Meglepetéscsapat:Hollandia
Csalódás:Argentína

Ezek csak a gondolataim,megérzéseim.
Hajrá Hollandia!
Favorit: Brazília, Argentína,Los Banditos írta:Favorit-Brazilia,Argentína,Németország
Meglepetéscsapat-Elefántcsontpart
Csalódás-Olaszország,Franciaország,Hollandia
Asszem, a Premiere és az ARD/ZDF. De lehet, hogy tévedek.raven írta:Addig már eljutottam hogy az Orf1 adja őket, de azzal megint zsákutca...
Nem tudjátok
melyik német adó lesz a közvetítő??
CISSÉ törésdeffent írta:Hello.
Van valahol videó Cissé sérüléséről?
-esélyesekkel egyet értekEnrique írta:Kis esélylatolgatás részemről, kicsit másképp:
- Favorit - természetesen a brazilok mellett: Argentína, Anglia
- Meglepetéscsapat: Svédország
- Akik csalódást okoznak: Olaszország, Franciaország, Spanyolország
Ti hogy vélekedtek?
Anelkát kifelejtettem, de tök mindegy. Govou megy.fcjoc írta:Több helyen azt írják hogy Anelka vagy Guily fog bekerülni..
Sajna nem tom Anelka mit produkált az idén, de remélem Giuly megy
mivel középcsatár poszta hív be vki, sokkal inkább esélyes anelka, bár idén nem sokat hallottam róla... örülnék giulynak, hátha lehetőséget kapna...fcjoc írta:Több helyen azt írják hogy Anelka vagy Guily fog bekerülni..cps46 írta:Néztem a francia meccset, de az elejét pont nem láttam, csak mikor Cissét már hordágyon vitték, én is sajnálom szegényt.
Szerintem Domenech hülye, ha nem Guilyt viszi, mert bár nem ugyanaz a poszt, de rajta kívül még esetleg Govou v. Luyindula jöhet szóba, de ők csak 1-1 meccset játszottak a selejtezőkön, Guily meg 4-et és gólokat is szerzett, meg nálunk is játszik. Remélem ő lesz a választott, mert az ilyen uccsó pillanatban bekerült játékosok nagyot szoktak alkotni.
Sajna nem tom Anelka mit produkált az idén, de remélem Giuly megy
Több helyen azt írják hogy Anelka vagy Guily fog bekerülni..cps46 írta:Néztem a francia meccset, de az elejét pont nem láttam, csak mikor Cissét már hordágyon vitték, én is sajnálom szegényt.
Szerintem Domenech hülye, ha nem Guilyt viszi, mert bár nem ugyanaz a poszt, de rajta kívül még esetleg Govou v. Luyindula jöhet szóba, de ők csak 1-1 meccset játszottak a selejtezőkön, Guily meg 4-et és gólokat is szerzett, meg nálunk is játszik. Remélem ő lesz a választott, mert az ilyen uccsó pillanatban bekerült játékosok nagyot szoktak alkotni.