Állítom, velük sem lenne annyival jobb a csapat, mint amennyi árat (pénz, és XY elküldése) kéne fizetni értük...
Game90 írta:Valdes nálam kezdő maradnaKét balhátvéd cserénk lenne
![]()
Ha már Grecki megtette, akkor én is írok egy keretet![]()
:
Kapus: Valdes
Jorquera
Védők: Zambrotta, Puyol, Marquez, Taiwo
? (akár Belletti), Oleguer, Thuram, Sylvinho (lehetne valakit a B- ből is hozni)
Kp: Xavi, Edmilson, Iniesta
Crosas, Motta, Deco (akár Maduro, Reo-Coker)
Csatárok: Messi, Eto'o, Ronaldinho
Luque, Saviola (de sajnos Guddy lesz), dos Santos és még egy csere
adja az ég hogy ne dani legyen az egyik legkedvencebb jobbhátvédem és ebbe aszar orosz krixkrax fog játszana na ne már vazeNóbi írta:most olvastam, hogy murinnyó úrnak szüksége lenne egy jobbhátvédre, aki vagy miguel vagy daniel alves lesz. [auto_cenzúra], kinéz vkit és meg is kapja. csak remélni tudom, h nem alves lesz az
grecki írta:Én annyira nem, de csak azért, mert így még marad esély Luquéra!!! Én mindenképpen őt akarom/szeretném...Atesz írta:Sajnálom, hogy nem került ide vissza Larsson.![]()
![]()
Daniel Alves nagyon elkelne szerintem, de Zambrotta mellett nem érné meg nekünk, csak ha az olasz átmenne balra...Csakhát, Slyvinho és Gio is marad (sajnos). Én is Sylvinhot tartanám meg, Gio szerintem is nagyon hullámzó, és gyakrabban gyenge, mint jobb.
Egyetértek.cruyff írta:Szegény Henry brü-hü-hü... aki kikosarazza a Barcelonát, annak legyen is legyőzöttségi szindrómája. Ki a fszt érdekel? Jött? Nem. Akkor most honnan jött elő ez az egész ismét? Meddig könyörögjünk még neki? Mi elfelejtettük őt. Felejtsen el ő is minket.
Ó de miért nem térünk át inkább az aranycsapat féle 3-2-5 felállásra?Enrique írta:Forever Barcelona írta:Thierry Henrynak legyőzöttségi szindrómája van, teljes melankólia és kiábrándultság jellemzi, melynek egyetlen gyógyíre az lehet ha elfogadja a Barca invitálását. Az idén Bajnokok Ligája és világbajnoki finálét is elbukó csatárt már nem valószínű, hogy látjuk a pályán, sőt pszichológus szakértők szerint legközelebb már gránátvöröskékben tűnhet fel az aranylabdaválasztáson is csak harmadik gall támadó. www.foci24.hu
Ha igaz lenne akkor én így álítanám fel a Barcelónát
Váldez
Zambrota Puyol Marquez Gio
Iniesta Deco
Messi Ronaldinho
Henry Eto'o
Forever Barcelona írta:Thierry Henrynak legyőzöttségi szindrómája van, teljes melankólia és kiábrándultság jellemzi, melynek egyetlen gyógyíre az lehet ha elfogadja a Barca invitálását. Az idén Bajnokok Ligája és világbajnoki finálét is elbukó csatárt már nem valószínű, hogy látjuk a pályán, sőt pszichológus szakértők szerint legközelebb már gránátvöröskékben tűnhet fel az aranylabdaválasztáson is csak harmadik gall támadó. www.foci24.hu
Ha igaz lenne akkor én így álítanám fel a Barcelónát
Váldez
Zambrota Puyol Marquez Gio
Iniesta Deco
Messi Ronaldinho
Henry Eto'o
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=18758Petixy írta:Semmi alapja,a Mundo-n lenne fent elsőként!