Ordog írta:Háát... sztem a spanyol foci mostanság nem a virágkorát éli:) Van egy nagyon kiemelkedő Barcelona azt annyi... A 2. reklám margit egy olasz vagy egy angol bajnokságban nem a 2. helyen lenne, hanem a 4. helyért harcolna.
Biztos vagyok benne, hogy még jövőre sem lesz nagyon ellenfelünk, aztán utána már kitudja... elég bíztatónak tűnik ez az Eto'o-Dinho-Messi-Xavi-Puyol-(Marquez, Iniesta) tengely
Sztem nem lehet kérdés hogy az olasz bajnokság jelenpillanatban erősebb mint a spanyol... a spanyol jelenleg csak a 3.
SZERINTEM, meg a ranglisták szerint:D
Hát sztem elég nagy hülyeséget mondasz, mert ha csak a száraz statisztikát veszed, akkor elég 1értelmű, hogy most a Spanyol bajnokság a legerősebb!!!!! Kérdezem, mennyi Spanyol van a legjobb 4 között???? Azt hiszem KETTŐ!!! Ellenben 1 angol és 1 olasz!!! Most akkor arra kérlek gondold át, hogy mit írtál!!!! Mondanék még vmit, a Villareal jelenleg azt hiszem 8 helyen áll a bajnokságba, és ha azt is +nézed, hogy az Inter akit kivert milyen pozíciót foglal el jelenleg az Olasz bajnokságba akkor még 1értelmübb a képlet, A SPANYOL JELENLEG A LEGERŐSEBB!!!!!!!! Ha +nézed a spanyol bajnokságot a Barcat leszámítva, akkor láthatod, hogy nagyon szoros a mezőny, és ebből a Sevilla ott van az UEFA kupa legjobb 4 csapata között és a Villareal + a Bl-ben vitézkednek!!! Az olaszok már az UEFA kupában sincsenek!!!! Ennyi adat elég ahhoz, hogy belásd a Spanyol a LEGJOBB BAJNOKSÁG ÉS A LEGSZOROSABB IS!!!!!!!!!!