Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem tetszik! Azt leszámitva hogy Manchesteres .
Ha nem végeznél holnapig küldj egy pü-t vagy irj ide és kapsz egy nap haladékot. Javaslom ne kapkodd el.torrentkiller írta:Na hellosztok
Most végeztek a netem helyreállításával. Szal akkor csípkedem magam és megpróbálok elkészülni a sigekkel a határidőig.
Remélem sikerül...
Kössz! Nagyon faxa! Most lestoppolom, de még hagyom bent a Messiset, ha nem haragszol!Barcafeco írta:csináltam egyet! nem lett jó! de ha esetleg kell kirakhatod!
Nem vagyok biztos benne, hogy LP műve. Régiek többsége csak belinkelt sigek, nem saját gyártmányok.messi1918 írta:Ilúvatar írta:Messi1918! az aláírásodban lévő Messi kép eszméletlenül qrvajó!le is mentettem!
honnan vannak ezek a sign -ek? sajátkészítésűek?
Ezt egy másik topicban írtad [/u]![]()
La Pulga művei, amúgy ajánlom, hogy aki akar magának ilyet az olvasson vissza ebben a topicban és rengeteget talál!!! Jó kis dolgokat csináltak már régen is, hát még most!!!!!!!!!!!
Ilúvatar írta:Messi1918! az aláírásodban lévő Messi kép eszméletlenül qrvajó!le is mentettem!
honnan vannak ezek a sign -ek? sajátkészítésűek?
Ezt egy másik topicban írtad [/u]
Tudom,h direkt olyan....A canizareses direkt olyan
A canizareses direkt olyanBányász írta:Barcafeco!
Én kívülálló vagyok,és teljesen hozzá nem értő,így nem nézem ki mit "effektezik" meg trükközik,de megnézem szinte az összes képet.
Véleményem szerint fejlődsz![]()
Ha megengeded a Canizaresesen annyit változtatnék,h egy kicsit jobban élesebbre venném az alakot...érted...h jobban látszon.Felismerhetőbb legyen.
Illetve a Barca Vs Celticben a Vs-t megváltoztatnám....más betűkkel sztem jobb lenne.
De ez csak egy tipp