2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Üdv!albicelesteX írta:Üdv Titinho!Többek közt engem is idéztél ezért reagálnék az írásodra!Amit írtam azt fenn is tartom még ha reggel az eredmény miatt dühös is voltam így gondolom!Mert volt már erre példa és bárhogy is szépítjük meg leplezzük a dolgot ha madrid beér minket pontban esetlegesen átveszi a vezetést akkor azt az előnyt elvenni tőlük nehéz lesz mivel lehet őket szidni hogy milyen focit játszanak mégis nyernek pont azzal a gusztustalan focival amit csinálnak!Mi meg brillírozhatunk ha nem tudunk nyerni!
Ez csak természetes szerintem, ezzel minden Barça szurkoló így van.albicelesteX írta:De mivel Barca drukker vagyok így szerintem elvárhatom hogy egy ilyen szintű klub nyerjen trófeákat így nekem a Valdes féle bakik,vereségek espanyol szintű csapatoktól nagyon nem férnek bele!
Megtisztelsz. Szó nincs róla.albicelesteX írta:Szerk.:Titinho egyébként nem sértődtem meg!Mert korrekt volt az észre vételed és kultúrált!Csak válaszolni akartam hasonlóan!Remélem Én sem bántottalak meg!
Mi olyan furcsa ebben? Ősszel pont fordítva volt. Mi minden ellenfelünket keményen megütöttük, a következő héten meg ugyanezek a csapatok keményen feltüzelve legalább egy x-et összehoztak a Real ellen. Most fordult a kocka. Az őszi verésből okulva mindenki ellenünk szívja fel magát a legjobban, a Real pedig sokkal óvatosabban és taktikusabban focizva hozza a kötelezőket. És mivel az ősszel mindenki agyonsajnálta a Real-t, ezért kissé talán alá is becsülik őket az aktuális ellenfelek. Ez tiszta pszichológia. Ha pl. egy Espanol megveri az agyonsztárolt Barca-t, logikusan gondolhatják a játékosok, hogy egy "gyengus" Real ellen félgőzzel is összejöhet ugyanez. Látjuk a végeredményt. A Real most pont ezekből a hibákból él. Reméljük már nem sokáig.xbalix írta:Jó az igaz, de sztem ez elég gyanús h ők mindig azzal a csapattal játszanak akivel mi 1 héttel előtte. És amíg ellenünk úgy mennek mint a bajnok, ellenük meg teletojják a nadrágot! Ez nagyon furcsa...Mental_Theo írta:ez egyszerű matematika, mivel csak igy lehet megcsinálni. minden csapatnak van valaki olyan másik csapat,aki pont előtte játszott vele. igy a legegyszerűbb egy sorsolást véghezvinni.
Jó az igaz, de sztem ez elég gyanús h ők mindig azzal a csapattal játszanak akivel mi 1 héttel előtte. És amíg ellenünk úgy mennek mint a bajnok, ellenük meg teletojják a nadrágot! Ez nagyon furcsa...Mental_Theo írta:ez egyszerű matematika, mivel csak igy lehet megcsinálni. minden csapatnak van valaki olyan másik csapat,aki pont előtte játszott vele. igy a legegyszerűbb egy sorsolást véghezvinni.
ha ez így megy tovább, már az marad a kérdés egyáltalán ki NEM fog megverni bennünket?!
És most azt mondom ha befog a madrid minket akkor meg is nyerik a bajnokságot!Sajnos mi nem fogunk így felállni!Valami megint tönkre ment!Ennyi kellett egy téli szünet!
"Kiismerték a játékunkat"
Ezekre csak egy szót kommentálnék: Atyaúristen...a bajnokság sztem elmegy. max 2-ok leszünk...a bl-ben, lehet megyünk 1-2 kört, de az angol csapatok: liverpool, mu, chelsea sajnos jobbak...talán a kupa meglehet, bár az egy meccses döntő meleg lehet. sőt én nagy szenvedést várok szerdán a mallorca ellen.
A 4. ATMA gól után rögtön elkezdték bevagdosni a BARCA playákat.Az arcok igen árulkodóak voltak,érzik a fiúk ,h baj van.OvaMind írta:Egyre többen szeretnének személyi változtatásokat a csapatnál, holott aki fél idényen keresztül szinte tökéletesen teljesít, az most is képes ugyanerre. Most a fejekben kellene rendet tenni, elfáradt mentálisan a csapat. Arról nem beszélve, hogy pl. Xavi arcán látszik a túlterheltség, Messi kiüresedett tekintete is valami hasonlót jelent.