2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azta má majdnem rákattintottam de aztán látom a "kisbetüsrészt" hogy kalózoldalrol van a link(FCB_gábor írta:bazzee..
nem semmi a srác, simán túltesz a magyar madridistákon is![]()
sry, ha nem lehet madridistáról linkelni
Nem Calderon a megoldás.Poreko írta:Ha belinkeled, el is hiszem, félreértelmezed a nyilatkozatait, Calderon nem nyilatkozott ilyet. Ha mégis lemaradtam volna erről, akkor én kérek elnézést, de nem hiszem, hogy ilyet mondott volna.Rivaldo11 írta:Odaát egy nagytudású szerint-legalábbis ő úgy hiszi magáról-az elmúlt 10 évben mi zérók vagyunk hozzájuk képest. Nos, valóban eredményesebbek. 3 bajnoki cím, 3 BL. De hogy mi zérók lennénk a 4 bajnoki mcímünkkel, meg az 1 BL győzelmünkkel...?
Ja, ezt az a-köreinkben különösen kedvelt-agysebész mondta, aki állítólag bizony tiszteli a Barcát.
Látjuk mennyire.
De papolni azért tud.
Felesleges csak azért idejönni, hogy ilyen bunkó stílusban közöljük, hogy "lealázzuk, szétverjük, földbedöngöljük" a Madridot. Főleg úgy, hogy a Madrid vezet elöttünk 4 ponttal, ami nem kevés és nem hiába.Subic_10 írta:A FÖLDBE DÖNGÖLJÜK A REÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abban reménykedem a csapat nem érzi me ... meccset...
Ha belinkeled, el is hiszem, félreértelmezed a nyilatkozatait, Calderon nem nyilatkozott ilyet. Ha mégis lemaradtam volna erről, akkor én kérek elnézést, de nem hiszem, hogy ilyet mondott volna.Rivaldo11 írta:Odaát egy nagytudású szerint-legalábbis ő úgy hiszi magáról-az elmúlt 10 évben mi zérók vagyunk hozzájuk képest. Nos, valóban eredményesebbek. 3 bajnoki cím, 3 BL. De hogy mi zérók lennénk a 4 bajnoki mcímünkkel, meg az 1 BL győzelmünkkel...?
Ja, ezt az a-köreinkben különösen kedvelt-agysebész mondta, aki állítólag bizony tiszteli a Barcát.
Látjuk mennyire.
De papolni azért tud.
Nem kell az ilyen duma, tudod, hogy mire céloztamLG írta:Vegyétek meg Gerát akkor 1 milkáért. A maga áráért jobb teljesitmény nyujt majd, mint Sneijder 3x millioért.
Eddig okés... De kell a Realnak egy újabb 100 millás igazolás? ...Poreko írta: szájkarate... ez a 3 játékos fele annyit nem ér összesen mint kaka.
Én is madridista vagyok, de nem értem, hogy szaklap mért ad ilyennek tollat/írógépet a kezébe! Ennyire nem lehet elfogult valaki! Addig oké, hogy bízik a csapatában, de ilyen kijelentéseket? ... Bántja a fülem madridista létemre...Badi írta:na az ilyenek tudnak feltüzelni, az ilyenek után érzem úgy, hogy nem bírom ki a meccsig, annyira várom
amúgy semmi gond nincs ezzel, madridista, elfogult, mi is azok vagyunk![]()
Hombre, tekintsd meg a topic nevét, majd olvass vissza pár száz oldalt, és meglátod, hogy itt bizony az egymással beszélgetés a cél.MichaaBee írta:SZÉTVERJÜK A madridot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Könyörgöm madridisták! Olvassátok már el, hogy ez itt FC BARCELONA fórum!
Köszönöm a megértést!
Figyelj! Én is az vagyok. És észrevettemMichaaBee írta:SZÉTVERJÜK A madridot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Könyörgöm madridisták! Olvassátok már el, hogy ez itt FC BARCELONA fórum!
Köszönöm a megértést!
Eddig okés... De kell a Realnak egy újabb 100 millás igazolás? ...visca el barca írta:szájkarate... ez a 3 játékos fele annyit nem ér összesen mint kaka.Poreko írta: van Sneijder, Robben, Higuain a posztra
Ha mindet meginnád, akkor semmire nem emélkezznél már többetAprieto írta:Ha mindet megiszom akkor sehogy.Danka00792 írta:EhhAprieto írta:Az Absinthot már megvettem, másra nincs is szükség, jöhet a meccsÉs ha mindet megiszod hogy fogsz emlékezni másnap a meccsre?
De többen leszünk, ha jók lesznek kapnak belőle![]()
Ha mindet megiszom akkor sehogy.Danka00792 írta:EhhAprieto írta:Az Absinthot már megvettem, másra nincs is szükség, jöhet a meccsÉs ha mindet megiszod hogy fogsz emlékezni másnap a meccsre?