Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.08. 23:44:11

Buffon... :roll: Mascherano... Mit akarunk mi, világválogatottat?

Állítom, velük sem lenne annyival jobb a csapat, mint amennyi árat (pénz, és XY elküldése) kéne fizetni értük...
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.08. 21:13:29

----------------------Buffon----------------

--Zambrotta---Márquez--Puyol---Abidal-

---------Xavi---Mascherano---Deco-------

---------------Messi---------Ronaldinho----

----------------------Eto'o-------------------
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.07. 23:25:14

Game90 írta:Valdes nálam kezdő maradna :!: Két balhátvéd cserénk lenne :?:
Ha már Grecki megtette, akkor én is írok egy keretet :wink: :) :
Kapus: Valdes
Jorquera
Védők: Zambrotta, Puyol, Marquez, Taiwo
? (akár Belletti), Oleguer, Thuram, Sylvinho (lehetne valakit a B- ből is hozni)
Kp: Xavi, Edmilson, Iniesta
Crosas, Motta, Deco (akár Maduro, Reo-Coker)
Csatárok: Messi, Eto'o, Ronaldinho
Luque, Saviola (de sajnos Guddy lesz), dos Santos és még egy csere

na akkor én is irok egyett :D
Kapus: Valdes
Jorquera
Védők:Zambrotta,Puyol,Marquez,Bronki és bronki és slyv visszavonulása után Daniel Alves,Puyol,Marquez,Zambrotta és azt a Valientet én felhoznám a nagyok közé
Kp:Xavi,Edmilson,Iniesta
Crosas,Deco,Joao Mutinho és még fellehetne hozni a csapatba pár fiatalt vagy Damiát hátra vagy Kp posztra
Csatárok:Messi,Eto'o,Ronaldinho
Saviola,Dos Santos,Huntelaar vagy Luque,Krick és még más valaki
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.07. 23:14:36

Nóbi írta:most olvastam, hogy murinnyó úrnak szüksége lenne egy jobbhátvédre, aki vagy miguel vagy daniel alves lesz. [auto_cenzúra], kinéz vkit és meg is kapja. csak remélni tudom, h nem alves lesz az :evil:
adja az ég hogy ne dani legyen az egyik legkedvencebb jobbhátvédem és ebbe aszar orosz krixkrax fog játszana na ne már vaze :shock:
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.07. 23:11:19

grecki írta:
Atesz írta:Sajnálom, hogy nem került ide vissza Larsson. :cry: :cry: :cry:
Én annyira nem, de csak azért, mert így még marad esély Luquéra!!! Én mindenképpen őt akarom/szeretném...
Daniel Alves nagyon elkelne szerintem, de Zambrotta mellett nem érné meg nekünk, csak ha az olasz átmenne balra...Csakhát, Slyvinho és Gio is marad (sajnos). Én is Sylvinhot tartanám meg, Gio szerintem is nagyon hullámzó, és gyakrabban gyenge, mint jobb.

ja alves szerintem is jó lenne jó hogy mindig változtatja a haja szinét vagy a formáját szeretem is tehát tőlem jöhetne :twisted:
PUNK'S NOT DEAD!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.12.07. 23:09:20

cruyff írta:Szegény Henry brü-hü-hü... aki kikosarazza a Barcelonát, annak legyen is legyőzöttségi szindrómája. Ki a f :oops: szt érdekel? Jött? Nem. Akkor most honnan jött elő ez az egész ismét? Meddig könyörögjünk még neki? Mi elfelejtettük őt. Felejtsen el ő is minket. :evil:
Egyetértek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.07. 23:07:34

vagy én a középpűlyára szivesen látnám Joao Mutinhot 8)
PUNK'S NOT DEAD!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.07. 23:06:29

én nyáron örültem volna henrynak de most már nem :!: Ha az Arsenalba maradt akkor maradjon is ottt már akkor ..... dühös voltam nyáron :evil: Na de mindegy

káromkodás suxx! Vito
PUNK'S NOT DEAD!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.07. 21:50:29

Azért abba is bele lehet kötni, amit te mondtál lionelmessi, mert az nem igaz, hogy ő csak azért nem akar idejönni, mert sztárok között lenne, pont ezt kifogásolja az Arsenalban, hogy nincsenek hozzá hasonló kvalitású játékosok. Szerintem jól érezte volna magát egy ilyen nagyszerű csapatban, mint a Barcelona, de az érzelmi kötődések erősebbek voltak nála, ami érthető valahol. Azonban ez a nyár volt, most tél van, a hír már több, mint fél éves és már idejét múlt, akkor nem jött, most már tényleg ne jöjjön, de nem is fog.

Vannak megfelelő játékosaink minden posztra, Henry leigazolása nem létszükségletű :!:
Andris
Adminisztrátor

2006.12.07. 21:41:31

fogalmam sincs, h mennyire igaz ez a hír.
de azért Boixos, sztem evidens, h azért nem jött hozzánk, mert nem volt ilyen problémája.
ellenben ez most, h az arsenalnak nem nagyon megy, és összeveszett kissé wengerrel....simán érthető, h most jött rá, h nagyobb klubb kell neki, h igazi nagy eredmények elérője lehessen...

és Cruyff: szerintem összetehetnénk a kezünket, ha megcsípnénk őt.
szerintem simán érthető, h abban a csapatban maradt, ahol ő a közkedvenc, és a főfő sztár, és jól érezte magád.
nem csoda, h nem akart olyanok mellet focizni, mint messi, dinho, deco, etoo
mert hát jobb mindenkinek ha ő magasan a legnagyobb sztár
de ha már nem érzi jól magát...

én nagyon örülnék neki, és sztem sokan vagyunk így ezzel...
bár nem tom, mit lehetne kezdeni akkor a csapattal, rotálni megint vagy mi?
de akkor is, nem kell ilyen kritikusan fellépni sztem, és jó lenne nekünk és a csapatnak is ő

de valszeg azér ez egy nagy kacsa ismét
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2006.12.07. 21:34:58

ez a hír sztem hülyeség. ha ilyen problémái lettek volna, már rég nálunk nyomná a bugit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
cruyff
Entrenador del Barça

2006.12.07. 21:27:27

Szegény Henry brü-hü-hü... aki kikosarazza a Barcelonát, annak legyen is legyőzöttségi szindrómája. Ki a f :oops: szt érdekel? Jött? Nem. Akkor most honnan jött elő ez az egész ismét? Meddig könyörögjünk még neki? Mi elfelejtettük őt. Felejtsen el ő is minket. :evil:
VISCA EL BARCA!
Barcaforever
Director del Fútbol

2006.12.07. 21:16:22

Enrique írta:
Forever Barcelona írta:Thierry Henrynak legyőzöttségi szindrómája van, teljes melankólia és kiábrándultság jellemzi, melynek egyetlen gyógyíre az lehet ha elfogadja a Barca invitálását. Az idén Bajnokok Ligája és világbajnoki finálét is elbukó csatárt már nem valószínű, hogy látjuk a pályán, sőt pszichológus szakértők szerint legközelebb már gránátvöröskékben tűnhet fel az aranylabdaválasztáson is csak harmadik gall támadó. www.foci24.hu

Ha igaz lenne akkor én így álítanám fel a Barcelónát

Váldez

Zambrota Puyol Marquez Gio

Iniesta Deco

Messi Ronaldinho

Henry Eto'o
Ó de miért nem térünk át inkább az aranycsapat féle 3-2-5 felállásra? :lol: Kicsit túlzás ez a felálllás,sztem nincs szükség rá sztem Eto'o mögött jó lesz Guddy És Savigól. :wink:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.07. 18:13:01

Azt hiszem nálam jobban senki nem akarta volna, hogy Henry Barcelonába igazoljon, de ez a felállás maga lenne az öngyilkosság!!! Még most is azt mondom, hogy, ha van rá esély, akkor tegyenek meg mindent az ügy érdekében! Világbajnok csapatunk lenne, egyszerűen verhetetlen, de ez a formáció engem a Real Madridra emlékeztet: védekező középpályás nélkül ez így ebben a formában nem működne szvsz. Szerintem hagyni kellene a mostani felállást és a négy támadót (Henry, Ronaldinho, Eto'o és Messi) rotálni kellene. Ez már csak azért is nagyon jó, mert mind a 4-en be tudják játszani mind a három támadó pozíciót!!!

Úgyhogy mindent bele, vesszenek még jobban össze, és jöjjön csak hozzánk!!!!! Igaz, akkor dos Santosnak kevesebb lehetősége lenne, de ő még nagyon fiatal, ráérne még a B csapattal tovább fejlődni.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.07. 16:36:56

Forever Barcelona írta:Thierry Henrynak legyőzöttségi szindrómája van, teljes melankólia és kiábrándultság jellemzi, melynek egyetlen gyógyíre az lehet ha elfogadja a Barca invitálását. Az idén Bajnokok Ligája és világbajnoki finálét is elbukó csatárt már nem valószínű, hogy látjuk a pályán, sőt pszichológus szakértők szerint legközelebb már gránátvöröskékben tűnhet fel az aranylabdaválasztáson is csak harmadik gall támadó. www.foci24.hu

Ha igaz lenne akkor én így álítanám fel a Barcelónát

Váldez

Zambrota Puyol Marquez Gio

Iniesta Deco

Messi Ronaldinho

Henry Eto'o
Nóbi
Capitá del Barça

2006.12.04. 17:34:02

Petixy írta:Semmi alapja,a Mundo-n lenne fent elsőként!
:(
szerintem is kamu, de azért betettem, mert szó van a Barcáról :wink:
Nóbi
Capitá del Barça

2006.12.04. 17:32:51

Game90 írta:Henry nem kell ide :!: 3-4 évre nem érdemes leszerződtetni őt. Most egyébként is sérült :arrow: 1,5 hónap pihenő :?
vagy sérült, vagy nem... 8)
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.04. 15:57:42

klubhűség?
olyan ma már nincs!
és pont Angliában, ahol a legnagyobb mértékben uralja a futballt a pénz?!

szerintem kicsit átverte magát a nyáron Henry. volt egy jó évük a BL-ben, a szurkolók és a vezetők könyörögtek neki, kész lett az új stadion és szvsz ez elvette a józan eszét, ezután pedig egy olyan döntést hozott, amit rég megbánt.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.04. 15:50:36

Én sajnálom Henry-t, meg is értettem, hogy maradt, hiszen ő azon kevés játékos egyike, akinek még fontos a klub hűség. Ami sajnos pont nekünk lett gáz :( Csak sajnos most már nincsen esély a megszerzésére, mivel most megint hosszú a szerződése.
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2006.12.04. 15:37:20

Amikor májusban nemet mondott a Barcának, én akkor megmondtam, hogy erre nagyon ráfázott, mert ezzel az Arsenal-al nem fog nyerni semmit és soha nem fogja megtudni, hogy milyen pl: az Év Játékosa lenni, Aranylabda, BL győzelem, na és persze a Nou Camp csodálatos közönsége amikor az ő nevét skandálná! :evil: Ezt nagyon elszúrta! Most már sajnálhatja! Sokat ér az új stadionnal meg a szurkolókkal! Nálunk a világ legjobb csatára lenne ha ide jött volna! Mostmár mind1.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.04. 15:26:19

erről beszéltem fél évvel ezelőtt, amikor nem fogadta el a Barca ajánlatát...
buta. ostoba.

jött a nagy Arsenal-szív, abba viszont csak az idény elején gondolt bele, hogy
-ez az Arsenal, nemhogy erősödött, hanem gyengült

-a bajnokságban nem érhetik be a Chelsea, MU kettőst

-a BL-ben idén valószínűleg nem fognak mégegyszer úgy menetelni

-valamint (ezek miatt) csapat szinten nem tud címekért mérkőzni és így az egyéni elismeréseknek is búcsút inthet, amikre már nagyon régóta vágyott.
esetleg majd "post humus" a pályafutása befejezésénél, mint Zidane.

szóval van egy valag lóvéja, van egy új stadion, ahol játszhat, de egyelőre úgy néz ki, hogy cím nincs, amiért játszhat.
PCsabi
aka Game90

2006.12.04. 15:20:12

Henry nem kell ide :!: 3-4 évre nem érdemes leszerződtetni őt. Most egyébként is sérült :arrow: 1,5 hónap pihenő :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.04. 15:04:51

Én pár napja olvastam egy Wenger-interjút és ott azt mondta, Henry most motiválatlan és pihenő kell neki, mint az Interben Adrianónak, hogy feltöltődjön. Szerintem nem sok esély van, hogy Henry most jöjjön ide, a nyáron több esély volt.
lionel19

2006.12.04. 12:39:31

Petixy írta:Semmi alapja,a Mundo-n lenne fent elsőként!
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=18758

"Arsenalon belüli, válságra utaló jelekkel, elsősorban a Thierry Henry és Arsene Wenger között elmérgesedő viszonnyal"
Petixy
Jugador d'estrella

2006.12.04. 12:20:47

Semmi alapja,a Mundo-n lenne fent elsőként!
Lezárt