Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem balhátvéd? A videóban nincs semmi védekező momentum. Persze jó, ha feljön támadással, ha gólokat is rúg, ha jól cselez, de ha balhátvéd kell akkor balhátvéd kell, támadásra van más.lionelmessi19 írta:Enrique!
Csak rövidet találtam, de sokat mutat a tílusáról.
Ügyes gyerek: http://youtube.com/watch?v=WbWyQvmqwpU
nekem is ez a véleményem! aki elmegy a barcából a pénzért, az ne jöjjön vissza! hasonló példa: ronaldo, vagy figo! ugyanígy fabregas is maradhatott volna és most iniestához hasonlóan itt tolhatná! ha valakit hoznék ide szívesen erre a posztra, akkor az xabi alonso lenne... de hova, minek??? úgyhogy most sztem senki nem kell!!!Vito írta:kell a francnak fabregas!![]()
elment?
elment!
mi miatt?
pénz miatt!
rászorulunk?
nem szorulunk rá!
nem lehet azt kívánni, hogy minden valaha barca mezben játszó zsugásunk, pályája csúcsán visszatérjen hozzánk. másrészt pedig bennem nagyon mély nyomot hagynak azok a játékosok, akik pénz, vagy biztosított játéklehetőség miatt elhagyják a Barcelonat!
én inkább azt mondanám, hogy akkor sem engedném vissza, ha a nou camp küszöbjén nyűszítene a nagy barcelonai hóesésben.
sem őt, sem henryt, sem azt a sok ostoba kölköt, akik -angol élcsapatok kínálta zsíros profi szerződés miatt- hátat fordítnak a szeretett csapatunknak. -olyan éhesek, hogy 1-2 évet sem képesek várni a kánaánra.
nektek tényleg kellene fabregas?
Nem kéne, csak megnézném szívesen, mit nyújt Barça mezben, azért írtam tegnap, hogy itt játszhatna nálunk. Ha nincs ez a szabály, hogy 18 éven aluli játékos nem köthet profiszerződést Spanyolországban, szerintem még mindig itt lenne, hogy a B-ben vagy az A-ban, az már más kérdés.Vito írta:nektek tényleg kellene fabregas?
aszem 19!Lionel86 írta:Szerintem Ineiesta v. Xavi szintjétől nincs messze a gyerek! Amúgy hány éves ő ??? 22 van már?Game90 írta:Lehet, hogy ő még mindig a B-csapatban játszana. Nem lehet tudniLos Barrachos írta:Ez igaz, tényleg sok tehetséget herdáltunk el, pedig most Fabregas is itt játszhatna nálunkNálunk nem biztos, hogy befért volna a kezdőbe
Wenger elvitte őt és hipp-hopp világklasszis lett
Szerintem Ineiesta v. Xavi szintjétől nincs messze a gyerek! Amúgy hány éves ő ??? 22 van már?Game90 írta:Lehet, hogy ő még mindig a B-csapatban játszana. Nem lehet tudniLos Barrachos írta:Ez igaz, tényleg sok tehetséget herdáltunk el, pedig most Fabregas is itt játszhatna nálunkNálunk nem biztos, hogy befért volna a kezdőbe
Wenger elvitte őt és hipp-hopp világklasszis lett
Lehet, hogy ő még mindig a B-csapatban játszana. Nem lehet tudniLos Barrachos írta:Ez igaz, tényleg sok tehetséget herdáltunk el, pedig most Fabregas is itt játszhatna nálunk
Természetesen nem akartuk mi őt elengedni, csak Spanyolországban nem köthetnek a klubok profi szerződést a 18 éven aluli játéksokkal, az angolok viszont igen. Úh Fabregason múlt a döntés, ő elfogadta az Arsenal ajánlatát. Inkább a szabályokon kellene változtatni, mert így vesztettük el Gerard Piquét és Fran Meridát is. Reméljük Giovani öccsét nem fogjuk...Lionel86 írta:Sziasztok! Most délután láttam az arsenal blackborn találkozót és mindig tudtam hogy fabregas nagyon jó játékos de ezen a meccsen elkápráztatott! Nagyon jó technikás erős minden adottsága megvan és mi, ilyen fiatalokat engedünk ki a kezünkből? Nem is tudom kihez hasónlítani talán Inieste de még nála is jobb lesz!
Lehet ez nem ide tartózó de az ilyen gyerekeket kéne megtartani és akkor nem lenne itt semmi gond! Eseleg vissza csábítani!!
Hajrá Barca+