Szerintem Duff nem is kérdéses,h jobb! +Emre is az ha formában van,de mostanában nem igen...antiimperialista írta:Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker![]()
Te is tipikusan az a típus vagy, aki elájul egy játékostól csak azért, mert külföldi...
Egykori és jelenlegi magyar játékosok
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nem fradista(hála Istennek
) De én is inkább neked adok igazat 

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem. a felsoroltak tobbsege évek ota a premier leagueben focizik. és nem is akarmien csapatoknal fordultak meg. csak lásd emre-t aki éveken át az interben focizott, vag duffot és parkert aki a cselziben...antiimperialista írta:Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker![]()
Te is tipikusan az a típus vagy, aki elájul egy játékostól csak azért, mert külföldi...
az általad emlitett milnerrol pedig mindent elmond h 17 éves kora elott bemutatkozott a leedsben, sőt ha jol emlékszem stabil jatekossá vált...
de veled nem vitatkozom, mert mindig belemkotsz, raadasul ha fradista vagy ugyis feleslegesen magyarazok.
sztem mind jobb jatekos szted nem. ennyi.
téma részemrol lezárva.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Duff azért jobb Geránál de a többiek tényleg nemantiimperialista írta:Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker![]()
-
- Director del Fútbol
Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azt kívánom nektek,h DERÜLJÖN KI! Mert ez azt jelentené,h elkerült a mostani helyérőlvisca el barca írta:sub bass!
te azt honnan tudod olyan biztosan h nem padozna a nyukasztlben?

- visca el barca
- Presidente del Barça
sub bass!
egyébként én mint paraszt, csak halkan megsugom neked, hogy geranal az alabbi középpályások mindegyike klasszisokkal jobb játékos:
Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker
és akkor még nem beszéltem azon csatarokrol akik a középpálya támadó szekciójában is bőven bevethetőek (akár Luque, akár Martins, akár Ameobi...)
vicces vagy nem ez van. te itt magyarországon hiaba sztarolod (tény ő a legjobb jatekos jelenleg), attol kint még nem fog automatikusan kezdőhelyet kapni egyik elso osztályú csapatban sem.
egyébként én mint paraszt, csak halkan megsugom neked, hogy geranal az alabbi középpályások mindegyike klasszisokkal jobb játékos:
Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker
és akkor még nem beszéltem azon csatarokrol akik a középpálya támadó szekciójában is bőven bevethetőek (akár Luque, akár Martins, akár Ameobi...)
vicces vagy nem ez van. te itt magyarországon hiaba sztarolod (tény ő a legjobb jatekos jelenleg), attol kint még nem fog automatikusan kezdőhelyet kapni egyik elso osztályú csapatban sem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2006.10.31. 17:49:20-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
És mi van akkor ha jövőre meg a Newcastle fog a másodosztályban szerepelni? Mert idáig elég sz@rok. És egyébként is nem hiszem, hogy kezdő játékos lehetne.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én sem...antiimperialista írta:Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...visca el barca írta:gera már másfél éve folyamatosan igazol mindenhova...sub_bass írta:Gera a Newcastle-be igazolhat!

Ha Valaki a magyarok közül,akkor Ő igazán megérdemelné,h ne másodosztályban kelljen játszania

- sub_bass
- Príncipe Sastre
kicsit paraszt vagy ha ezen tudsz röhögni, de mind1! lassan télleg el kéne jönnie, ugyse padozna a "nyukasztlben"! de majd még meglátjuk mi leszvisca el barca írta:már bocs de én igen.antiimperialista írta:Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...
ha annyiszor és annyi csapatnak kellett volna mint amennyit a ns irt már(arenal, mu, chelsea kivetelevel mindenki) és valoban akkora szukseguk lenne rá már rég megvették volna [auto_cenzúra] 2-3 millaert és nem vacakolnak pár százezer fonttal....
mellesleg inkabb jatszon a wba-ban mint padozzon a harmatfosgyenge nyukasztlben
- visca el barca
- Presidente del Barça
már bocs de én igen.antiimperialista írta:Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...
ha annyiszor és annyi csapatnak kellett volna mint amennyit a ns irt már(arenal, mu, chelsea kivetelevel mindenki) és valoban akkora szukseguk lenne rá már rég megvették volna [auto_cenzúra] 2-3 millaert és nem vacakolnak pár százezer fonttal....
mellesleg inkabb jatszon a wba-ban mint padozzon a harmatfosgyenge nyukasztlben

-
- Director del Fútbol
Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...visca el barca írta:gera már másfél éve folyamatosan igazol mindenhova...sub_bass írta:Gera a Newcastle-be igazolhat!
- visca el barca
- Presidente del Barça
gera már másfél éve folyamatosan igazol mindenhova...sub_bass írta:Gera a Newcastle-be igazolhat!

-
- Director del Fútbol
Nem igazán, mert ha profin csinálja, akkor nem lett volna annyira átlátszó, amikor színészkedett.
Más: Priskin gólt lőtt az angol ligakupában! A gól fent van a bentexen. Szépen csinálta, az egyik ökör védő visszaívelt a saját 16-osára, Priska lecsapott a labdára, ütközött a rátámadó védővel (és meg is nyerte a párharcot!), majd ellőtte a kapus mellett a labdát. Szép megoldás volt!
Más: Priskin gólt lőtt az angol ligakupában! A gól fent van a bentexen. Szépen csinálta, az egyik ökör védő visszaívelt a saját 16-osára, Priska lecsapott a labdára, ütközött a rátámadó védővel (és meg is nyerte a párharcot!), majd ellőtte a kapus mellett a labdát. Szép megoldás volt!
De lagalább ezeket profin csinálta?antiimperialista írta:Tényleg nem játszott jól, ráadásul végig szövegelt, dobálta magát, és egy szimpla szabálytalanság után nekiment Vassnak. A végén már az összes hazai szurkoló anyázta...

-
- Director del Fútbol
Tényleg nem játszott jól, ráadásul végig szövegelt, dobálta magát, és egy szimpla szabálytalanság után nekiment Vassnak. A végén már az összes hazai szurkoló anyázta...
Nem nem voltam ott az időpont miatt (jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt - ezért azért irtam mert akkor szoktak szidni valakit amikor jó volt) ha a 11es visszapattant szerencse igen az de a fociban minden szerencsén és millimétereken mulik. pl.: ha Trezeguet 1 cmrel arréb rugja a büntetőt most franciák a világbajnokok , ha Grosso nem dobja fel magát akkor meg ausztrália menetel... Szal a focinak már sajnos velejárója lett a szinészkedés.antiimperialista írta:Nem, undorítóbb volt, mint a csapata többi része együtt. Amúgy egyáltalán nem játszott jól! Még a 11-est is kihagyta, csak szerencséje volt, mert visszapattant hozzá a labda.lionel19 írta:miért is? mit csinált? jah hogy jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt ...
Nálunk Lippai játszott kiemelkedően, a többiek sajnos nem... A Lokiból meg senki nem nyújtott kiemelkedőt, hozták a kötelezőt, sajnos jobb csapat, mint a Szpari. Pont ezért nem kellett volna őket egy kamu tizivel segíteni![]()
Ott voltál
-
- Director del Fútbol
Nem, undorítóbb volt, mint a csapata többi része együtt. Amúgy egyáltalán nem játszott jól! Még a 11-est is kihagyta, csak szerencséje volt, mert visszapattant hozzá a labda.lionel19 írta:miért is? mit csinált? jah hogy jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt ...
Nálunk Lippai játszott kiemelkedően, a többiek sajnos nem... A Lokiból meg senki nem nyújtott kiemelkedőt, hozták a kötelezőt, sajnos jobb csapat, mint a Szpari. Pont ezért nem kellett volna őket egy kamu tizivel segíteni

Ott voltál

miért is? mit csinált? jah hogy jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt ...antiimperialista írta:Elég durva, hogy tegnap a kupameccsen olyan undorítóan viselkedett, hogy többezren kívánták a vesztét. Tudom, mert ott voltam a stadionban. Fröcsögő nyállal, magamból kikelve szidtam öcsémmel (és többezer nyíregyházival) együtt. Persze ezt senki nem akarta...
Gyógyulást neki, de ettől azért még kis gyökérnek tartom!
-
- Director del Fútbol
Elég durva, hogy tegnap a kupameccsen olyan undorítóan viselkedett, hogy többezren kívánták a vesztét. Tudom, mert ott voltam a stadionban. Fröcsögő nyállal, magamból kikelve szidtam öcsémmel (és többezer nyíregyházival) együtt. Persze ezt senki nem akarta...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Semmi komoly szerencsére...
nb1.hu írta:Amint arról korábban beszámoltunk, ma délután súlyosnak tűnő autóbalesetet szenvedett Dzsudzsák Balázs, a DVSC középpályása. Az utánpótlás-válogatott játékos Aradványpusztánál hátulról beleszaladt egy mikrobuszba, autójával többször megpördült, majd a vasúti töltésnél állt meg. Dzsudzsákot mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézy Gyula kórházba, ahol hamar kiderült, hogy nem olyan komoly a baj, mint ahogy látszik.
- Ahhoz képest, hogy milyen csúnya balesetet szenvedett, jól van Balázs - mondta honlapunknak Horváth Béla, a DVSC technikai vezetője. - Néhány másodpercre vesztette el csak az eszméletét, de magára a balesetre így sem emlékszik. Agyrázkódást szenvedett és eltört a kézközépcsontja, amit meg kell műteni. A műtét után a kezét egy speciális eljárással rögzítik, így tud majd edzeni is, ha az agyrázkódása már elmúlt.
A jelek szerint tehát a hamarosan 20. életévét betöltő játékos viszonylag olcsón megúszta a balesetet.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Matee :P írta:Azta dedurvaPercekkel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy Dzsudzsák Balázst autóbaleset érte Aradványpusztán. A játékos hazafelé tartott Nyírlugosra, amikor hátulról beleszaladt egy mikrobuszba, amely az árukba borult. Középpályásunk autója többször megpördült, majd egy vasúti töltésnél állt meg. Egyelőre állapotáról nem tudunk bővebb információt adni, annyi biztos, hogy Balázst mentőhelikopter szállította a Kenézy Gyula kórházba.![]()
![]()
Remélem nemlett komolyabb baja...

-
- Jugador del Barça
Azta dedurvaPercekkel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy Dzsudzsák Balázst autóbaleset érte Aradványpusztán. A játékos hazafelé tartott Nyírlugosra, amikor hátulról beleszaladt egy mikrobuszba, amely az árukba borult. Középpályásunk autója többször megpördült, majd egy vasúti töltésnél állt meg. Egyelőre állapotáról nem tudunk bővebb információt adni, annyi biztos, hogy Balázst mentőhelikopter szállította a Kenézy Gyula kórházba.

"I'm a movement by myself.
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
-
- Director del Fútbol
Ebben a cikkben azt írják, hogy a 81. percben állt be, de én úgy tudom, 32 percet játszott...