Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Gyula az első évben nagyon jo volt, lőtte a golokat, csak aztán Messi kixoritotta, de csereként is hasznos volt. Viszont idén télleg nem m1 neki, de azért lujiz garcijánál jobbNóbi írta:maximálisan egyetértek grecki kolléga véleményével. luis gírcia tökéletes csere lehetne dinho és messi mögött is. elment garcia és jött helyette giuly. pfff.grecki írta:Szerintem ti egy kicsit túlságosan elfogultak vagytok Larssonnal kapcsolatban. Tény, hogy csak pozitívan tudok nyilatkozni róla, de azért már ne szuperlatívuszokban. Hasznos tagja volt a csapatnak, bár én akkor annak idején, amikor leigazoltuk nagyon prüszköltem - bevallom férfiasan - és bár nem lett a kedvenc játékosom, de elismerem, hogy mit tett ezért a klubért. Viszont szerintem hosszú távú megoldás kell: Larsson maximum csak egy fél évre lenne jó...
Luis Garciát én is támogatnám, nem is értettem, miért kellett eladni, amikor nagyon jól teljesített, Rijkaard egyik kedvence volt, mindig játszott, annak ellenére, hogy nem rúgdosta a gólokat. A Poolban pedig egyszerűen megtáltosodott... Egy újabb Barca nevelést tékozoltunk el asszem 8 millió Euróért...Bár visszavásárlási opciónk van (ha egy sp csapat hívná, elsőbbségünk van), de Vörösök nem hiszem, hogy elengednék BL győzelmük egyik fő letéteményesét.
larsson pedig nem kell, gudjohnsen ugyanolyan játékos. kezd beilleszkedni.
maximálisan egyetértek grecki kolléga véleményével. luis gírcia tökéletes csere lehetne dinho és messi mögött is. elment garcia és jött helyette giuly. pfff.grecki írta:Szerintem ti egy kicsit túlságosan elfogultak vagytok Larssonnal kapcsolatban. Tény, hogy csak pozitívan tudok nyilatkozni róla, de azért már ne szuperlatívuszokban. Hasznos tagja volt a csapatnak, bár én akkor annak idején, amikor leigazoltuk nagyon prüszköltem - bevallom férfiasan - és bár nem lett a kedvenc játékosom, de elismerem, hogy mit tett ezért a klubért. Viszont szerintem hosszú távú megoldás kell: Larsson maximum csak egy fél évre lenne jó...
Luis Garciát én is támogatnám, nem is értettem, miért kellett eladni, amikor nagyon jól teljesített, Rijkaard egyik kedvence volt, mindig játszott, annak ellenére, hogy nem rúgdosta a gólokat. A Poolban pedig egyszerűen megtáltosodott... Egy újabb Barca nevelést tékozoltunk el asszem 8 millió Euróért...Bár visszavásárlási opciónk van (ha egy sp csapat hívná, elsőbbségünk van), de Vörösök nem hiszem, hogy elengednék BL győzelmük egyik fő letéteményesét.
És még tenne is pár fontos "dolgot"Barcaboy08 írta:Szerintem meg jó lenne!föleg ahogy mostanában játszik.Ma is néztem,szenzációs volt.Én ugy érzem,Ő most segítség lenne a csapatnak.Mert pont az a poszt hiányos nálunk!Hamár valakit kellene igazolnunk!Egyébként szerettem Henkét,bár ugy érzem Quaresman dinamikusabb fatalabb és Barcás is volt!!!!Jobb választás lenne HA egyáltalán igazolunk valakit!!!!!Henke már megtette a maga kis dolgát a BLdöntőben!!!!!!!FORCABARCA!!!
Hát nemtom,lehet,h nem hülyeség amit írtálReplay írta:Volt lehetősége bizonyitani, csakúgy mint Simao-nak...Barcaboy08 írta:Nem jönne most rosszul Quaresman...el tudnám képzelni a kezdöben.!!!!
Én inkább Luis Garcia-t látnám szivesen újra a csapatban.
Volt lehetősége bizonyitani, csakúgy mint Simao-nak...Barcaboy08 írta:Nem jönne most rosszul Quaresman...el tudnám képzelni a kezdöben.!!!!
Skót helyett svédet akartál irniAki meg azt mondja, h ugyanmá, a skot válogatott [auto_cenzúra], az nézze meg, h a válogatottban mit alkotott. Ott is lőtte a golokat, sokxor maga megvert csapatokat.
LG írta:Nem azért focizott ott évekig, mert nem kellett senkinek, hanem mert nála igen is számitott a klubbhüség. Amugy az egész skot ligát szivatta, ugy ahogy van, és Aranycipős lett, pedig a skot bajnokságnak kisebb a szorzojaZsolti írta:Szerintem egyáltalán nem jobb játékos már nem azért..jó oké ladot két gólpasszt egy BL döntőn,de volt olyan is hogy 5 meccsen keresztül amikor beállt nem csinált semmit...szvsz semmivel sem jobb.Szerintem! Meg ha akkora lett volna nem a Celticben focizot volna f*szomtuggya hány évet..Aki meg azt mondja, h ugyanmá, a skot válogatott [auto_cenzúra], az nézze meg, h a válogatottban mit alkotott. Ott is lőtte a golokat, sokxor maga megvert csapatokat. Es mikor hozzánk jött, joval tul volt már a pályája csucsán, ráadásul volt 1 nagyon sulyos sérülése, majdnem abbahagyta...DE igy is hozzátudot tenni a játékunkhoz. Csereként is, kezdőként is hasznunkra vált, lőtte a golokat, és megnyerte nekünk a BLt. Minden tiszteletem az ővé
![]()
Nem azért focizott ott évekig, mert nem kellett senkinek, hanem mert nála igen is számitott a klubbhüség. Amugy az egész skot ligát [auto_cenzúra], ugy ahogy van, és Aranycipős lett, pedig a skot bajnokságnak kisebb a szorzojaZsolti írta:Szerintem egyáltalán nem jobb játékos már nem azért..jó oké ladot két gólpasszt egy BL döntőn,de volt olyan is hogy 5 meccsen keresztül amikor beállt nem csinált semmit...szvsz semmivel sem jobb.Szerintem! Meg ha akkora lett volna nem a Celticben focizot volna f*szomtuggya hány évet..
Ez jóReplay írta:Nem fogunk megegyezni, mert vannak olyan pontok, ahol ellentétes véleményen vagyunk
De sztem közelitsük meg úgy a dolgot, hogy a pillanatnyi helyzetet vesszük figyelembe, a jelenlegi állapotot...és akkor Larsson kölcsönvétele tünik okosabb döntésnek.
Ellenérveim1. Spanyolország egyik legjobb csatára, még ha ezt a formája nem is mutatja... Mallorcán és Galíciában is bizonyított már.
2. Spanyol --> katalán, sőt saját nevelés
3. Giuly, Ezquerro, Saviola hármasnak nagyon kifelé lóg a rúdja... Helyettük kell egy játékos minimum.
4. Mallorcán együtt játszott Eto'oval, sőt nagy cimbik is...
5. Univerzális, több poszton bevethető.
6. Még viszonylag fiatal, most lehetne (ha nem igazol el) pályafutása zenitjén.
7. A fiatalokra 1-2 évet még minimum várni kell, addig tökéletes megoldás lenne...
8. Hosszútávú megoldás kell, nem csak erre a télre, éppen ezért Henkénél is jobb megoldás lenne. Mellesleg - de mondjuk ez az én véleményem - sztem jobb is Luque...
Szóval, aki ennél több indokot fel tud sorakoztatni ellene, vagy vki mellett, akkor engem meggyőzött...