Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na így kell hozzáállni a dolgokhoz!kanty írta:Ritka gyengén játszott ma a csapat. A dolog pozitívuma az, h szereztünk egy pontot. A játékvezetés is érdekes volt, de kár kifogásokat keresni, ma nem érdemelt győzelmet a Barcelona. DE ez is benne van a pakliban, mostanában a fiúk eléggé elkényeztettek, törvényszerű volt, h előbb vagy utóbb megszakad a győzelmi sorozat is.
A döntetlen semmikép sem tragédia, hiszen legrosszabb esetben is öt pontos előnyünk lesz a forduló befejeztével és amíg a Barcával kezdődik a tabella addig nincs gond.![]()
Senki sem játszott jól ma, de Piquét muszáj, h "kiemeljem", ilyen bűn rosszan játszani én még nem láttam ezt az embert.
![]()
Szerdán irány London, ott ilyen játékkal esélyünk sem lesz, de kétlem, h kétszer egymásután ilyen cudarul teljesítene a csapata.
Így van, hagyjuk a játékvezetést, csak magunkat okolhatjuk. A Gijon pedig játszotta, amit tudott, amit kellett ellenünk. Ennyi.Andris írta:Biztos vagyok benne, hogy megbüntetik őket, legalább 603 euróra, mert voltak papírgalacsinok is.![]()
Játékvezetés most se volt jobb mint máskor, ezt bárhonnan nézve is mi szúrtuk el magunknak.
a nagyjával egyet értek!Andris írta:Abszolút megérdemeltük.
Konklúziók röviden:
- Válogatott szünet után fokozottan kéne figyelni
- Cserepadban okkal nincs bizalmunk, és Guardiolának detto
- Tartalékolni nem lehet a bajnokság kárára
Guardiola eleve elszúrt kezdőt küldött fel, szerintem már ő sem tudja hogy mikor ígérkezik tényleg nehéznek egy meccs, és mikor nem, úgy ajnározza mindig kivétel nélkül a köv. ellenfelet.
Mascherano és Maxwell külön elbújhatnak, de a többiek se változtak a második félidőre.
Látod ezért. Mert különbözik a véleményünk.lui1698 írta:Miért? Milito még ok, elég keveset játszott mostanában, de a másik két pali azért elég jó mikor ott van a csapatban.Andris írta:Milito, Maxwell, Mascherano.
Mindkét mondattal egyetértek.Andris írta:Milito, Maxwell, Mascherano. Ez komoly kockázat szerintem.
Affelayra irtó kiváncsi leszek, bár én Villa helyett tettem volna be.
Miért? Milito még ok, elég keveset játszott mostanában, de a másik két pali azért elég jó mikor ott van a csapatban.Andris írta:Milito, Maxwell, Mascherano.
Végre! Afellay a kezdőben. Nagyon kíváncsi vagyok mit nyújt majd. Remélem hogy sikerül hamar eldönteni a meccset, és hamarabb cserél majd Pep mint szokott. Militot nem vártam a kezdőbe, de megoldja simán. Viszont pont nem Abidal lett volna az az ember akit pihentetni kéne sztem, de Pep tudja.soadroli írta:Valdés; Alves; Piqué, Milito, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Afellay, Messi y Villa
Sport szerint. Na zsíír