Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szvsz, kell egy ilyen edző. én bírom amiket mond, meg ahogy mondja. ezerszer jobb, mint a sablon nyilatkozatok.Bár kit izgat, elmehetne végre a labdarúgás térképéről.
Addig renben van hogy nagy edző!ozsimiki írta:de szívesen megnéznék egy jose düht megint
Kikapott a Lazio!Boixos írta: Lazio 1 - 4 Cagliari![]()
![]()
![]()
Napoli 0 - 3 ASRoma![]()
![]()
azért az ASR meccse nem volt semmi a két viszafújt nápolyi góllal... gondolom, a bíró az életben nem fog több meccset vezetni dél-itáliában![]()
![]()
és hát a róma környékiek sem teszik ki az ablakba a kájjári elleni meccsüket, pláne, h még két 11est is adtak nekik, de mindkettőt kihagyták...
Így igaz, én is ezen a véleményen vagyok!LG írta:Igen, de az, h az Inter ilyen gyenge, nemcsak a játékosok, hanem magáé Mourinho-é is. Szóval a rakás x.rba nyugodtan magát is bele foglalhatta volna. Mert az tény, h az Inter jobb volt Mancinivel mint most![]()
Perszem ha ettől, h most kiosztotta a játékosokat összeszedi a csapat magát, azt mondom ok, de ha nem, akkor gyorsan új edző után kell nézni, az talán megmentheti az idei szezont.
Van, hogy nem! Hidd el... Talán Deco, Ronaldinho nem így végezte volna ha lelettek volna ugatva, de hát itt dolgozott a riszpekt ezerrel feléjük.Varga Tamás írta:Meg a játékosokat is egyéb módon is lehet jobb teljesítményre sarkallni.
Szerintem.
A vezetőket nem szidta,legalábbis nem ismerem a pontos részletét a mondandójának,csak ami ide be lett másolva.Varga Tamás írta: Azért az nem karakánság, ha lehordom a sárga földig a kenyéradóm vezetőit, játékosait, és elődömet. Inkább nagyfokú illetlenség és bunkóság.
Az igazságot egyéb, európaibb módon is ki lehet fejteni. Meg a játékosokat is egyéb módon is lehet jobb teljesítményre sarkallni.
Szerintem.
Azért az nem karakánság, ha lehordom a sárga földig a kenyéradóm vezetőit, játékosait, és elődömet. Inkább nagyfokú illetlenség és bunkóság.Etooka írta:Az igazság fáj,de valakinek ki kell mondania...Nagyon gyenge az az Inter...murinnyó mondta bergamo után az interjátékosoknak, nem írta:„Egy bajnokságot a bíróságon nyertetek, egy másikat csak azért, mert nem volt ellenfeletek, a harmadikat pedig csak a legutolsó pillanatban hoztátok. Egy rakás s.z.a.r. vagytok!”
És lehet szeretni és nem szeretni Mourinhot, ilyen karakán és szókimondó edző kevés van még, talán Guardiola és Sir Alex...
Az igazság fáj,de valakinek ki kell mondania...Nagyon gyenge az az Inter...murinnyó mondta bergamo után az interjátékosoknak, nem írta:„Egy bajnokságot a bíróságon nyertetek, egy másikat csak azért, mert nem volt ellenfeletek, a harmadikat pedig csak a legutolsó pillanatban hoztátok. Egy rakás s.z.a.r. vagytok!”