Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.12.19. 22:09:18

Na én még nem szólaltam meg az ügyben...
Egész őszintén megmondom, teljesen értelmetlennek látom, hogy bármit is tippeljek.
Ha azt nézem, melyik csapat hogy játszik, simán odavernénk a Madridot jelenleg.
De egy klasszikus alkalmával nincs ilyen, annyira felszívja magát mindkét csapat, hogy kár is beszélni a meccset megelőzően mutatottakról.

Mindenesetre bízok benne, hogy nyerünk, különösebb okot nem látok az aggodalomra, csak Messi hiányzik a csapatból, Mindenki más megvan. És Messi helyén is ottlehet akár Iniesta. Na hú... ez aztán a minőségi különbség... :roll:

Igazság szerint illik hozni a meccset, örülnék egy kétgólos különbségű győzelemnek. Bízok benne, hogy Bernardo papa nem szándékozik túlontúl védekező felfogású csapatot kiállítani ellenünk az eddigiekhez képest, és akkor bizony van is esélyünk akár nagyobb arányú győzelemre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.19. 22:01:26

Felesleges vereségről beszélni szerintem is!Meglesz a meccs!

Igazság szerint Robinhotól meg Rudi-tól tarthatunk/nánk egy kicsit!De szerintem nagyon rég nem volt olyan pazar védelmünk mint az idén!Így nem lesz gond velük!Szerencsére Sneijder nincs nagy formában,de azért a bombáira vigyázni kell,de Toure mindenhol ott van így nem fog lőni:) !

Messi kiesésétől félek egy kicsit,de nem lesz remélem gond belőle!Nem lehet!
Xavi,Iniesta,Eto'o jó formában van,ami meglepő Gudjohnsen is magára talált!Lehet játszhat Deco is!Messit pedig vagy Ronaldinho(szörnyű lenne:)),vagy pedig Geovani pótolhatja!

Így mint látható nyer a Barca:) minimum két gollal!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 22:00:41

Ne haragudj, de a csapatok jelenállás szerinti formájuk alapján több madridi drukker esküdne biztos sikerekre Nou Cmapban, Bernabeuban egyaránt, mint Barca drukker szerintem(de sokkal több az éppeszű, mint az ilyen elborult agyú, akik mindig csak a saját csapatuk győzelmében bíznak).
A Barca kerete szerintem erősebb, de ne mondja nekem senki, hogy mostanában a Barcának simán áll a pálya, jól, de elsősorban jobban megy nekik (habár az eredményeket utóbb ők is hozták).
Nem vagyok Barca ellenes, ezt mindenki tudhatja, de a REALitás :D egyszerűen ellent mond annak, hogy a jelenlegi Barca jobban működik, mint a jelenlegi Real.
Persze év végére minden megváltozhat, a Barca összekaphatja magát, sőt, akár a valaha volt legjobb Barcává nőheti ki magát a keret, de ne mondja most senki, hogy JELENLEG jobb, mint a Real (minden szempontot, forma, összhang, stbstb... összevetve).
Amúgy meg nem véletlen, hogy a madridisták is tartanak a Barcától: A Barca egy jó csapat, m ég úgy is, hogy valamiféle válságban van, és ez mindenképp pozítiv (neketek...)mert ha ez elmúlik, akkor agybafőbe nyírhatjátok majd a Realt. Remélem, kinövi magát egy nagyon erős Barca, és egy lagalább olyan erős Real, hogy végre szemtől szembeni harcot lássunk...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Poreko 2007.12.19. 22:03:55-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.19. 21:59:53

Az idegenbeli meccs még nagyon messze van, arra felesleges még tippelni. Los tippjén meglepődtem :oops: Ennyit nézel ki ebből a csapatbol, ennyire tartod :?: :oops: Vagy a madridot gondolod olyan erősnek :?: :shock:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.19. 21:56:55

Nézem ennek a csávónak a válaszait, hát mitmondjak, ha madridista lennék, lehet én is igy látnám!

Lehet hogy Raul csitítgatása nekik emlékezetes, nekünk "katalánoknak" viszont sokkal emlékezetesebb lehet, hogy Ronaldinhonak még mutatnia sem kellett hogy kussoljon a sok madridista, elég volt a varázslat, és nem hogy csöndben maradtak, még meg is tapsolták, egy egész stadion, és mégcsak nem is a Nou Camp...nekem ez az emlékezetes....

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
merx
Capitá del Barça

2007.12.19. 21:41:22

a 4 pontot nem érzem soknak látva a real meccseit :roll:
a döntetlen pedig ugyanúgy elfogadhatatlan mint a vereség, győzni KELL!!!! ha már itt sokan (a nou camp-ban) kiegyeztek egy döntetlennel akkor mit fogtok mondani a visszavágóra...? ha nagyon lágyszívűnek kell lenni akkor is idegenben döntetlen barcelonaban pedig egy 1 gólos győzelem...
egyébként pedig idegenben szoros győzelem, hazai pályán pedig 2-0 vagy 3-1. (és mielőtt leugatnátok a fejemet, azt írtam le amit a csapatból simán kinézek nem pedig azt amit szeretnék)
Kép
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.19. 21:34:21

FCB_gábor írta:bazzee..
nem semmi a srác, simán túltesz a magyar madridistákon is :D :D

sry, ha nem lehet madridistáról linkelni
azta má majdnem rákattintottam de aztán látom a "kisbetüsrészt" hogy kalózoldalrol van a link( :lol: ) szal nehogymég a gépem beszarjon nem kattintottam rá :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.19. 21:32:26

Poreko írta:
Rivaldo11 írta:Odaát egy nagytudású szerint-legalábbis ő úgy hiszi magáról-az elmúlt 10 évben mi zérók vagyunk hozzájuk képest. Nos, valóban eredményesebbek. 3 bajnoki cím, 3 BL. De hogy mi zérók lennénk a 4 bajnoki mcímünkkel, meg az 1 BL győzelmünkkel...?
Ja, ezt az a-köreinkben különösen kedvelt-agysebész mondta, aki állítólag bizony tiszteli a Barcát.
Látjuk mennyire.
De papolni azért tud.
Ha belinkeled, el is hiszem, félreértelmezed a nyilatkozatait, Calderon nem nyilatkozott ilyet. Ha mégis lemaradtam volna erről, akkor én kérek elnézést, de nem hiszem, hogy ilyet mondott volna.
Nem Calderon a megoldás.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.19. 21:30:01

Subic_10 írta:A FÖLDBE DÖNGÖLJÜK A REÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abban reménykedem a csapat nem érzi me ... meccset...
Felesleges csak azért idejönni, hogy ilyen bunkó stílusban közöljük, hogy "lealázzuk, szétverjük, földbedöngöljük" a Madridot. Főleg úgy, hogy a Madrid vezet elöttünk 4 ponttal, ami nem kevés és nem hiába.

A meccsre tippem: 1-1, de nagyon örülnék egy győzelemnek, és elis várom, hogy ha kell halljanak meg a pályán a győzelemért. :roll:
in to exile
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 21:18:58

Rivaldo11 írta:Odaát egy nagytudású szerint-legalábbis ő úgy hiszi magáról-az elmúlt 10 évben mi zérók vagyunk hozzájuk képest. Nos, valóban eredményesebbek. 3 bajnoki cím, 3 BL. De hogy mi zérók lennénk a 4 bajnoki mcímünkkel, meg az 1 BL győzelmünkkel...?
Ja, ezt az a-köreinkben különösen kedvelt-agysebész mondta, aki állítólag bizony tiszteli a Barcát.
Látjuk mennyire.
De papolni azért tud.
Ha belinkeled, el is hiszem, félreértelmezed a nyilatkozatait, Calderon nem nyilatkozott ilyet. Ha mégis lemaradtam volna erről, akkor én kérek elnézést, de nem hiszem, hogy ilyet mondott volna.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 21:16:16

LG írta:Vegyétek meg Gerát akkor 1 milkáért. A maga áráért jobb teljesitmény nyujt majd, mint Sneijder 3x millioért.
Nem kell az ilyen duma, tudod, hogy mire céloztam ;) Arra, hogy Sneijder is tökéletesen megfelel jelenleg a Madridnak, mért kéne Kaká.
Különben meg ha a Madrid megvenné Kakát, nem kezdenétek rögtön sipákolni, hogy kirakatcsapat, stb??? :D Dehogynem... Ez volna az arrogáns igazolás. Megvenni a friss aranylabdást. Akkor járatnák csak egyesek a szájukat igazán ...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.19. 21:15:35

Odaát egy nagytudású szerint-legalábbis ő úgy hiszi magáról-az elmúlt 10 évben mi zérók vagyunk hozzájuk képest. Nos, valóban eredményesebbek. 3 bajnoki cím, 3 BL. De hogy mi zérók lennénk a 4 bajnoki mcímünkkel, meg az 1 BL győzelmünkkel...?
Látjuk mennyire.
De papolni azért tud.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 21:11:26

Én csak leírtam a véleményem! Szerintem MOST nem nyilatkozott hülyeséget (de azért ilyenek, hogy "Karácsonyra 10 pont előny a Barca előtt..." ez szerintem is hülyeség).
Amúgy én nem tartom Calderont idiótának, ő szerintem mindig tisztában van a helyzettel, csakhát a nyilatkozataival próbálja nyugtatni magát. Számora szimpatikus, mert (Capelloval karöltve) helyre rakta Mijatovicot igazolások terén. Szerintem Calderonnal nincs különösebb baj, szerintem nem ellenséges a Barcával, egyszerűen rivalizál, de nem ostorozza a Barcát...
Az ilyen Roncer, Mijatovic féléket kéne helyrerakni, egész más lenne a benyomás a Madridról, ezek fertőzik a csapat szellemét, de a csapat örökké a kedvencem marad ...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.19. 20:58:48

Poreko írta: szájkarate... ez a 3 játékos fele annyit nem ér összesen mint kaka.
Eddig okés... De kell a Realnak egy újabb 100 millás igazolás? ...
Sneijeder a maga áráért jobb teljesítményt tud nyújtani (formában), mint Kaká a száz milláért, azaz nem éri meg ennyivel többért ... SZTEM! De ha nem győztelek meg, ne folytassuk a vitát.[/quote]
Fegyétek meg Gerát akkor 1 milkáért. A maga áráért jobb teljesitmény nyujt majd, mint Sneijder 3x millioért. Nem kell az ilyen duma, az elnökötök hülyeséget nyilatkozott azt el lehet ismerni, nem kell magyarázkodni :wink:
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 20:43:11

Badi írta:na az ilyenek tudnak feltüzelni, az ilyenek után érzem úgy, hogy nem bírom ki a meccsig, annyira várom

amúgy semmi gond nincs ezzel, madridista, elfogult, mi is azok vagyunk :)
Én is madridista vagyok, de nem értem, hogy szaklap mért ad ilyennek tollat/írógépet a kezébe! Ennyire nem lehet elfogult valaki! Addig oké, hogy bízik a csapatában, de ilyen kijelentéseket? ... Bántja a fülem madridista létemre...
Más:
Farkas Norbert iszonyat jó lenne kommentátornak, de ővele is ez a bajom (másik szemszögből, mivel ő Barca drukker), hogy egyszerűen kivetíti a nézőkre a személyes véleményét! Kommentár nélkül néztem egyszer Real meccset a neten. Tetszett a játéka a Realnak, de nem volt benne átütő erő (tavaly volt valamikor). Másnap ismétlésből megnéztem nagy képernyőn végre FN-nel, és úgy elvette a kedvemet! "Ötlettelen, semmit mondó, munkás csapat!" Nem volt anno teljesen alaptalan, de olyan kijelentéseket tett, hogy az sok volt. És ezért nem is értettem, hogy amikor én egyáltalán nem láttam tragikusnak a meccset (főleg hogy 2 góllal ment a Real), a fórumokon is agyba-főbe szidták a Madridot!
Ez a média átka... Pedig mondom, Farkas Norbert az egyik legjobb lehetne szerintem.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.19. 20:38:47

de ez a madrid olyan nagyképű,hogy ha nyernek,csak tovább dagad az arcuk!tisztelet a kivételnek és itt most nem a szurkolokra értettem a nagyképűséget!
.
Andris
Adminisztrátor

2007.12.19. 20:33:18

MichaaBee írta:SZÉTVERJÜK A madridot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Könyörgöm madridisták! Olvassátok már el, hogy ez itt FC BARCELONA fórum!

Köszönöm a megértést!
Hombre, tekintsd meg a topic nevét, majd olvass vissza pár száz oldalt, és meglátod, hogy itt bizony az egymással beszélgetés a cél. :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 20:27:31

MichaaBee írta:SZÉTVERJÜK A madridot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a megértést!
Figyelj! Én is az vagyok. És észrevettem :D. De ettúől függetlenül kíváncsi vagyok a Barcások véleményére, meg hogy mi a helyzet a háza táján a riválisnak.
De sokan vannak, akik ezt nem fogják fel, és nem is fogják ...
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.19. 20:25:29

visca el barca írta:
Poreko írta: van Sneijder, Robben, Higuain a posztra
szájkarate... ez a 3 játékos fele annyit nem ér összesen mint kaka.
Eddig okés... De kell a Realnak egy újabb 100 millás igazolás? ...
Sneijeder a maga áráért jobb teljesítményt tud nyújtani (formában), mint Kaká a száz milláért, azaz nem éri meg ennyivel többért ... SZTEM! De ha nem győztelek meg, ne folytassuk a vitát.
Aprieto

2007.12.19. 20:15:56

Fú most vettem egy feketét meg egy "arany" színűt, mangóval van ízesítve, kivi vagyok mert még nem ittam olyat :)
De ez nem ide tartozik :D

Ja MichaaBee, ha vhova írhat egy madridista ezen a fórumon, akkor ez az a hely, szal.... :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2007.12.19. 20:11:20

SZÉTVERJÜK A madridot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a megértést!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.19. 20:06:26

Aprieto írta:
Danka00792 írta:
Aprieto írta:Az Absinthot már megvettem, másra nincs is szükség, jöhet a meccs :D
Ehh :lol: És ha mindet megiszod hogy fogsz emlékezni másnap a meccsre? :)
Ha mindet megiszom akkor sehogy. :D
De többen leszünk, ha jók lesznek kapnak belőle :D :D
Ha mindet meginnád, akkor semmire nem emélkezznél már többet :lol: Én miota végigokádtam egész Egert azota nem ittam, de ha nyerünk, lehet megszakitom ezt a sorozatot.
RobinhoKing

2007.12.19. 19:58:11

ami biztos,hogy szinte mindig a pályaválasztó a favorit,ez most is így van,ezért is lennék elégedett az x-el,de egy esetleges Real győzelem sem elképzelhetetlen.
Robinho beköszön :wink:
Subic_10
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.19. 19:41:07

A FÖLDBE DÖNGÖLJÜK A REÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abban reménykedem a csapat nem érzi me ... meccset...
Aprieto

2007.12.19. 19:30:06

Danka00792 írta:
Aprieto írta:Az Absinthot már megvettem, másra nincs is szükség, jöhet a meccs :D
Ehh :lol: És ha mindet megiszod hogy fogsz emlékezni másnap a meccsre? :)
Ha mindet megiszom akkor sehogy. :D
De többen leszünk, ha jók lesznek kapnak belőle :D :D
Lezárt