Szerintem ez az egész egy nagy háp-háp kacsa. itt az igazolási szezon és természetes h ilyenkor az újságíróknak élénkebb a fantáziája. de ha már megírták akkor mondok róla pár dolgot
Nem kell a Barcába Ronaldo. Ez 1értelmű. Főleg nem Xaviért. Én elismerem h mióta elkezdett passzolni Ronaldo tényleg igazi klasszissá vált és mostmár nem csak Yoga Bonito reklámember. Viszont :
1. A barcának nincs klasszikus szélső középpályása de nem is kell, ha jól tudom így is nyertünk egy BL-t meg pár bajnoki elsőséget
2. Ha sztem eljönne Ronaldo spanyolba megint elkezdene nem passzolni mert úgy gondolja h ez itt spanyolosrág, itt lehet féktelenül cselezgetni és nem lenne mögötte egy Rooney aki lecseszné a cseleiért
3. Ez itt a Barcelona, nem pedig a Real Madrid ahol az a cél h mihamarabb állítsuk össze a világválogatottat. Láthatjuk most is mi van náluk, enyhén szólva áll a bál.
Végsősoron pedig nem értem az újságírokat : ha azt írják h nyáron nem kellett a barcának Ronaldo (ami igaz is) akkor miért feltételezik h most kéne, főleg h az egyik legfontosabb emberért?