Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez viszont nem lenne hülyeség... bár esély 0 nem is az a baj hogy liverpool nem menne bele ... hanem luis garcia nem jönne padraSubinho írta:...de a legjobban egy giuly - luis garcia cserének örülnék a poollal!
Az azért tulzás hogy favágók, meg vkp-ra védekező játékos kell, nem labda zsonglőrSubinho írta:jaja, olasz semmiképp nem kell, mert spanyolban eddig nem sokan bizonyítottak. én zambrottától sem igazán ájultam eddig el! cannavaro, vagy di vaio és a többi valenciás, meg kifejezetten katasztrofálisak (voltak)... rossi meg amúgy is egy vieira tipusú szeletelő középpályás! ebbe a csapatba nem illik bele! akárcsak van bommel sem illett bele! nem favágót keresünk! az van elég a cselsziben...LG írta:Sztem meg marhára nem illene a favágo a Barcába. Eleve rosszul m1 itt az olaszoknak, pl. a valenciások, cannavaro, zambrotta...Nóbi írta:fiatal szélső védú kell, egy fiatal tehetséges cserekapus és egy VÉDEKEZŐ középpályás. Nálam a tökéletes vkp DANIELE DE ROSSI!
jaja, olasz semmiképp nem kell, mert spanyolban eddig nem sokan bizonyítottak. én zambrottától sem igazán ájultam eddig el! cannavaro, vagy di vaio és a többi valenciás, meg kifejezetten katasztrofálisak (voltak)... rossi meg amúgy is egy vieira tipusú szeletelő középpályás! ebbe a csapatba nem illik bele! akárcsak van bommel sem illett bele! nem favágót keresünk! az van elég a cselsziben...LG írta:Sztem meg marhára nem illene a favágo a Barcába. Eleve rosszul m1 itt az olaszoknak, pl. a valenciások, cannavaro, zambrotta...Nóbi írta:fiatal szélső védú kell, egy fiatal tehetséges cserekapus és egy VÉDEKEZŐ középpályás. Nálam a tökéletes vkp DANIELE DE ROSSI!
Sztem meg marhára nem illene a favágo a Barcába. Eleve [auto_cenzúra] m1 itt az olaszoknak, pl. a valenciások, cannavaro, zambrotta...Nóbi írta:fiatal szélső védú kell, egy fiatal tehetséges cserekapus és egy VÉDEKEZŐ középpályás. Nálam a tökéletes vkp DANIELE DE ROSSI!
Komolytalan oldal...A goal.com-on azt írják
barca szintű az aki tudna teljsiteni egy olyan szintet a Barcában hogy ne mondják rá a csapat gyengepontja... ... brazilok a világ legjobbjai ha csak a támadást nézzük de a védőik nem valami jók, ha védekező középpályás kell arra ne Brazilt tegyünk már...Subinho írta:mi az a barca szintű??? oleguer, vagy motta az??? mert akkor senna bőven az lenne!!! és miért nem kell több brazil??? inkább, mint olasz, francia, vagy holland! az ő játékuk fekszik a barca stílusába!!! szóval igenis van pár brazil akinek örülnék! mellesleg senna annyira brazil csak, mint deco... senna spanyol válogatott...grecki írta:Marcos Senna sztem nem Barca szintű játékos. Meg nem kell még egy brazil!
1000x jobb Zambrottánálel fuero írta:Láttatok már Sao Paulo meccset?
Akkor gondolom h ismeritek Ilsinho-t. Fantasztikus játékos, Zambrottánál szerintem ezerszer jobb. Fiatalabb, támadásokat jobban segíti, szerintem őt kellett volna jobb beknek leigazolni. Ahogy Horti Gábor úr szokta mondani "Rongylábú, mókamester". Sajnos a neve még fel sem merült a jelöltek között. Na de min1, akkor majd csodálom a brazil meccseken rajta.
mi az a barca szintű??? oleguer, vagy motta az??? mert akkor senna bőven az lenne!!! és miért nem kell több brazil??? inkább, mint olasz, francia, vagy holland! az ő játékuk fekszik a barca stílusába!!! szóval igenis van pár brazil akinek örülnék! mellesleg senna annyira brazil csak, mint deco... senna spanyol válogatott...grecki írta:Marcos Senna sztem nem Barca szintű játékos. Meg nem kell még egy brazil!