Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lionel19

2007.01.05. 14:24:16

Subinho írta:...de a legjobban egy giuly - luis garcia cserének örülnék a poollal!
ez viszont nem lenne hülyeség... bár esély 0 nem is az a baj hogy liverpool nem menne bele ... hanem luis garcia nem jönne padra
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.05. 14:22:40

Szerintem De Rossi nem való ide.És általában az olaszok nem valók a primerába.Maresca a szabályt erősítő kivétel volt,és remélem az lesz Zambrotta is,akitől nem szabad megválnunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.01.05. 14:16:55

Subinho nem sok mindenben értek veled egyet :wink:
Coupet felesleges lenne, mert már öreg és a Lyon úgysem engedné el. Zambrotta majd belelendül a játékba. Ha most nézzük, akkor nem Mottát, hanem Edmilsont kéne elküldeni. Fabregasra kicsi az esély, hogy valaha is visszajön. Malouda meg nem hiszem, hogy cserének eljönne :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.05. 14:15:12

Subinho írta:
LG írta:
Nóbi írta:fiatal szélső védú kell, egy fiatal tehetséges cserekapus és egy VÉDEKEZŐ középpályás. Nálam a tökéletes vkp DANIELE DE ROSSI!
Sztem meg marhára nem illene a favágo a Barcába. Eleve rosszul m1 itt az olaszoknak, pl. a valenciások, cannavaro, zambrotta...
jaja, olasz semmiképp nem kell, mert spanyolban eddig nem sokan bizonyítottak. én zambrottától sem igazán ájultam eddig el! cannavaro, vagy di vaio és a többi valenciás, meg kifejezetten katasztrofálisak (voltak)... rossi meg amúgy is egy vieira tipusú szeletelő középpályás! ebbe a csapatba nem illik bele! akárcsak van bommel sem illett bele! nem favágót keresünk! az van elég a cselsziben...
Az azért tulzás hogy favágók, meg vkp-ra védekező játékos kell, nem labda zsonglőr :!: Ha Vierát megszereztük volna a nyáron, akkor már egy majdnem álomcsapat összejött volna (balbek már nem az igazi). Akkor tényleg igazi világverők lennénk. :D
Amúgy meg Maresca egész jól bevált Sevillaban, csak hát a sérülések...
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.05. 14:11:33

egyébként ha rajtam múlna én idehoznám első kapusnak coupét, vagy cserének freyt. zambrottát haza küldeném jó pénzért és megvenném a helyére dani alvest. bal oldalra hoznám abidalt! giot felvinném a kp-ra cserének, vagy elpasszolnám a bhv. duo valamelyik tagját.
középen csak oleguer zavar, de őt úgysem adja tovább soha a csapat! pedig mehetne!
a középpályáról elküldeném mottát, és edmilson mellé hoznék egy fiatalabb, tehetséges vkp-t, mint fabregas, tiago vagy xabi alonso, így meglehetne az utánpótlás, de lenne rutin is!
a deco, xavi, iniesta hármas tökéletes, ha nagyon akarnának mégis venni valakit, akkor diego, vagy maniche!
elől meg megbonthatatlan a szuper trio, mögéjük cserének elférne épp exquero helyett pl. malouda, vagy saviola helyett (ő úgyis megy) ricardo oliveira, akinek nem nagyon ízlik a serie A! de a legjobban egy giuly - luis garcia cserének örülnék a poollal!
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.05. 14:00:47

LG írta:
Nóbi írta:fiatal szélső védú kell, egy fiatal tehetséges cserekapus és egy VÉDEKEZŐ középpályás. Nálam a tökéletes vkp DANIELE DE ROSSI!
Sztem meg marhára nem illene a favágo a Barcába. Eleve rosszul m1 itt az olaszoknak, pl. a valenciások, cannavaro, zambrotta...
jaja, olasz semmiképp nem kell, mert spanyolban eddig nem sokan bizonyítottak. én zambrottától sem igazán ájultam eddig el! cannavaro, vagy di vaio és a többi valenciás, meg kifejezetten katasztrofálisak (voltak)... rossi meg amúgy is egy vieira tipusú szeletelő középpályás! ebbe a csapatba nem illik bele! akárcsak van bommel sem illett bele! nem favágót keresünk! az van elég a cselsziben...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.05. 13:53:01

Sztem meg marhára nem illene a favágo a Barcába. Eleve [auto_cenzúra] m1 itt az olaszoknak, pl. a valenciások, cannavaro, zambrotta...
Nóbi
Capitá del Barça

2007.01.05. 13:08:40

fiatal szélső védú kell, egy fiatal tehetséges cserekapus és egy VÉDEKEZŐ középpályás. Nálam a tökéletes vkp DANIELE DE ROSSI!
Replay
Director del Fútbol

2007.01.05. 12:51:34

A goal.com-on azt írják
Komolytalan oldal...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.05. 12:20:12

Igen, Etoot és Roniet viszi a milan, Deco a cselzibe, Messi az Interbe m1, aki ki marad itt nekünk :lol:
Komolytalan :!:

Amugy két éve, mikor Essien még a cselzibe volt, 1x fölreppent 1 olyan hir, h a Barca is érdeklődik iránta...Itt sokan mondták, ha [auto_cenzúra] Essien, meg h 30 millionan a harmadát se éri, meg ilyenek....
En már akor mondtam, h simán megére, mert hatalmas játékos lex :!: Elismerem 30 millio euro nagyon sok, de már rég megtérült volna...

Amugy van iagzság abban, amit Rivaldo11 mond. pl. Pirlo kiválo játékos, technikása, de ha Gattuso nem lenne mellette, akkor maga kevés lenne. Xabi Alonso mellett is ott van gerrard, 1ik se egy rombolo, de jol kiegészitik 1mást :!:
merx
Capitá del Barça

2007.01.05. 12:16:21

Ha Xabi Aonso szerződtetését egy kicsit is komolyan gondolják, akkor SEM télen fogják leigazolni SZERINTEM, már csak ha azt nézzük hogy pont a liverpool lesz a blben az ellenfél és a kieséses szakaszban ugye nem is játszhatna pedig sztem most a blre akarnak erősíteni ha fognak egyáltalán bármilyen poszton is erősíteni, de mindez csak az én véleményem ha vmiben nem értetek egyet várom a véleményt.... :roll:
Titinho
Director del Fútbol

2007.01.05. 11:48:29

A goal.com-on azt írják, hogy az AC Milan bejelentkezett Ronaldinho-ért és 110 millió eurót ajánlottak érte :!: :shock: Azt is írják, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy Ronaldinho a San Siro-ba költözik mert összeveszett Rijkaard-al és már nem először! :D Most Ronaldinho késése miatt vesztek össze és ezért Rijkaard elküldte, hogy külön tréningezzen! :D
Azért jó, hogy ha már van valami kis apróság amibe beleköthetnének az úsjágírók (mint pl. ez is) akkor már Ronaldinho a Milanba megy, Deco a Chelsea-be és Messi az Interbe! Hogy miket ki nem találnak komolyan :?:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.05. 11:37:02

Nekem sokáig az volt a vágyam,hogy egyszer majd nálunk játszik Lucio,akit az egyik legjobb védőnek tartok.Ha megszereznénk,vele hosszútávon lehetne számolni,akárcsak Marquez játékával a vkp posztján,ahol ugye egy szezont már teljesített-nem is akárhogyan...
Xabi Alonsot hiába szereznénk meg,ő nem vkp,sokkal inkább Xavi posztját játsza be.Olyan,mint mondjuk Pirlo a Milanban,akit mellett ott van Gattuso.Alonso mellé ugyanúgy kellene egy robotember(a vb-n is ott volt mellette Senna),tehát semmit sem nyernénk vele.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.05. 11:13:10

Sztem Cambiasso is EUs, mert már jo ideje europában van, de lehet tévedek. De sztem nem lehet az Interből elhozni. Maskeranot viszont akár a télen is meg lehetne szerezni, a BLben is mehetne, de mivel semmi olyan hir, h a Barca érdeklődne iránta, viszont a juventsu állitolag közel áll a megegyezéshez, abbol se lex semmi...
Érdekes, h a vezetőség nem akar vkp-t venni, peddig idén nagyon gyengék vagyunk ott..
Bár Mottánál már voltak biztato jelek, Edmilson viszont harmatgyenge idén, és attol tartok, már nem is lex a régi :( Motta meg nagyon sérülékeny sajnos :(
Csabi Alonsot is melehetne szerezni, igaz, hogy nem akar elmenni a Liverpoolbol, meg a csapat se szeretné elenged, de neki is meg van az ára :!: Csak azt valoszinüleg a Barca nem fizetné ki..
lionel19

2007.01.05. 10:27:26

Subinho írta:
grecki írta:Marcos Senna sztem nem Barca szintű játékos. Meg nem kell még egy brazil!
mi az a barca szintű??? oleguer, vagy motta az??? mert akkor senna bőven az lenne!!! és miért nem kell több brazil??? inkább, mint olasz, francia, vagy holland! az ő játékuk fekszik a barca stílusába!!! szóval igenis van pár brazil akinek örülnék! mellesleg senna annyira brazil csak, mint deco... senna spanyol válogatott...
barca szintű az aki tudna teljsiteni egy olyan szintet a Barcában hogy ne mondják rá a csapat gyengepontja... ... brazilok a világ legjobbjai ha csak a támadást nézzük de a védőik nem valami jók, ha védekező középpályás kell arra ne Brazilt tegyünk már...

Esteban Cambiasso vagy Javier Mascerano mennyivel jobbak mint Senna.
Vagy Ha Eus-t akarunk akkor Xabi Alonso..
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.05. 09:26:47

el fuero írta:Láttatok már Sao Paulo meccset?
Akkor gondolom h ismeritek Ilsinho-t. Fantasztikus játékos, Zambrottánál szerintem ezerszer jobb. Fiatalabb, támadásokat jobban segíti, szerintem őt kellett volna jobb beknek leigazolni. Ahogy Horti Gábor úr szokta mondani "Rongylábú, mókamester". Sajnos a neve még fel sem merült a jelöltek között. Na de min1, akkor majd csodálom a brazil meccseken rajta.
1000x jobb Zambrottánál :shock: Zambrottát a juveban a világ 1ik legjobb védőjének tartották, ahogy Cannavarot is. A VBn mind2 nagyott játxott, aztán most spanyolban volt 1 gyenge félévük, de ne ez alapján itéljük meg őket. Kell 1 kis idő a beilleszkedésre, de figyeld meg, megtalálja mind2 majd a formáját, ugyanugy Sevcsenko, meg Ballack is :!: Egy uj futballkurtura megismerése nem m1 olyan gyorsan :!:
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.05. 08:29:28

grecki írta:Marcos Senna sztem nem Barca szintű játékos. Meg nem kell még egy brazil!
mi az a barca szintű??? oleguer, vagy motta az??? mert akkor senna bőven az lenne!!! és miért nem kell több brazil??? inkább, mint olasz, francia, vagy holland! az ő játékuk fekszik a barca stílusába!!! szóval igenis van pár brazil akinek örülnék! mellesleg senna annyira brazil csak, mint deco... senna spanyol válogatott...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.04. 23:44:37

Senna nagy munabírású,labdabiztos játékos.Bejátsza az egész pályát,mindenhol ott van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.04. 21:49:26

Marcos Senna sztem nem Barca szintű játékos. Meg nem kell még egy brazil!
PCsabi
aka Game90

2007.01.04. 21:42:38

Hát nem tudom én nem kedvelem Sennát :wink: Nem azt mondom, hogy rossz játékos, de nála van jobb is :!: Sokkal szivesebben látnám itt pl Xabi Alonsót (aki mellesleg majdnem a névrokonom :D ), Appiah-t vagy Mascheranót :!:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.04. 21:38:04

Senna tényleg jó,nagy munkbírásu bivaly és hatalmas bombái vannak.És azis melette szól hogy spanyol ember. :) Nemártana ha nemcsak 3 spanyol játszana a csapatunkban jóesetben...
in to exile
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.04. 21:29:15

Game, ebben nem értünk egyet. Edmilson és Motta meg sem közelítik Marcos Sennát.
PCsabi
aka Game90

2007.01.04. 21:08:29

Csak Sennát ne :? :!: Edmilson meg Motta jobb nála :roll: Meg védekező kp-ra ne 30 éves játékosokat vegyünk :arrow: fiatalítás nem ártana :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.04. 21:04:15

Szerintem Ustari leigazolás felesleges.Ezen a poszton nem szorulunk erősítésre.ás posztokon viszont igen.A balhátvéd poszton -nekem úgy tűnik-Zambrotta lenne az ideális megoldás-ott is klasszis teljesítményre képes....Ezért kereshetnénk inkább jobbhátvédet.A másik poszt szerintem a vkp posztja.Itt Marcos Sennát látám szívesen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.01.04. 21:03:14

Ilsinho-t a Milan is figyeli asszem :!: Nem lehet rossz játékos, de jobbhátvédből van elég :wink:
Inkább a védekező kp-t kéne megerősíteni akkor :roll:
Lezárt