Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" hajtaniuk! Nincs bérelt helye egyiknek sem,na jó Gerát nem szidom,ő általában mindent megpróbál,de a többiantiimperialista írta:Az agyamat eldobom! Dárdai nagyon nagy gólt lőtt hétvégén a Bundesligában. Hétközben ugye Gera is betalált, mégis egyiküknek sem igazán ment Máltán.
Hajnal meg a német másodosztályban adja egymás után a gólpasszokat, meg a hétvégén ő is betatlált, az ő gólja sem volt kisebb, mint a Palié. Érdekes módon a válogatottban igazán ő sem játszott jól. Most nem tudom, megérné-e beválogatni. Az biztos, hogy bozsik embereinél sokkal jobb formában van, de olyan szerkezetben játszik a válogatott, amelyikben nem biztos, hogy lenne helye. Az meg, hogy bozsik átszervezze a csapatot, reménytelennek tűnik...
Már megintLos Banditos írta:Hát inkább klubcsapatban 1-et mint a Magyar "válogatottban" 2-t.
Hát inkább klubcsapatban 1-et mint a Magyar "válogatottban" 2-t.Ennek a válogatottnak már úgyis mindegy ez sosem lesz olyan mint régen.Viszont legalább van egy jó játékosunk aki még lehet és angyon reméljük hogy egy komolyabb csapatba kerül.antiimperialista írta:Bravó, Zoli, mondjuk jobban örültem volna, ha Máltán rúgsz vagy kettőt![]()
Részemről is BRAVO! Azért Zoli nem az Angol másodosztályt érdemliantiimperialista írta:Bravó, Zoli, mondjuk jobban örültem volna, ha Máltán rúgsz vagy kettőt![]()
Ha valakit érdekel a gól, a www.bentex.tv nevű honlapon biztos rajta lesz. Egyébként itt megtalálhatóak a légiósok góljai, még Torghelle Sanyi egy szem ligakupás találata is a palace-os időkből
Cooltiszo!Cooltiszo írta:Nehogy már összeveszetek egy majmon![]()
Sztem mindenki látott már pélót fiú létére, aki nem az naon homofób lehet,vagy szégyenlős, mert egy öltözőben, vagy táborban simán előfordul. Én jót röhögtem rajta, hogy hogy lehet vki ennyire lúzer, de megnyugtatok mindenkit, azóta is jól alszom
Egyébként lehet hogy jön a GYAK-ba (Gyöngyös 3.osztályú csapata), szal lehet hogy hétről hétre láthatom amjd játszani![]()
nah álljunk már meg kishaver... nehogy én legyek a [auto_cenzúra] mer feltettem.Drigo írta:Grószos bugihoz, azért az érdekelne, hogy valaki milyen indittatásból, nézegeti a képeket, hátha talál vmi jót?!Ezt sosem értettem ismerőseim között is vannak olyanok, akiknek ez a mániájuk.
Csak gratulálhatok mindkettőjüknek (gy.k.):Grósznak, és kedves barátunknak, aki megosztotta ezt Velünk.KÖSZÖNJÜK
A topicot, pedig át kéne nevezni, vagyis csak lehagyni a jelenlegi szót, vagy egyszerűen csak Magyar játékosok, aki a jelenben él úgyis tudja, hogy a mostani favágókat nem lehet labdarúgókhoz hasonlítani, főleg Puskásékhoz.
Külföldi edzők???
Ugyan már!Itt volt Matthaus.Aztán.Attól még semmi sem lenne jobb.Egy lábas [auto_cenzúra] küldhetsz bármilyen jó szakácsot, neked abból nem fogvacsorát csinálni...
Vagy külföldi játékosok...mint a Franciáknálredmiller írta:Be kellene zárni ezt a topikot... Magyarországon nincs foci... Ez van! Külföldi edzők kellenének!