Nagyon de nagyon nem értek egyet sok hozzászólással.

Minden nemű megbántás nélkül, de egyesek olyan marhaságokat tudnak írni, hogy a hajam hullik ki tőle. Egy kis összefoglaló ha nem bánjátok: (név nélkül)
ha ez így megy tovább, már az marad a kérdés egyáltalán ki NEM fog megverni bennünket?!
És most azt mondom ha befog a madrid minket akkor meg is nyerik a bajnokságot!Sajnos mi nem fogunk így felállni!Valami megint tönkre ment!Ennyi kellett egy téli szünet!
"Kiismerték a játékunkat"
a bajnokság sztem elmegy. max 2-ok leszünk...a bl-ben, lehet megyünk 1-2 kört, de az angol csapatok: liverpool, mu, chelsea sajnos jobbak...talán a kupa meglehet, bár az egy meccses döntő meleg lehet. sőt én nagy szenvedést várok szerdán a mallorca ellen.
Ezekre csak egy szót kommentálnék: Atyaúristen...

És még idézhettem volna, csak kb. a fél oldalt elfoglalná a hsz-em.
MI VAN VELETEK? Te jó ég...hogy nem lehet bízni ennyire a csapatban? Abban a csapatban amely januárig (szószerint) tönkreverte a spanyol bajnokságot és EURÓPA LEGJOBB CSAPATÁVÁ ÉRETT! Mert azok vagyunk!
Minden csapat életében eljön a hullámvölgy, nincs tökéletes csapat egy szezonon keresztül! Ezt értse már meg mindenki...az összes csapat mégegyszer mondom az ÖSSZES csapat átesik egy hullámvölgyön egy teljes szezon alatt, nem lehet olyan csapatot ma mondani aki egész évben tökéletesen játszik. Ilyen nincs.
Emlékezzünk 2006-ra, amikor BL-t, bajnokságot nyertünk, akkor is kb. ilyenkor volt egy kisebb hullámvölgy és nézzük meg mi lett a vége. Jó...2007-ben buktuk a bajnokságot, de abban a csapatban nem volt annyi potenciál mint ebben a csapatban. Nézzük meg csak tavaly a madridot: januártól-februárig 10 meccsből 6-ot! elvesztettek (2 BL, 2 kupa, 2 bajnoki) és a végén fölényesen nyerték a bajnokságot! Ne csináljuk már a fesztivált...oké hogy most 12 pontról leadtuk 4-re az előnyünket, de én hiszek a csapatban és hiszem hogy trófeákkal fogjuk zárni az idényt! Pep is megmondta, hogy kb. március elejére, közepére lesznek csúcsformában a játékosok!
Ezt ell kell fogadni, hogy minden csapat életében igenis eljön az a bizonyos hullámvölgy, nekünk az utóbbi egy hónap az volt! Az utóbbi 40-50 év eddigi legjobb spanyol csapata vagyunk, már megelőztük a híres Puskás-Di Sefáno féle Realt is az eddigi eredmények és statisztikák alapján! 74 gólt lőttünk, 23-at kaptunk és kikaptunk 3x miközben 22 fordulón keresztül veretlenek voltunk. Ha valaki év elején nekem ezt mondja, hogy a 25. forduló előtt 4 ponttal fogunk vezetni, szó nélkül aláírom.
Én bízom a csapatban, hogy kimásznak ebből a hullámvölgyből és szerdán a Mallorca ellen már ismét jól fogunk játszani és bejutunk a Kupa-döntőbe. Nem kell itt világvégéről beszélni, meg teljesen elbukott szezonról 2 vereség miatt! Egy kis józanész emberek, egy kis józanész! A Madrid azt hiszitek, hogy még 13 meccset meg fog nyerni? Hmm...tényleg szép ez a 10-es győzelmi sorozat, de ez is meg fog szakadni egyszer, úgy mint a mi veretlenségi szériánk vagy az idegenbeli győzelmi szériánk! És nekem ne mondja senki, hogy ez a Madrid nem kaphat ki senkitől, mert ez nem igaz!
Egy szó mint száz: Én bízom és hiszek ebben a csapatban! Nem kell ennyire negatívnak lennie senkinek. Lesz még itt varázslat!
Na ez jó hosszú lett, elnézést ha valakit megbántottam ezzel a hsz-el, nem volt szándékomban, csak szemet szúrt néhány (a sok közül) hsz, ami nem tetszett!
További szép napot mindenkinek!
Peace.
Szerk.:
Egyébként a meccshez hozzászólva én is kritizálnék egyeseket a csapatból:
1. Márquez - az utóbbi egy év leggyengébb teljesítményét mutatta be tegnap este
2. Valdes - áhh...az a "lesgól" meg Forlán lövése.

Nem hogy felnyújtotta volna a kezét (az ötösön kívül!!!), hanem még visszahúzta.
3. Puyol és Alves - a 4. gólban mindketten benne voltak elég csúnyán.
4. Xavi - egyszerűen labda nem volt nála, szerintem ő sem játszott ilyen rosszul elég régóta.
Na csak ennyit akartam még.