Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nekem nincs meg, de Los linkjében ugyanazt hallhatod, csak rövidebben.Bodi írta:Erre nem emlékszem,be tudnád még linkelni?Vito írta:asszem Áki barátunk tett fel egy linket: -katalán rádiókommentárral..
...
...
...
![]()
![]()
![]()
![]()
sírt a kommentátor...
én nem sirtam el magamat én csak örjöngve örültem felbontottuk a haverokkal pár pezsgőt és ünnepeltünkZozzy 5 írta:http://youtube.com/watch?v=O0TREPpWzuI
Amikor ezt megnéztem úgy 1-2 héttel a döntő után még1szer elsírtam magam
Ez még mindig megdobogtatja a szívem, és meg is fogja MINDIG!Ha Belletti ezentúl nem csinál semmit, akkor sem szabad elengedni, hiszen idén is lesz BL döntő...Vito írta:hát igen, pont a legjobbkor!
Felejthetetlen...Vito írta:hát igen, pont a legjobbkor!
Gio-nak tenyleg jok a beadasai pontrugasokbolLos Banditos írta:Gionak is jó beadásai vannak,még régebben a szögleteket és a szabadrúgásokat is ő rúgta, ráadásul nagyon jól összetud játszani Dinhoval.Bellettinek viszont tényleg nem a beívelés az erénye.
Ohhh, hát igazán köszönöm, rendes tőled! Ígérem a védekezésemre jobban figyelek majd a jövőben...noname írta:Az viszont sztem egyértelmű h hármuk közül Silvának vannak a legjobb beívelései. Emanuelson egy kicsit többet támad mint Gio, de többet védekezik mint Silva. Ideális megoldás lenne, ráadásul nem kerülne túl sokba. Remélem sikerül leigazolni.
Szerintem Syilvanak jok a beadasaiEnrique írta:Valóban fontos, hogy védekezzen is, én is kiváncsi lennék rá, mit tud alkotni hátul.
De az is lényeges, hogy valaki ennyire jól belépjen a támadásokba és normális beadásai legyenek. Mert nekem se Béla, se Gio, se Sylvi beadásai nem tetszenek...
Na majd tessék szólni a TV-s topicban, ha Ajax meccs lesz aztán meglesem.