Egykori és jelenlegi magyar játékosok
-
- Director del Fútbol
Történt még egy nagyon örömteli dolog a hétvégén: cimborám, Farkas Balázs (18 éves) bemutatkozott a Dinamo Kijev első csapatában, és egyből gólpasszt is adott! Ez a gólpassz is rajta van a bentexen, ott meg lehet nézni!
A dolog úgy történt, hogy Balázs hazajött volna pénteken, mert a héten selejtezőtornát játszanak az U-19-es válogatottal, de szóltak neki, hogy ne pénteken jöjjön, mert a vezetőség meg akarja nézni a tartalékok meccsén. Beállt, lőtt egy gyönyörű gólt, meg olyan jól játszott, hogy szombaton is maradnia kellett, nevezték csereként az első csapat soros bajnokijára. Aztán ott beállt, játszott 32 percet, a többit meg már tudjátok...
Jó srác, nem féltem, hogy elszáll magától, meglepően éretten gondolkodik. Csak nehogy valami túlbuzgó csapattárs nagyon a helyére pályázzon, és megpróbálja aljas módszerekkel "kiszorítani"!
A dolog úgy történt, hogy Balázs hazajött volna pénteken, mert a héten selejtezőtornát játszanak az U-19-es válogatottal, de szóltak neki, hogy ne pénteken jöjjön, mert a vezetőség meg akarja nézni a tartalékok meccsén. Beállt, lőtt egy gyönyörű gólt, meg olyan jól játszott, hogy szombaton is maradnia kellett, nevezték csereként az első csapat soros bajnokijára. Aztán ott beállt, játszott 32 percet, a többit meg már tudjátok...
Jó srác, nem féltem, hogy elszáll magától, meglepően éretten gondolkodik. Csak nehogy valami túlbuzgó csapattárs nagyon a helyére pályázzon, és megpróbálja aljas módszerekkel "kiszorítani"!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ott "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" hajtaniuk! Nincs bérelt helye egyiknek sem,na jó Gerát nem szidom,ő általában mindent megpróbál,de a többiantiimperialista írta:Az agyamat eldobom! Dárdai nagyon nagy gólt lőtt hétvégén a Bundesligában. Hétközben ugye Gera is betalált, mégis egyiküknek sem igazán ment Máltán.
Hajnal meg a német másodosztályban adja egymás után a gólpasszokat, meg a hétvégén ő is betatlált, az ő gólja sem volt kisebb, mint a Palié. Érdekes módon a válogatottban igazán ő sem játszott jól. Most nem tudom, megérné-e beválogatni. Az biztos, hogy bozsik embereinél sokkal jobb formában van, de olyan szerkezetben játszik a válogatott, amelyikben nem biztos, hogy lenne helye. Az meg, hogy bozsik átszervezze a csapatot, reménytelennek tűnik...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Az agyamat eldobom! Dárdai nagyon nagy gólt lőtt hétvégén a Bundesligában. Hétközben ugye Gera is betalált, mégis egyiküknek sem igazán ment Máltán.
Hajnal meg a német másodosztályban adja egymás után a gólpasszokat, meg a hétvégén ő is betatlált, az ő gólja sem volt kisebb, mint a Palié. Érdekes módon a válogatottban igazán ő sem játszott jól. Most nem tudom, megérné-e beválogatni. Az biztos, hogy bozsik embereinél sokkal jobb formában van, de olyan szerkezetben játszik a válogatott, amelyikben nem biztos, hogy lenne helye. Az meg, hogy bozsik átszervezze a csapatot, reménytelennek tűnik...
-
- Director del Fútbol
Már megintLos Banditos írta:Hát inkább klubcsapatban 1-et mint a Magyar "válogatottban" 2-t.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát inkább klubcsapatban 1-et mint a Magyar "válogatottban" 2-t.Ennek a válogatottnak már úgyis mindegy ez sosem lesz olyan mint régen.Viszont legalább van egy jó játékosunk aki még lehet és angyon reméljük hogy egy komolyabb csapatba kerül.antiimperialista írta:Bravó, Zoli, mondjuk jobban örültem volna, ha Máltán rúgsz vagy kettőt![]()

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Részemről is BRAVO! Azért Zoli nem az Angol másodosztályt érdemliantiimperialista írta:Bravó, Zoli, mondjuk jobban örültem volna, ha Máltán rúgsz vagy kettőt![]()
Ha valakit érdekel a gól, a www.bentex.tv nevű honlapon biztos rajta lesz. Egyébként itt megtalálhatóak a légiósok góljai, még Torghelle Sanyi egy szem ligakupás találata is a palace-os időkből

-
- Director del Fútbol
Bravó, Zoli, mondjuk jobban örültem volna, ha Máltán rúgsz vagy kettőt
Ha valakit érdekel a gól, a www.bentex.tv nevű honlapon biztos rajta lesz. Egyébként itt megtalálhatóak a légiósok góljai, még Torghelle Sanyi egy szem ligakupás találata is a palace-os időkből

-
- aka Game90
Jeeee
Szép volt Gera. Remélem valamelyik első osztályú angol csapat elviszi őt (pl Portsmouth). Robson már nincs a West Bromnál szóval végre igazoljon el 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
na, gera zoli megígérte, h beköszön a crystal palace-nak, és be is tartotta.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=124626
Crystal Palace [0 - 1] West Bromwich A.
45' [0 - 1] Z. Gera
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=124626
Crystal Palace [0 - 1] West Bromwich A.
45' [0 - 1] Z. Gera
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
Cooltiszo!Cooltiszo írta:Nehogy már összeveszetek egy majmon![]()
Sztem mindenki látott már pélót fiú létére, aki nem az naon homofób lehet,vagy szégyenlős, mert egy öltözőben, vagy táborban simán előfordul. Én jót röhögtem rajta, hogy hogy lehet vki ennyire lúzer, de megnyugtatok mindenkit, azóta is jól alszom
Egyébként lehet hogy jön a GYAK-ba (Gyöngyös 3.osztályú csapata), szal lehet hogy hétről hétre láthatom amjd játszani![]()
ezt nem mondod komolyan h ez a péló ide jön hozzánk focizni?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nehogy már összeveszetek egy majmon
Sztem mindenki látott már pélót fiú létére, aki nem az naon homofób lehet,vagy szégyenlős, mert egy öltözőben, vagy táborban simán előfordul. Én jót röhögtem rajta, hogy hogy lehet vki ennyire lúzer, de megnyugtatok mindenkit, azóta is jól alszom
Egyébként lehet hogy jön a GYAK-ba (Gyöngyös 3.osztályú csapata), szal lehet hogy hétről hétre láthatom amjd játszani

Egyébként lehet hogy jön a GYAK-ba (Gyöngyös 3.osztályú csapata), szal lehet hogy hétről hétre láthatom amjd játszani

- visca el barca
- Presidente del Barça
Drigo!
ahogy érzed...
ahogy érzed...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Eurobarca Staff
visca el barca!
hát mit ne mondjak nagyon jót röhögött mindenki, utólag is megköszönöm.Nem gondoltam, hogy így felhúzod magad ezen, úgy látszik én jobban beletiportam a lelki világodba, mint TE az enyémbe...
(amúgy meg nem néztem meg, mert:
1.a hsz-kből gondoltam, hogy miről van szó[tod én szoktam visszaolvasni, mielőtt baromságokat irogatók, nem úgy mint egyesek, és ezzel most NEM Rád gondoltam, hanem egy-két értelmiségire!!!
2.másrészt, nekem inkább a csajok jönnek be, de természetesen tolerálom a másságot is...
ezen nehogy felhúzd Magad)
Tényleg BOCSI nem akartalak megsérteni, komolyan ne haragudj.
hát mit ne mondjak nagyon jót röhögött mindenki, utólag is megköszönöm.Nem gondoltam, hogy így felhúzod magad ezen, úgy látszik én jobban beletiportam a lelki világodba, mint TE az enyémbe...
(amúgy meg nem néztem meg, mert:
1.a hsz-kből gondoltam, hogy miről van szó[tod én szoktam visszaolvasni, mielőtt baromságokat irogatók, nem úgy mint egyesek, és ezzel most NEM Rád gondoltam, hanem egy-két értelmiségire!!!
2.másrészt, nekem inkább a csajok jönnek be, de természetesen tolerálom a másságot is...

Tényleg BOCSI nem akartalak megsérteni, komolyan ne haragudj.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Geráék tegnap simán nyertek idegenben,és jelenleg a 4. helyen állnak.
http://www.origo.hu/gerazoltan/gerzson/ ... eraek.html
Ettől függetlenül,remélem,h mielőbb sikerül egy komolyabb csapathoz eligazolnia
Ha már a válogatottal sansza sincs eredményeket elérni...
http://www.origo.hu/gerazoltan/gerzson/ ... eraek.html
Ettől függetlenül,remélem,h mielőbb sikerül egy komolyabb csapathoz eligazolnia

Ha már a válogatottal sansza sincs eredményeket elérni...

- visca el barca
- Presidente del Barça
nah álljunk már meg kishaver... nehogy én legyek a [auto_cenzúra] mer feltettem.Drigo írta:Grószos bugihoz, azért az érdekelne, hogy valaki milyen indittatásból, nézegeti a képeket, hátha talál vmi jót?!Ezt sosem értettem ismerőseim között is vannak olyanok, akiknek ez a mániájuk.
Csak gratulálhatok mindkettőjüknek (gy.k.):Grósznak, és kedves barátunknak, aki megosztotta ezt Velünk.KÖSZÖNJÜK
A topicot, pedig át kéne nevezni, vagyis csak lehagyni a jelenlegi szót, vagy egyszerűen csak Magyar játékosok, aki a jelenben él úgyis tudja, hogy a mostani favágókat nem lehet labdarúgókhoz hasonlítani, főleg Puskásékhoz.
Külföldi edzők???
Ugyan már!Itt volt Matthaus.Aztán.Attól még semmi sem lenne jobb.Egy lábas [auto_cenzúra] küldhetsz bármilyen jó szakácsot, neked abból nem fogvacsorát csinálni...
gondoltam nevetunk egy jót, erre te itt beszolsz.
sajnalom ha ezzel beletiportam piciny lelki világodba.

(amugy meg nem volt kotelezo megnezni...)

-
- Eurobarca Staff
Grószos bugihoz, azért az érdekelne, hogy valaki milyen indittatásból, nézegeti a képeket, hátha talál vmi jót?!Ezt sosem értettem ismerőseim között is vannak olyanok, akiknek ez a mániájuk.
Csak gratulálhatok mindkettőjüknek (gy.k.):Grósznak, és kedves barátunknak, aki megosztotta ezt Velünk.KÖSZÖNJÜK
A topicot, pedig át kéne nevezni, vagyis csak lehagyni a jelenlegi szót, vagy egyszerűen csak Magyar játékosok, aki a jelenben él úgyis tudja, hogy a mostani favágókat nem lehet labdarúgókhoz hasonlítani, főleg Puskásékhoz.
Külföldi edzők???
Ugyan már!Itt volt Matthaus.Aztán.Attól még semmi sem lenne jobb.Egy lábas [auto_cenzúra] küldhetsz bármilyen jó szakácsot, neked abból nem fogvacsorát csinálni...
Külföldi edzők???
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vagy külföldi játékosok...mint a Franciáknálredmiller írta:Be kellene zárni ezt a topikot... Magyarországon nincs foci... Ez van! Külföldi edzők kellenének!

Na de őket ezért se bírom,szal inkább maradjunk a mi szeretnivaló 'futballistáinknál'

21 éves vagyok, még akkor,amikor a válogattot tudott szépen,eredményesen focizni,nem volt lehetőségem látni... azóta jó pár kudarcot átéltem,de a mostani helyzetnél kevés elkeserítőbb dolgot láttam...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Be kellene zárni ezt a topikot... Magyarországon nincs foci... Ez van! Külföldi edzők kellenének!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Entrenador del Barça
Grósz mekkora pancser

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- aka Game90
És még állítólag prof. Ez igaz?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után