Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
- miihii
- KHAL
Deus írta:
Értettem. Akkor ezek szerint megérdemlem a pihit. A vulgáris viselkedésem az természetemből jön... van ilyen.
De szeretném megemlíteni, hogy én nem lettem figyelmeztetve "pár napja". Legalábbis lemaradtam a figyelmeztetésről... Legalább egy PÜ jöhetett volna.
De mindegy. Úgyis állami vizsgára kell készüljek. Úgyhogy jókor jött a tiltás, legalább több idő marad a tanulásra
Tisztázás végett, gondolom 1 hét pihit kell lenyomjam?
Üdv,
Ilúvatar
szerk: És tényleg, eskü ez az utolsó kommentem most már, egészen a tiltásom lejáratig.
11.07-én írták nekedIlúvatar írta:fukjeeeehhh \m/soadroli írta: Szerk.: Már fent is van
na jön is lefele!
Az ilyen OFF-októl már tényleg elszokhatnál, még 1 ilyen, és 1 hét pihi!

Ha mindenki a természetéből fakadóan írná le szabadosan a véleményét,akkor...Van ilyen,az igaz.Meg olyan is,h önkontroll.Főleg leírva.Az ember száján könnyen kicsúszik ez-az,de leírni már más téma

A pihid idejét nemtom pontosan,mivel visszaeső vagy.De sztem lesz időd felkészülni,egy kalappal

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Peti!
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=150
2011.11.07. 19:54:23
itt a figyelmeztetés
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=150
2011.11.07. 19:54:23
itt a figyelmeztetés

Értettem. Akkor ezek szerint megérdemlem a pihit. A vulgáris viselkedésem az természetemből jön... van ilyen. Viszont, nem értek egyet az "Off jellegű egyszavasokkal". Nem emlékszem, hogy írtam volna ilyet. Maximum az élő közvetítések topicban írtam, de tudtommal ott lehet.miihii írta: 1. Kicsit fogd vissza légyszíves a számonkérő hangnemet,inkább meg szeretnéd kérdezni,mint magyarázatot követelsz. Talán...
2. Ne akard tudni,hanem szeretnéd megtudni.Stílusgyakorlat
3. Sorozatos káromkodás (igen,a nemi szerv és a szexuálás vulgáris formája X-szel írva is az marad,valamint rövidítve szintén),helyenként egy postban többször.Off jellegű egyszavasok... Pár napja lettél figyelmeztetve,h figyelj oda.Ha nem lett volna elég az első pihi,hasonló okokból.
De szeretném megemlíteni, hogy én nem lettem figyelmeztetve "pár napja". Legalábbis lemaradtam a figyelmeztetésről... Legalább egy PÜ jöhetett volna.
De mindegy. Úgyis állami vizsgára kell készüljek. Úgyhogy jókor jött a tiltás, legalább több idő marad a tanulásra

Tisztázás végett, gondolom 1 hét pihit kell lenyomjam?
Üdv,
Ilúvatar
szerk: És tényleg, eskü ez az utolsó kommentem most már, egészen a tiltásom lejáratig.
- miihii
- KHAL
1. Kicsit fogd vissza légyszíves a számonkérő hangnemet,inkább meg szeretnéd kérdezni,mint magyarázatot követelsz. Talán...Deus írta:Üdv mindenkinek!
Egy okból regisztráltam ide, de utána nem írok többet. Az okát akarom tudni. Ilúvatar vagyok, és ISMERETLEN okokból lettem kitiltva.
Valaki megmagyarázná a modok közül, hogy ki rágott be rajtam? és mitől?
Legalább ha kitiltás van, küldjenek ÉRTESÍTŐT, hogy mi az oka. Mert tényleg meglepődtem, mikor feljöttem ide... És azt se tudom, hogy mennyi ideig vagyok OFF. Erről is kérnék infót.
De főleg az okot akarom tudni.
2. Ne akard tudni,hanem szeretnéd megtudni.Stílusgyakorlat

3. Sorozatos káromkodás (igen,a nemi szerv és a szexuálás vulgáris formája X-szel írva is az marad,valamint rövidítve szintén),helyenként egy postban többször.Off jellegű egyszavasok... Pár napja lettél figyelmeztetve,h figyelj oda.Ha nem lett volna elég az első pihi,hasonló okokból.
Üdv mindenkinek!
Egy okból regisztráltam ide, de utána nem írok többet. Az okát akarom tudni. Ilúvatar vagyok, és ISMERETLEN okokból lettem kitiltva.
Legalább ha kitiltás van, küldjenek ÉRTESÍTŐT, hogy mi az oka. Mert tényleg meglepődtem, mikor feljöttem ide... És azt se tudom, hogy mennyi ideig vagyok OFF. Erről is kérnék infót.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
mi azt annyival szoktuk elintézni,hogy töröljükS.Agüero írta: Csak mert ennyivel el lehetne intézni, egy "Mindenben teljesen egyetértek!" helyett.![]()
![]()

sajnos nagy divat lett ez a like dolog, természetesen ha a többiek (staffból) hasznosnak találják lesz. Én nem vágnék eret ha maradna ilyen "régimódi" minden. Legalább itt.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha jól látom, akkor már lehet lájkolni az eurobarcát, itt a főoldalon.
Ezek után azt nem lehetne megcsinálni, h mostantól a hozzászólásokat is lehessen lájkolni, vagy ez nem kivitelezhető?
Csak mert ennyivel el lehetne intézni, egy "Mindenben teljesen egyetértek!" helyett.
meg más előnye is lenne.
Előre is köszönöm a választ!

Ezek után azt nem lehetne megcsinálni, h mostantól a hozzászólásokat is lehessen lájkolni, vagy ez nem kivitelezhető?
Csak mert ennyivel el lehetne intézni, egy "Mindenben teljesen egyetértek!" helyett.

meg más előnye is lenne.

Előre is köszönöm a választ!

-
- Eurobarca Staff
Ilyen esetekben bármelyikünket megkeresheted. Max, ha nem érkezik válasz bizonyos időn belül, keress meg mást is.messideco írta:Valamelyik modi jelen van? Akarok egy p.ü-t írni neki
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Ezt a saját profilodban tudod beállítani.S.Agüero írta:Egy órával visszább kellene állítani a fórumon az időt.![]()
A "Fórum ajánló"-ban jó, de mikor megnézed, h ki, mikor írta a hsz-t akkor még a nyári időszámítás van beállítva.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- miihii
- KHAL
Amíg nem kap felnőtt szerződést és csatlakozik az A kerethez,addig tuti nem fog topicot kapni.Marad a BARCA fiatalok,ahova vele kapcsolatban lehet véleményezni.sura írta:Önálló topicot Cuencanak!
Önálló topicot Cuencanak!
ha esetleg nemleges válasz érkezik,akkor akár egy olyan topik is nyithat,ahol be lehetne írni a sérülés dátumát,jellegét,a játékos nevét és a várható felépülés dátumát.bali 15 írta:Nem hittem, hogy szükség lesz rá valaha is. De tök jó lenne valamilyen "orvosi szoba" menüpont az oldalon mint a Madridistán.
természetesen ez csak a vigasz lehetőség
Nem hittem, hogy szükség lesz rá valaha is. De tök jó lenne valamilyen "orvosi szoba" menüpont az oldalon mint a Madridistán.
-
- Llegenda del Barça
Take it easy! Nem tudom, hogy nem érzed-e a viccet a hszemben, vagy nem tetszik a vicc, de szerintem beleférnek az ilyen hszek. Már amennyiben valaki értékeli is...Cali írta:Ha jól gondolom, normálisan tettem fel egy kérdést, mire fel ez a flegma válasz? Inkább ne is írtál volna semmit.bence-barca írta:Más csapatokhoz pártolunk át..
Én (meg gondolom sokan mások) például a Real Madridot választottam új kedvenc csapatnak.
Amúgy már régóta le akartam írni, és most pont a jó topicban is vagyunk... Nem csodálom, hogy sok embernek nincs kedve írni a fórumra. Valaki mindig beleköt valamibe, valaki mindig kioszt valakit, vagy épp flegmázik a másikkal. Ezzel a hozzászólásoddal, pont alá is támasztottad ezt a pár sort. Köszönöm!

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát... pedig attol féltem h titokban a "csodás" psg meccseit kezdted el lesnibence-barca írta:Más csapatokhoz pártolunk át..
Én (meg gondolom sokan mások) például a Real Madridot választottam új kedvenc csapatnak.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
ne félj, ha eljön az a korszak, mikor már nem mi leszünk a világ közepe, beindul a forumCali írta:Csak én vettem észre, hogy mostanában nem annyira aktív a fórum, mint ezelőtt 1 évvel, vagy akár pár hónappal? Vagyis ez egy kisebb túlzás, mert él néhány topic, de ami a csapattal kapcsolatos, pl.: Sztárok topicjai, bajnokik, barca vs real, ezekben csak elvétve lehet látni egy-kettő hozzászólást. Most hétvégén is a meccs után esett kb. 3 szó a fórumon a meccsel kapcsolatban és ennyi.

mas csapatok forumjan is eszreveheto, ha megy a szeker, nem annyira aktivak az emberek.
ne félj, jön 2 vereség egymás után, a jatekosok topicjai is pörögni fognak

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nekem is így van egy pár hónapja, csak a kézilabdával. Amióta komolyabban adják a meccseket-a digi a bl-t, kek-et, német bajnokikat, a sportklub a magyar bajnokikat, a sport tv mostantól a spanyol bajnokikat- azóta jobban leköt egy olyan meccs. Mondjuk a Fradit így is mindig megnézem, pedig jobban járnék a Barcával, ott legalább nyerünk. De ugyan úgy a BL meccseket én is megnézem, de most már nem keresgélek streamet ha nem adja a TV. A honlapot viszont ugyan úgy követem.Eazzy írta: Nekem azóta van ugyanez, amióta amerikai focit nézek. Azóta az európait nem igen élvezem, uncsi. Barca meccset kb csak ilyen fontosabb BL-t nézek meg, illetve összefoglalókat. Nem köt le. Ellenben NFL-ért éjszaka is fel tudnék kelni.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Nekem azóta van ugyanez, amióta amerikai focit nézek. Azóta az európait nem igen élvezem, uncsi. Barca meccset kb csak ilyen fontosabb BL-t nézek meg, illetve összefoglalókat. Nem köt le. Ellenben NFL-ért éjszaka is fel tudnék kelni.Victor_Valdes írta:Én például azért nem írok, mert ugyan követem a csapatot az oldalon keresztül, de idejét sem tudom, hogy mikor néztem végig egy meccset, képtelen vagyok végigülni, nem köt le egyszerűen, vagy épp más dolgom van, sajnos.
Ha jól gondolom, normálisan tettem fel egy kérdést, mire fel ez a flegma válasz? Inkább ne is írtál volna semmit.bence-barca írta:Más csapatokhoz pártolunk át..
Amúgy már régóta le akartam írni, és most pont a jó topicban is vagyunk... Nem csodálom, hogy sok embernek nincs kedve írni a fórumra. Valaki mindig beleköt valamibe, valaki mindig kioszt valakit, vagy épp flegmázik a másikkal. Ezzel a hozzászólásoddal, pont alá is támasztottad ezt a pár sort. Köszönöm!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A színvonal állandó csökkenése miatt, sokan nem aktívak már a régi nagyok közül, na meg persze fel is nőttek, munka, család, stb.Cali írta:Csak én vettem észre, hogy mostanában nem annyira aktív a fórum, mint ezelőtt 1 évvel, vagy akár pár hónappal? Vagyis ez egy kisebb túlzás, mert él néhány topic, de ami a csapattal kapcsolatos, pl.: Sztárok topicjai, bajnokik, barca vs real, ezekben csak elvétve lehet látni egy-kettő hozzászólást. Most hétvégén is a meccs után esett kb. 3 szó a fórumon a meccsel kapcsolatban és ennyi.
Én például azért nem írok, mert ugyan követem a csapatot az oldalon keresztül, de idejét sem tudom, hogy mikor néztem végig egy meccset, képtelen vagyok végigülni, nem köt le egyszerűen, vagy épp más dolgom van, sajnos.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †