Unom már hogy minden társaságban csak a nőkről, és a szexről lehet beszélni. Beszéljünk a zenéről! Dugtál már zongorán?
Mi a nő négy kedvenc állata? Egy jaguár a garázsban, egy bika az ágyban, egy ezüstróka a nyakban és egy marha aki mindezt megveszi!
A rendőrség keres valakit aki szép, okos, szexi és hihetetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy de én hova bújjak?
Ne dohányozzatok az ágyban mi sem dugunk a hamutartóba!
Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom hogy sokáig emlékezz rám! én vagyok az a INFLUEANZA
Tegnap este kétségbe esve kerestelek, a csupasz testemen akartalak érezni, hol voltál te hülye pizsama?
Kotyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késő, mert rotyogó gatyóból potyog a motyó
Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörtek a heregörcsök. Te meg szörcsögj sört vagy fröccsöt nem lesz többé heregörcsöd!
A Guinnes rekordok könyve szerint az ön talpa a legkisebb sakktábla a világon mert azon csak egy paraszt fér el!
Ha az egyik lábad Karácsony a másik pedig Szilveszter, akkor szívesen meglátogatnálak a két ünnep között!
Szia! Én a telefonod vagyok, légy szíves vegyél ki a zsebedből, nagyon büdös van itt a tököd mellet!
Sokat gondolkodtam kettőnk kapcsolatáról és arra jutottam hogy ne legyen köztünk semmi………se ruha, se levegő
Melyik pózban lehet a legrondább gyereket csinálni????? Kérdezd meg anyádat!!!!
Már látom a fényt az alagút végén, de nem tudom hogy miért dudál!
Most divat a kis mobil, a kisautó, de eljön az idő mikor divat lesz a kis p..s is akkor majd te is menő leszel!
Hogy mondják angolul: Gyere Bodri kutyám szedd a sátorfádat!: Kámon máj dog Bodri letsz gó kempingszerkó!
Emlékszel?! Mikor vonaton utaztunk te kidugtad a fejed én meg a seggem és azt hitték hogy ikrek vagyunk!
Sivatagba megy a teve, tele van a töke vele, nálam van a töke leve, meglocsolhatlak-e vele?
Mi az elöl piros, hátul piros???? Boci Boci tarka, se füle, se farka
Zöld erdőben jártam, két nyuszit láttam. Egyik volt a másikon így dugtak a pázsiton! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok
Mi az abszolút szerencsétlenség ??????? Zuhanó repülőről süllyedő hajóra esni!!!!!