Kajakra egy email után küldtek is... elég fura... de ha igyvan akkor meg jol csinálják a dolgokatrobertfcb írta:Küldetem egy e-mailt a BARCÁNAK és küldtek egy 2006-2007es posztert mindenkinek az aláírásával.MOst elmondhatatlanul örülök

Kajakra egy email után küldtek is... elég fura... de ha igyvan akkor meg jol csinálják a dolgokatrobertfcb írta:Küldetem egy e-mailt a BARCÁNAK és küldtek egy 2006-2007es posztert mindenkinek az aláírásával.MOst elmondhatatlanul örülök
Ez egy égben, akarom mondani eurobarcán írt szerelem...Perrero írta:bizony, mult pénteken Ámor eléggé berughatott, mert engem lőtt le, egymásra találtunk Elprattal
Nem hittem volna, hogy a nők is izgatnak. Kellemes csalódás. Grat. neketekPerrero írta:2 mez, ebből 1 hfcb-s, 1 sál, pénztárca, sportszár, rövidnadrág, és számomra a legkedvesebb: egy Barcás barátnő...
bizony, mult pénteken Ámor eléggé berughatott, mert engem lőtt le, egymásra találtunk Elprattal
Mindjárt magamalá piszkítok... Barca jégkockatartó:DDD Aki igazi fanatikus az megveszi:))Evilgrim írta:http://www.focibolt.hu/index.php?catego ... 28a903f6a9
Szerintem nincs baj a választékkal
Hát ha majd megyek Barcelonába megnézem,de kösziantiimperialista írta:A kulcstartót kaptam a babám barátnőitől, de azt kint vették, amikor Barcelona közelében nyaraltunk.Evilgrim írta:Nekem barcás labdám,táskám.Ja meg egy barcás kulcstartó kéne!Nem tudjátok hol lehet venni?
A kulcstartót kaptam a babám barátnőitől, de azt kint vették, amikor Barcelona közelében nyaraltunk.Evilgrim írta:Nekem barcás labdám,táskám.Ja meg egy barcás kulcstartó kéne!Nem tudjátok hol lehet venni?
Szasz!Sztifler írta:Sziasztok!
Hol lehet még venni eredeti FCB-s cuccokat Pl MEZ, PÓLÓ és egyéb cuccokat!???
A LION SPORTBAN néztem de elég karcsú a kínálat árban elég húzós, de azért még elviselhető!
Köszi
üdv sztif
http://www.sportmania.hu/index.php?main ... 23&start=0Sztifler írta:Sziasztok!
Hol lehet még venni eredeti FCB-s cuccokat Pl MEZ, PÓLÓ és egyéb cuccokat!???
A LION SPORTBAN néztem de elég karcsú a kínálat árban elég húzós, de azért még elviselhető!
Köszi
üdv sztif