2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem sincs különösebb bajom Laportával csak éppen ezt a tuty-mutyi ságot nem bírom a részéről...Remélem igazad lesz, és sikeresek leszünk.Gomezinho írta:Én csak azt mondom hogy azt sem tudjuk valójában milyen ember Laporta vagy miylen Rossel , de egy biztos ők különbözőek egymástól hiszen azért vesztek össze! Nekem Laportával semmi bajom nincs semmi okunk rá hogy őt szidjuk! Kihúzott minket a sz*rból eléggé! maradjon ő és legyen velünk még sok sikere !
Változnak az emberek. De amugy nem tudom, hogy jó lenne-e. De nézd meg, a BL győztes csapatot.Gomezinho írta:Honnan tudod hogy jólenne? hm? Ezt már tényleg csak laportáék tudják hogy anno mi történt ott!
Szerintem meg pont, hogy nyilvánosságra kellene hozni, hogy ez van viszont jól meg is büntettük érte őket. Már csak a szurkolók miatt is.Slither írta:És honnan veszed hogy nem történt meg a fizu-megvonnás? Az hogy erről nem írnak/tudnak, nem jelenti hogy nem történt meg. Sok dolgot próbálnak elrejteni az emberek elől, és ha az eltűnést is megpróbálták falzni, akkor azt sem fogják kikürtölni hogy X eurónyi büntetés rótak rájuk.gekkodan írta:A nagyon nagy gáz ebben az egészben, hogy az elnök ilyenkor mi a frászt csinál? Itt van egy hatalmas probléma, azzal nem oldjuk meg, hogy Guardiolát kinevezi. Már azzal is vannak fenntartásaim, de egye fene.
Viszont Deco és Ronaldinho viselkedése megengedhetetlen, utóbbié már nagyon régen. Kérdezem én, ilyenkor hol van az elnök? Nem kamuzni kell, hogy igazoltan hiányoztak, hanem megvonni tőlük 2 hónap fizetést vagy hasonló.
Laporta! Elég a felelőtlen lépésekből!
És honnan veszed hogy nem történt meg a fizu-megvonnás? Az hogy erről nem írnak/tudnak, nem jelenti hogy nem történt meg. Sok dolgot próbálnak elrejteni az emberek elől, és ha az eltűnést is megpróbálták falzni, akkor azt sem fogják kikürtölni hogy X eurónyi büntetés rótak rájuk.gekkodan írta:A nagyon nagy gáz ebben az egészben, hogy az elnök ilyenkor mi a frászt csinál? Itt van egy hatalmas probléma, azzal nem oldjuk meg, hogy Guardiolát kinevezi. Már azzal is vannak fenntartásaim, de egye fene.
Viszont Deco és Ronaldinho viselkedése megengedhetetlen, utóbbié már nagyon régen. Kérdezem én, ilyenkor hol van az elnök? Nem kamuzni kell, hogy igazoltan hiányoztak, hanem megvonni tőlük 2 hónap fizetést vagy hasonló.
Laporta! Elég a felelőtlen lépésekből!
Ha valaki azt hiszi, hogy ez az ember, azok után, amit a csapattal tett 6 év alatt, most örül, vagy élvezi, az elég felelőtlen és primitíven gondolkodik.Los Banditos írta:A játékosok után Laportára haragszom a legjobban. Rossz nézni, ahogy ott pöffeszkedik, és képtelen bármit is csinálni.
Én megértem őket, és igazat adok nekik. Én azóta nem respektálom a döntéseit, mióta kidobta Rosselt.Barcaboy08 írta:Friss cikk a Goal.com-ról...Fans Prepare Anti-Laporta Petition
Talán mégsem annyira respektálják a socik Laportabácsi és csapata döntéseit mostanában.....
Friss cikk a Goal.com-ról...Fans Prepare Anti-Laporta Petition