Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Duff nem is kérdéses,h jobb! +Emre is az ha formában van,de mostanában nem igen...antiimperialista írta:Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker![]()
Te is tipikusan az a típus vagy, aki elájul egy játékostól csak azért, mert külföldi...
nem. a felsoroltak tobbsege évek ota a premier leagueben focizik. és nem is akarmien csapatoknal fordultak meg. csak lásd emre-t aki éveken át az interben focizott, vag duffot és parkert aki a cselziben...antiimperialista írta:Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker![]()
Te is tipikusan az a típus vagy, aki elájul egy játékostól csak azért, mert külföldi...
Duff azért jobb Geránál de a többiek tényleg nemantiimperialista írta:Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker![]()
Azért ebből egyik sem jobb klasszisokkal Geránál. Milner meg nehogy már akármivel is jobb legyen nálavisca el barca írta: Nolberto Solano
Belozoglu Emre
Kieron Dyer
Damien Duff
Charles N’Zogbia
James Milner
Scott Parker
Azt kívánom nektek,h DERÜLJÖN KI! Mert ez azt jelentené,h elkerült a mostani helyérőlvisca el barca írta:sub bass!
te azt honnan tudod olyan biztosan h nem padozna a nyukasztlben?
Én sem...antiimperialista írta:Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...visca el barca írta:gera már másfél éve folyamatosan igazol mindenhova...sub_bass írta:Gera a Newcastle-be igazolhat!
kicsit paraszt vagy ha ezen tudsz röhögni, de mind1! lassan télleg el kéne jönnie, ugyse padozna a "nyukasztlben"! de majd még meglátjuk mi leszvisca el barca írta:már bocs de én igen.antiimperialista írta:Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...
ha annyiszor és annyi csapatnak kellett volna mint amennyit a ns irt már(arenal, mu, chelsea kivetelevel mindenki) és valoban akkora szukseguk lenne rá már rég megvették volna [auto_cenzúra] 2-3 millaert és nem vacakolnak pár százezer fonttal....
mellesleg inkabb jatszon a wba-ban mint padozzon a harmatfosgyenge nyukasztlben
már bocs de én igen.antiimperialista írta:Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...
Szerintem ez nem vicces! Igazán eljöhetne már abból a [auto_cenzúra] csapatból, elég baj az, hogy a másodosztályban kell szenvednie. Én nem tudok ezen röhögni...visca el barca írta:gera már másfél éve folyamatosan igazol mindenhova...sub_bass írta:Gera a Newcastle-be igazolhat!
gera már másfél éve folyamatosan igazol mindenhova...sub_bass írta:Gera a Newcastle-be igazolhat!
De lagalább ezeket profin csinálta?antiimperialista írta:Tényleg nem játszott jól, ráadásul végig szövegelt, dobálta magát, és egy szimpla szabálytalanság után nekiment Vassnak. A végén már az összes hazai szurkoló anyázta...
Nem nem voltam ott az időpont miatt (jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt - ezért azért irtam mert akkor szoktak szidni valakit amikor jó volt) ha a 11es visszapattant szerencse igen az de a fociban minden szerencsén és millimétereken mulik. pl.: ha Trezeguet 1 cmrel arréb rugja a büntetőt most franciák a világbajnokok , ha Grosso nem dobja fel magát akkor meg ausztrália menetel... Szal a focinak már sajnos velejárója lett a szinészkedés.antiimperialista írta:Nem, undorítóbb volt, mint a csapata többi része együtt. Amúgy egyáltalán nem játszott jól! Még a 11-est is kihagyta, csak szerencséje volt, mert visszapattant hozzá a labda.lionel19 írta:miért is? mit csinált? jah hogy jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt ...
Nálunk Lippai játszott kiemelkedően, a többiek sajnos nem... A Lokiból meg senki nem nyújtott kiemelkedőt, hozták a kötelezőt, sajnos jobb csapat, mint a Szpari. Pont ezért nem kellett volna őket egy kamu tizivel segíteni![]()
Ott voltál
Nem, undorítóbb volt, mint a csapata többi része együtt. Amúgy egyáltalán nem játszott jól! Még a 11-est is kihagyta, csak szerencséje volt, mert visszapattant hozzá a labda.lionel19 írta:miért is? mit csinált? jah hogy jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt ...
miért is? mit csinált? jah hogy jobb volt mint egyedül mint az egész csapatotok együtt ...antiimperialista írta:Elég durva, hogy tegnap a kupameccsen olyan undorítóan viselkedett, hogy többezren kívánták a vesztét. Tudom, mert ott voltam a stadionban. Fröcsögő nyállal, magamból kikelve szidtam öcsémmel (és többezer nyíregyházival) együtt. Persze ezt senki nem akarta...
Gyógyulást neki, de ettől azért még kis gyökérnek tartom!
nb1.hu írta:Amint arról korábban beszámoltunk, ma délután súlyosnak tűnő autóbalesetet szenvedett Dzsudzsák Balázs, a DVSC középpályása. Az utánpótlás-válogatott játékos Aradványpusztánál hátulról beleszaladt egy mikrobuszba, autójával többször megpördült, majd a vasúti töltésnél állt meg. Dzsudzsákot mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézy Gyula kórházba, ahol hamar kiderült, hogy nem olyan komoly a baj, mint ahogy látszik.
- Ahhoz képest, hogy milyen csúnya balesetet szenvedett, jól van Balázs - mondta honlapunknak Horváth Béla, a DVSC technikai vezetője. - Néhány másodpercre vesztette el csak az eszméletét, de magára a balesetre így sem emlékszik. Agyrázkódást szenvedett és eltört a kézközépcsontja, amit meg kell műteni. A műtét után a kezét egy speciális eljárással rögzítik, így tud majd edzeni is, ha az agyrázkódása már elmúlt.
A jelek szerint tehát a hamarosan 20. életévét betöltő játékos viszonylag olcsón megúszta a balesetet.
Matee :P írta:Azta dedurvaPercekkel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy Dzsudzsák Balázst autóbaleset érte Aradványpusztán. A játékos hazafelé tartott Nyírlugosra, amikor hátulról beleszaladt egy mikrobuszba, amely az árukba borult. Középpályásunk autója többször megpördült, majd egy vasúti töltésnél állt meg. Egyelőre állapotáról nem tudunk bővebb információt adni, annyi biztos, hogy Balázst mentőhelikopter szállította a Kenézy Gyula kórházba.![]()
![]()
Remélem nemlett komolyabb baja...
Azta dedurvaPercekkel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy Dzsudzsák Balázst autóbaleset érte Aradványpusztán. A játékos hazafelé tartott Nyírlugosra, amikor hátulról beleszaladt egy mikrobuszba, amely az árukba borult. Középpályásunk autója többször megpördült, majd egy vasúti töltésnél állt meg. Egyelőre állapotáról nem tudunk bővebb információt adni, annyi biztos, hogy Balázst mentőhelikopter szállította a Kenézy Gyula kórházba.
Ebben a cikkben azt írják, hogy a 81. percben állt be, de én úgy tudom, 32 percet játszott...