a belpolitikai témákat nem nagyon engedik, viszont én is szívesen megtárgyalnám, ráadásul sztem a fórum 90%a valamilyen oktatási intézménybe jár, tehát érinti őket a témadaffy írta:az oktatási reform koncepciója olyan téma,amit szívesen felvetnék az off topikban,ez lehetséges vagy hanyagoljam a lehetséges politikai tartalom miatt?
Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
szerintem ott ennél durvább viták is szoktak lenni, úgyhogy szvsz nyugodtandaffy írta:az oktatási reform koncepciója olyan téma,amit szívesen felvetnék az off topikban,ez lehetséges vagy hanyagoljam a lehetséges politikai tartalom miatt?
az oktatási reform koncepciója olyan téma,amit szívesen felvetnék az off topikban,ez lehetséges vagy hanyagoljam a lehetséges politikai tartalom miatt?
megnézettem egy link scannerrel, az elvileg biztonságosnak mondta, de azért jobb kikerülni az ilyen rövidítéses címeketFirefox írta: Én rá sem mentem, mert nagyjából 90 %, hogy vírusocska
-
- Llegenda del Barça
Az a baj, h először láttam, ha láttam volna, h más topicokba is belinkeli kikerülhettem volna...Firefox írta:
Én rá sem mentem, mert nagyjából 90 %, hogy vírusocska

Én rá sem mentem, mert nagyjából 90 %, hogy vírusocskabence-barca írta:Én attól félek, hogy valami vírust is beszedtem, mert rákattintottam, szóval, ha tényleg így lenne mihamarabb töröljétek a hszeitdaffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Deus
- Boixos Nois
Permabanra szavazok! adjatok neki!daffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.

-
- Llegenda del Barça
Én attól félek, hogy valami vírust is beszedtem, mert rákattintottam, szóval, ha tényleg így lenne mihamarabb töröljétek a hszeitdaffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.

daffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.
dettó. de engem nem zavar.kanty írta:Amikor elakarom küldeni a hsz-t, akkor valami hibát jelez, de ettől függetlenül a hsz. elmegy. S ahogy látom másnál is ez a helyzet.
igen... nálam is....
de most IE-be jó, Chromeba volt csak rossz...
de most IE-be jó, Chromeba volt csak rossz...
madridista
Amikor elakarom küldeni a hsz-t, akkor valami hibát jelez, de ettől függetlenül a hsz. elmegy. S ahogy látom másnál is ez a helyzet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
az utazás barcelonábamr_lionel írta:akkor meik topik "erre" való?
-
- Barça C
Sziasztok errol az oldalrol a webaruhaznal csak magyarorszagra lehet rendelni vagy mas orszagra is ?
akkor meik topik "erre" való?
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h a Plzen elleni November 1. mérkőzésre hol lehet jegyet venni és mennyibe kerülnek?:)) vki PLÍÍÍZ HELP!
Olyan kérdésem lenne h a Plzen elleni November 1. mérkőzésre hol lehet jegyet venni és mennyibe kerülnek?:)) vki PLÍÍÍZ HELP!
oldalt a kötvetkező meccsnél kivan irva hogy barca-porto augusztus 26. péntek... aug 26. az nem péntek hanem csütörtök most akkor mikor van a meccs ? 
de az péntek, ma 25.-e csütörtök van. Ozsi

de az péntek, ma 25.-e csütörtök van. Ozsi
-
- Llegenda del Barça
Lassan át lehetne nevezni, az európai bajnokságok topicját, hogy az idei szezont írják 

-
- Jugador del Barça
Köszönöm, tudtam, hogy valami ilyesmit kell csak régen volt, és nem jutott eszembe.9Dave írta: A kép linkjét beilleszted az aláírásba, és a két szélére ezeket kell rakni:
Így néz ki: [img]Link[/img]

- 9Dave
- Capitá del Barça
A kép linkjét beilleszted az aláírásba, és a két szélére ezeket kell rakni:adam_1519 írta:Lehet, hogy amatőr kérdésem lesz, de azt szeretném megkérdezni, hogyan tudok az aláírásomba képet beszúrni ?![]()
Így néz ki: [img]Link[/img]

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3