Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem tetszik! Azt leszámitva hogy Manchesteres .

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Entrenador del Barça
Ha nem végeznél holnapig küldj egy pü-t vagy irj ide és kapsz egy nap haladékot. Javaslom ne kapkodd el.torrentkiller írta:Na hellosztok
Most végeztek a netem helyreállításával. Szal akkor csípkedem magam és megpróbálok elkészülni a sigekkel a határidőig.
Remélem sikerül...

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Na hellosztok
Most végeztek a netem helyreállításával. Szal akkor csípkedem magam és megpróbálok elkészülni a sigekkel a határidőig.
Remélem sikerül...
Remélem sikerül...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kössz! Nagyon faxa! Most lestoppolom, de még hagyom bent a Messiset, ha nem haragszol!Barcafeco írta:csináltam egyet! nem lett jó! de ha esetleg kell kirakhatod!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Srácok! Vki aki ráér megtudna dobni egy privivel azzal kapcsolatban, hogy hol találok jó kis photoshop alapokat leíró szöveget, meg esteleg hogy honnan tudnám/érdemes beszerezni.
Nemtom mennyi időm lenne, meg mennyire találnám nehéznek, de eléggé vonzanak ezek a gyönyőrű sigek, kipróbálnám magam.
Előre is köszi a segítséget.
Nemtom mennyi időm lenne, meg mennyire találnám nehéznek, de eléggé vonzanak ezek a gyönyőrű sigek, kipróbálnám magam.
Előre is köszi a segítséget.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem vagyok biztos benne, hogy LP műve. Régiek többsége csak belinkelt sigek, nem saját gyártmányok.messi1918 írta:Ilúvatar írta:Messi1918! az aláírásodban lévő Messi kép eszméletlenül qrvajó!le is mentettem!
honnan vannak ezek a sign -ek? sajátkészítésűek?
Ezt egy másik topicban írtad [/u]![]()
La Pulga művei, amúgy ajánlom, hogy aki akar magának ilyet az olvasson vissza ebben a topicban és rengeteget talál!!! Jó kis dolgokat csináltak már régen is, hát még most!!!!!!!!!!!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
BArcafeco, nagyon benne vagy a sig-gyártásban, pár hsz-szel lejjebb írtam egy kérést, nem olvasnád el és csinálnád meg, nagyon megköszönném!!!!!!!
szerk: ez jó taktika, mindegyik helyett indíts egy másikat és utána megint, és a verseny napjára írd be az eredetiket, mindenkit összezavarsz vele, és a többi versenyző magától visszalép

szerk: ez jó taktika, mindegyik helyett indíts egy másikat és utána megint, és a verseny napjára írd be az eredetiket, mindenkit összezavarsz vele, és a többi versenyző magától visszalép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messi1918 2008.01.31. 21:34:54-kor.
..................................
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ilúvatar írta:Messi1918! az aláírásodban lévő Messi kép eszméletlenül qrvajó!le is mentettem!
honnan vannak ezek a sign -ek? sajátkészítésűek?
Ezt egy másik topicban írtad [/u]

La Pulga linkelte be, amúgy ajánlom, hogy aki akar magának ilyet az olvasson vissza ebben a topicban és rengeteget talál!!! Jó kis dolgokat csináltak már régen is, hát még most!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messi1918 2008.01.31. 21:40:23-kor.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Tudom,h direkt olyan....A canizareses direkt olyan
Maradhat is ilyen,csak megjegyeztem,h egy kicsit élesebbre venném

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Barcafeco
- Jugador d'estrella
A canizareses direkt olyanBányász írta:Barcafeco!
Én kívülálló vagyok,és teljesen hozzá nem értő,így nem nézem ki mit "effektezik" meg trükközik,de megnézem szinte az összes képet.
Véleményem szerint fejlődsz![]()
Ha megengeded a Canizaresesen annyit változtatnék,h egy kicsit jobban élesebbre venném az alakot...érted...h jobban látszon.Felismerhetőbb legyen.
Illetve a Barca Vs Celticben a Vs-t megváltoztatnám....más betűkkel sztem jobb lenne.
De ez csak egy tipp

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Barcafeco!
Én kívülálló vagyok,és teljesen hozzá nem értő,így nem nézem ki mit "effektezik" meg trükközik,de megnézem szinte az összes képet.
Véleményem szerint fejlődsz
Ha megengeded a Canizaresesen annyit változtatnék,h egy kicsit jobban élesebbre venném az alakot...érted...h jobban látszon.Felismerhetőbb legyen.
Illetve a Barca Vs Celticben a Vs-t megváltoztatnám....más betűkkel sztem jobb lenne.
De ez csak egy tipp
Véleményem szerint fejlődsz

De ez csak egy tipp

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Valaki nem tudna nekem csinálni egy olyan siget, aminez a kép van, és köré kiírva kék ezüst keretes betűkkel, hogy Eli Manning????
Előre is köszönöm!!!!!!!!!!
Előre is köszönöm!!!!!!!!!!