Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én utálom davidsot.ő is olyan vadállat mint gattuzó meg grávézen.rontja a foci szépségét.de ez az én véleményem.nem nagyon hatott meg a játéka mikor itt jáccot.most se hiszem , h sokat mutatna.egy jó hátvéd kell és egy jó csatár (HENRY) LARSSON helyett.ha LARSSON nem menne el még csatár se kellene.valdo88 írta:Davidsot én is szívesen látnám még barca mezben,de sajna nem hiszem h ez lehetséges
AKKOR.MI.A.F.SZÉRT.VETTÉK.MEG? már elnézést...FTorres9 írta:Maxit már igazán elfelejthetnétek! Szegény eddig sem játszott,játszik és ezentúl sem fog! Ha 1,5 év kevés volt, hogy játszon vagy 6-7 meccset akkor Riijkard nemhiszem h most fogja meggondolni magát.
ezt nem értem a vb előtt semmiképp sem tudnánk őt megvenni és hát a tottenham-ben sem játszik vmi sokat amúgy télleg nem fognak érte pénzt kiadni azért ment annak idején az interbe m ők többet fizettek amúgy jó de sztem már öreg szal nem is kéne érte pénzt kidobni inkább Mottának meg Edmilsonnak vmi izomerősitőtRichi írta:és davidsnak játszania kell h ott legyen a vb-n![]()
Véleményegyezés: 100%.Sir Maxwell írta:remélem ez a forlan dolog egy vicc...
isten mentsen minket, ez egy nagy 0, volt egy jo szezonja, és kész, igazából sose szerettem, akkor mind1 ha visszahozzák a nyulat, de legjobb lenne ha maxi kapna lehetőséget...
Nem tudom akkor te mi alapján akarod összehasonlítani a bajnokságok erősségét ha nem a nemzetközi meccseken alapján!!!! Más összehasonlítási alap nincsen, vagyis ez alapján lehet leszűrni, hogy az adott bajnokság milyen erőt képvisel!!!! Szóval nem nagyon értem az érvelésedet!!!! Az +sztem jelzés értékű lehet, hogy a tuti olasz 3 helyezett intert a jelenlegi spanyol 8ik simán kiütötte!!!!fcjoc írta:Áh szerintem meg te mondasz nagy hülyeséget... Mi köze az Uefa kupának és a Bl-nek a Bajnokság erősségéhez![]()
Simán a 3. a Spanyol bajnokság(esetleg a 2. az Agollal egyetembe)
Olasz a leg keményebb, még ha nem is rajzolódik ki
Nem! szerintem Ő Rocha-ra gondol.. aki Dinnyót fogta úgy nagyábolBaRcADINHO10 írta:NÉLSON-ra gondolsz ???doki írta:A Benfica jobb oldali védőjét el tudnám képzelni náluk(nem jut eszembe a neve)
mert ő jobb oldali védő a benfikánál.
NÉLSON-ra gondolsz ???doki írta:A Benfica jobb oldali védőjét el tudnám képzelni náluk(nem jut eszembe a neve)
Áh szerintem meg te mondasz nagy hülyeséget... Mi köze az Uefa kupának és a Bl-nek a Bajnokság erősségéhezAttya írta:Hát sztem elég nagy hülyeséget mondasz, mert ha csak a száraz statisztikát veszed, akkor elég 1értelmű, hogy most a Spanyol bajnokság a legerősebb!!!!! Kérdezem, mennyi Spanyol van a legjobb 4 között???? Azt hiszem KETTŐ!!! Ellenben 1 angol és 1 olasz!!! Most akkor arra kérlek gondold át, hogy mit írtál!!!! Mondanék még vmit, a Villareal jelenleg azt hiszem 8 helyen áll a bajnokságba, és ha azt is +nézed, hogy az Inter akit kivert milyen pozíciót foglal el jelenleg az Olasz bajnokságba akkor még 1értelmübb a képlet, A SPANYOL JELENLEG A LEGERŐSEBB!!!!!!!! Ha +nézed a spanyol bajnokságot a Barcat leszámítva, akkor láthatod, hogy nagyon szoros a mezőny, és ebből a Sevilla ott van az UEFA kupa legjobb 4 csapata között és a Villareal + a Bl-ben vitézkednek!!! Az olaszok már az UEFA kupában sincsenek!!!! Ennyi adat elég ahhoz, hogy belásd a Spanyol a LEGJOBB BAJNOKSÁG ÉS A LEGSZOROSABB IS!!!!!!!!!!
Hát sztem elég nagy hülyeséget mondasz, mert ha csak a száraz statisztikát veszed, akkor elég 1értelmű, hogy most a Spanyol bajnokság a legerősebb!!!!! Kérdezem, mennyi Spanyol van a legjobb 4 között???? Azt hiszem KETTŐ!!! Ellenben 1 angol és 1 olasz!!! Most akkor arra kérlek gondold át, hogy mit írtál!!!! Mondanék még vmit, a Villareal jelenleg azt hiszem 8 helyen áll a bajnokságba, és ha azt is +nézed, hogy az Inter akit kivert milyen pozíciót foglal el jelenleg az Olasz bajnokságba akkor még 1értelmübb a képlet, A SPANYOL JELENLEG A LEGERŐSEBB!!!!!!!! Ha +nézed a spanyol bajnokságot a Barcat leszámítva, akkor láthatod, hogy nagyon szoros a mezőny, és ebből a Sevilla ott van az UEFA kupa legjobb 4 csapata között és a Villareal + a Bl-ben vitézkednek!!! Az olaszok már az UEFA kupában sincsenek!!!! Ennyi adat elég ahhoz, hogy belásd a Spanyol a LEGJOBB BAJNOKSÁG ÉS A LEGSZOROSABB IS!!!!!!!!!!Ordog írta:Háát... sztem a spanyol foci mostanság nem a virágkorát éli:) Van egy nagyon kiemelkedő Barcelona azt annyi... A 2. reklám margit egy olasz vagy egy angol bajnokságban nem a 2. helyen lenne, hanem a 4. helyért harcolna.
Biztos vagyok benne, hogy még jövőre sem lesz nagyon ellenfelünk, aztán utána már kitudja... elég bíztatónak tűnik ez az Eto'o-Dinho-Messi-Xavi-Puyol-(Marquez, Iniesta) tengely
Sztem nem lehet kérdés hogy az olasz bajnokság jelenpillanatban erősebb mint a spanyol... a spanyol jelenleg csak a 3.
SZERINTEM, meg a ranglisták szerint:D