Ha Matyi nem világít rá,hogy félreértetted,fel se tűnt volna.Deus írta:Ez azért kicsit erős állításNem ő a legjobb kapus a világon.

Ha Matyi nem világít rá,hogy félreértetted,fel se tűnt volna.Deus írta:Ez azért kicsit erős állításNem ő a legjobb kapus a világon.
Annak a csapatnak 2 jónak mondható éve volt, két bajnokság egy gyenge bajnokságbeli Madriddal szemben. Hosszú évek győzelmei maradtak abban a csapatban, játékban meg még messzebb volt a 86-95-ös meg a 2005- csapattól. Nagyon messze. Azt a BL-t meg senki nem adta oda előre nekünk, ki is estünk simán. Én Hespet nagyon alulértékelt kapusnak tartottam, nem volt ,,neve", marketingje. Ellentétben Valdessel.Rivaldo11 írta:Ez itt off, de...Hesp-Reiziger (Puyol), Abelardo, F.De Boer, Sergi ( Bogarde)-Luis Enrique, Guardiola, Cocu-Figo, Kluivert, Rivaldo.
Ez lett volna az elmúlt 30 év leggyengébb Barcája???a támadósor különösen harmatos, az tény
)(
Szerintem meg közel hasonló erejű volt, mint a mostani, a 2000-es BL -t a szakemberek már előre odaadták nekünk! Kegyetlen nagy csapat volt!
Hesp tény, jobb volt, mint Busquets ( igaz, nála ki nem?), Baia, és Dutruel, sőt, Bonanonál is jobbnak tartom így utólag. De Valdes más kategória, mint ezek a kapusok.
Nem tudom mi nem egyértelmű abban, amit Tito mond. Azt kérik tőle, hogy ha hozzákerül a labda akkor játssza azt meg. Ne bikázza ki a vakvilágba, hanem keressen játszótársat. Ha felíveli, akkor jöhet egy bizonytalan kimenetelű fejpárbaj és ezáltal a Barca játékának folyamatossága jó eséllyel megtörik. Általában véve, a szakvezetés szerint annak, hogy Valdes részt vesz az összjátékban nagyobb a hozadéka, mint amit egy-két(három tökmind1) potyával okoz.mess2009 írta:hát igen....Tito ebben(is) utánozza Guardiolát, a legnagyobb baromságra is rá mondja, hogy semmi nem történt! mi az hogy ezt kérik tőle?! amit pedig csinálnia kell(pontos kidobások, kirúgások) az nem egy különleges elvárás. ezzel együtt nem kellene keresztre feszíteni, de a hibára se mondjuk , hogy az egy erény!.
rendben, én el szoktam gondolkodni....és éppen ennek az eredménye, hogy nem szívesn veszem, ha hülyítenek. a médiumok(normális esetben!!) kapocsként működnek a nagy nyilvánosság(közönség, szurkolók, érdeklődők,....stb) között mivel úgy egyébként honnan vehetnénk információt?! hogy mi van az öltözőben? ki tudja! sztem ti sem, csak találgattok!Capon írta:Persze hogy elbeszélgetnek vele, elemzik mit kellett volna csinálni stb.Erxy írta:Gondolkodjunk már egy kicsit.. Meg fogja kapni a magáét Váldes, efelől ne legyen kétség. De ezt nem a médián keresztül kell intézni, hanem az öltözőn belül, szemtől-szembe. Így fair.mess2009 írta:hát igen....Tito ebben(is) utánozza Guardiolát, a legnagyobb baromságra is rá mondja, hogy semmi nem történt! mi az hogy ezt kérik tőle?! amit pedig csinálnia kell(pontos kidobások, kirúgások) az nem egy különleges elvárás. ezzel együtt nem kellene keresztre feszíteni, de a hibára se mondjuk , hogy az egy erény!.
egyébként, volt azért itt még két momentum, ha már menteni akarjuk! Adriano hazaadásaa nem volt indokolt, a csatár fellökte Valdest akár le is fújhatta volna a bíró.
Profi klubnál ne elemeznék a hibákat pfff.
A média pedig kapott egy sablon maszlag szöveget, ment a parasztvakítás, hogy ááá nem is beszéltünk erről az esetről mert annyira nem is történt semmi.
Ahogy Erxy mondja nem a médiában kell ezekről beszélni hanem az öltözőben.
Egyrészt ugye a Barca játékának alapeleme a labdabirtoklás, és a csapat labdabirtoklása során a kapus tizenegyedik mezőnyjátékosként funkcionál, így teljesen alap, hogy passzolnak neki a társak. Úgyhogy olyan utasítás biztos, hogy nem lesz, hogy ne passzoljanak neki a többiek...Subinho írta:nos, sztem valdes nem csak most csinált hülyeséget, sokszor tette már ezt az évek alatt!!!!!!!! nem elzavarni kell, csak be kell látni, nem a világ legjobb kapusa. vannak nagy védései is, de nem a bravurjaival harcolta ki a zamorát!!!! egyszerűen valakinek meg kéne magyarázni neki, hogy ezeket a hülyeségeket ne csinálja, vagy a társak NE passzoljanak neki hátra!!!!! ezek nélkül nem rossz kapus, nem mondom, hogy nincs az élmezőnyben, de közel sem az egyik legjobb!!! vannak szép védései, meg bravúrjai, de akik igazán nagyok, azok Buffon, Casillas, Czech, Lloris, Neuer... sajnos 10 év alatt sem tudott felnőni hozzájuk!!!Taibi írta:Vicces (?) végigolvasni az elmúlt napok bejegyzéseit...
Jellemző ez a mentalitás sajnos a "nagy barcás szurkolókra".. verik a nyálukat, hogy Mes que un club, és mennyi saját nevelésű játékosunk van, stb..., aztán jön egy ilyen hiba, és máris elzavarnák azt a Valdest aki már 10 éve ott áll a Barca kapujában, és számtalan örömet szerzett már nekünk.
nos, sztem valdes nem csak most csinált hülyeséget, sokszor tette már ezt az évek alatt!!!!!!!! nem elzavarni kell, csak be kell látni, nem a világ legjobb kapusa. vannak nagy védései is, de nem a bravurjaival harcolta ki a zamorát!!!! egyszerűen valakinek meg kéne magyarázni neki, hogy ezeket a hülyeségeket ne csinálja, vagy a társak NE passzoljanak neki hátra!!!!! ezek nélkül nem rossz kapus, nem mondom, hogy nincs az élmezőnyben, de közel sem az egyik legjobb!!! vannak szép védései, meg bravúrjai, de akik igazán nagyok, azok Buffon, Casillas, Czech, Lloris, Neuer... sajnos 10 év alatt sem tudott felnőni hozzájuk!!!Taibi írta:Vicces (?) végigolvasni az elmúlt napok bejegyzéseit...
Jellemző ez a mentalitás sajnos a "nagy barcás szurkolókra".. verik a nyálukat, hogy Mes que un club, és mennyi saját nevelésű játékosunk van, stb..., aztán jön egy ilyen hiba, és máris elzavarnák azt a Valdest aki már 10 éve ott áll a Barca kapujában, és számtalan örömet szerzett már nekünk.
Akkor meccsenként kapunk miatta 1-2 gólt és 1-2 hátborzongató hibát, igaz?Subinho írta:tudom, többszörös zamora díjas, de nem azért, amit a kapuban produkál, hanem mert nem kap gólt, amiatt, mert a meccs 70-80%-ában az ellenfél területén tartjuk a labdát. alig van munkája, ennek kb. a felét jól oldja meg, a másik felét meg nem.
Érdekes, akkor olvass vissza a topikban úgy 15-20 oldalt mielőtt elkezdődött itt a fröcsögés. Amikor oldalakon át dicsérték az emberek, ott érdekes módon nem láttam a neved.Subinho írta:a jó kapus az, aki hozza a meccset a csapatának
De rossz Nekünk. Biztos rossz kapus, ha levédett már ~450 meccset a Barcelonában. Rüstüt, Hespet, Dutruelt vissza kell hozni. Ennyi meccsel a háta mögött Casillas, Buffon még sose bakiztak többször kabaréba illőt, ugye?Subinho írta:a csapat leggyengébb láncszeme!!!
Én is remélem, kevés megbízhatatlanabb kapus van Tőle. Egyik meccsen parádé, következőn 2 gólpassz az ellenfélnek.Subinho írta:remélem visszavágón pinto bizonyíthat!!!
Na ez vicces volt.Deus írta:
Ez azért kicsit erős állításForcabarca8 írta: Valdés egy bolond,de a képességei átlagon felüliek, egy az egyben ő legjobb kapus a világon.Nem ő a legjobb kapus a világon. Hogy ki a legjobb kapus a világon, azt nagyon nehéz meghatározni, mert ugyanis függ attól hogy milyen védősora van előtte. Ha nagyon jó kapus, de ultrarossz védősor van előtte, akkor az ellenfeleknek több lehetőségük lesz kapura lőni. Ezért hiába véd sokat, bekajál gólokat.
Ha viszont jó kapusnak jó védősora van előtte, akkor kevesebb dolga van és nagy részüket kivédi. Ekkor állítják be hogy ő a legjobb kapus a világon.
Semmi gond. Nézőpont kérdése.REMY írta: Nem azért, de közel sincs a Top5-hözés ezt nem bántásból akarom írni.
Casillas, Hart, Lloris, Cech, Akinfeev, Szeczny, Neuer, Buffon, Diego Alves is jobb nála.
Ez azért kicsit erős állításForcabarca8 írta: Valdés egy bolond,de a képességei átlagon felüliek, egy az egyben ő legjobb kapus a világon.
Miben?REMY írta:Casillas, Hart, Lloris, Cech, Akinfeev, Szeczny, Neuer, Buffon, Diego Alves is jobb nála.
REMY:REMY írta:Nem azért, de közel sincs a Top5-hözDeus írta:
Jó tudom, valdes top5 kapusok közé tartozik, de ő is csak ember...és ezt nem bántásból akarom írni.
Casillas, Hart, Lloris, Cech, Akinfeev, Szeczny, Neuer, Buffon, Diego Alves is jobb nála.
22 éves a Lengyel és már most nagyon jól védvisca el barca írta:hagyjátok már ezt az akinfejevet meg lengyelt. az orosz ha akkor spiler lenne már rég nem russlandon tolná.