tegnap volt a MU-CP összefoglaló a Sp1-en és ép ott jutott eszembe, hogy jelenleg 2. ligás.
lassan itt van az angol szezonkezdet és sehol senki, semmi

naon szomorú lennék, mert neki nem ott a helye.
van valakinek valami info

nem sértődtek meg rá, csak brutálisan rossz szezonja volt, nagyon gyengén védett, már amikor nem volt sérült. ráadásul felhozták az ifiktől a curcit, aki ennek pont az ellenkezőjét művelte. a zottit meghagyják második kapusnak és hozzák még a marchegianit(?), amin még röhögnék is egy jót, ha nem szeretém az ASR-t. bár azt mondják, az 'öreg' elsősorban azért jön, h tanítgassa a curcit a szakma rejtelmeire.Charlie írta:Télleg Boixos mit szólx ahhoz hogy Pelizollit kipakolták a Romából?Szerződést bontottak vele vagy micsoda,ezt olvastam,megsértődtek rá.
C.
Ezt már télleg nem hixem el...hogy lehet egy ekkora gennycefre csapat a Bayern?Felvásárolnak minden jó német játékost,és gyengítik az ellenfeleiket a bajnokságban,így is haramtos a Bundesliga,de hát így...A Bayern München vezetősége nem nyilatkozik a német válogatott legújabb sztárjának, Lukas Podolskinak leigazolásával kapcsolatban, pedig a kiszivárogtatott hírek szerint már csak egy lépés választja el őket a 20 éves csatár megszerzésétől.
Azt még nem lehet tudni, hogy a játékos már az ősztől, vagy csak 2006 nyarától kapcsolódik-e be a Bőrnadrágosok edzésmunkájába.
- Érdeklődünk "Poldi" iránt, de egyelőre még az út elején járunk - mondta titokzatosan Uli Hoeness menedzser
Úgy sem megy a Chelsea-be!!! Egyébként meg mi bajod van a Manchaster Uniteddel a második kedvenc csapatom (volt) vagy vanMr. Master írta:Akkor ezek szerint a három castár Inzhagi, Vieiri és Gilardino lesz. Azért ez is elég ütősen hangzik. Én csak attól félek, ha a cselzibemegy Sheva, akkor megint bajnok lesz a ruszki csapat. Én az Arsenal, vagy a Liverpool sikerének szorítok! Vagy bárki más, csak ne a MU vagy a cselzi.Barcelonafan írta:Tommasson megy a Benficába valószínűleg és a 3 csatár elég a Milánba Sevcsenko, Vieri, Gilardino ennyi minek menne el?LG írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=88758
Akkor a Milán megxerezte Vierit és Gilát...így azért van már pár csatáruk, nem lehetetlen Seva távozása
Akkor ezek szerint a három castár Inzhagi, Vieiri és Gilardino lesz. Azért ez is elég ütősen hangzik. Én csak attól félek, ha a cselzibemegy Sheva, akkor megint bajnok lesz a ruszki csapat. Én az Arsenal, vagy a Liverpool sikerének szorítok! Vagy bárki más, csak ne a MU vagy a cselzi.Barcelonafan írta:Tommasson megy a Benficába valószínűleg és a 3 csatár elég a Milánba Sevcsenko, Vieri, Gilardino ennyi minek menne el?LG írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=88758
Akkor a Milán megxerezte Vierit és Gilát...így azért van már pár csatáruk, nem lehetetlen Seva távozása
Tommasson megy a Benficába valószínűleg és a 3 csatár elég a Milánba Sevcsenko, Vieri, Gilardino ennyi minek menne el?LG írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=88758
Hát vigyék! Nincs az a csatár, aki túljár Oleguer eszén!LG írta:Sztem is az lexBoixos írta:57ért nem, de már 60 mill. fontért elviheti az orosz. el is viszi.
Sztem is az lexBoixos írta:57ért nem, de már 60 mill. fontért elviheti az orosz. el is viszi.
Amikor nem vagyok benne, akkor engem isLG írta:Mi a faxnak kell már megint piramist csinálniNem értem 1esek mit élvezenek ezen, mert engem rohadtul idegesít
Mert már kilőttem...A. Gábor írta:Ezen az oldalon is max 3 hozzászólásnyi van....redlions írta:Szeretitek a piramis játékot?Biztos...
ez nem tudom miért bajod...
Azért ott is kezd alakulni egy csapat Sergio Garcia Ewerthon, ki tudja kiket vesznek még, kezdi utánozni az Atletico-tBarcelonafan írta:főleg hogy csak 24 évesLG írta:EwertonZaragoza...o se rosz játékos
főleg hogy csak 24 évesLG írta:EwertonZaragoza...o se rosz játékos
Igazatok van csak rosszul fogalmaztam Flamini nem csatár. (pont)barcafan írta:
én egyáltalán nem láttam játszani kis tulzással...