a real meccseit ki lehetne emelni valahogy, pl: vastag betűvel vagy más színnel írva, mert így sokáig tart kikeresgélni a barca és real meccset és gondolom sokaknak az lenne a fontos.
Szerk.: vagy más nem így látja? Senkinek nem gond, hogy keresgélni kell?
Ha benyomod az F3-at, akkor kereshetsz az oldalon, én beírtam, hogy Barcelona, és mindenhol kiemelte.
Más böngészőknél nem tudoom, hogy működik.