Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
xbalix
Jugador d'estrella

2008.03.26. 17:34:17

Én is bízok benne!!!! Nem tudnám nélküle elképzelni most a Barcát. 94 óta vok szurkoló, de ilyet mint ő még nem láttam. Peg megfordult pár R betűs brazil a klubnál, és más nagy sztárok is... Úgyh hajrá Ronnie!!!! :):):)
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.03.26. 17:31:05

Na ez most úgy érzem, hogy k***a nagy fricska volt neki, hogy ingyen is képesek lennének megválni tőlle. Tényleg nem viselkedik profihoz méltóan. Kíváncsi leszek az után is fáj-e a lába. Mellesleg, szerintem egy Mourinho simán gatyába rázná...Ha edzésen húzná a száját, az biztos átplasztikázná egy kicsit az orcáját. Én még mindíg nagyon szeretem ezt az embert. Ezek után is. Nagyon sajnálnám ha elmenne.
Bízunk benned Ronnie! Ne élj vissza ezzel!
xbalix
Jugador d'estrella

2008.03.26. 17:29:54

Igazad van Sheva télleg visszaesett, viszont ő azután, h klubot váltott. Anglia nem jött be neki, ilyen volt már mással is. Nem tudta megszokni az iramot, a játékstílust. Milánóban lehet h ismét kivirágozna. De R10 esete más... és télleg érthetetlen. :S
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.26. 17:27:43

Az összes hír ismeretében szerintem óriási hiba lenne eladni. Rossz passzban van, nem megy neki, meg is van sértődve biztosan, de sosem volt az a balhés gyerek, ahogy beállítják sokan. Laporta is van olyan okos szerintem, hogy nem adja el, hanem ad még neki egy utolsó (?) lehetőséget. Zárt kapus ülés után meg az újságírók hadd találgassanak, honnan tudjuk mennyi igaz belőle?
Előre a TITOlusokért!
Dawe
Jugador d'estrella

2008.03.26. 17:26:15

xbalix írta:De szted visszahozható még a gyorsaság? Én nem tudom, komolyan mert ilyet h vki ennyire visszaessen egy csapatban se láttam még. Peg nem ma kezdtem el focit nézni...
Nézz rá a Chelsea régebbi aranylabdására, aki a Milanban volt nagy sztár.

És most hol van? az egész idényben rug maximum 3 gólt.
Ha most ezt nézzük akkor egy 1%-os Ronnie is jobb mint egy leépül Shevchenko, bár mondjuk az ugaz hogy sosem volt olyan jó mint Ronnie.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Dawe
Jugador d'estrella

2008.03.26. 17:23:04

Apám szerint és sztem is, Ronaldihno fejben van elfáradva, de még csak ő, az egész csapat is, főleg a hátvédsor. A keretet más csapatok irígyik de úgy össz-vissz az egész csapatot kevesebben az biztos.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
xbalix
Jugador d'estrella

2008.03.26. 17:22:11

De szted visszahozható még a gyorsaság? Én nem tudom, komolyan mert ilyet h vki ennyire visszaessen egy csapatban se láttam még. Peg nem ma kezdtem el focit nézni...
Dóczy
Barça C

2008.03.26. 17:19:31

Inkább az a baj, hogy túl sok izmot, ezáltal súlyt szedett fel.
Így nincs meg az a robbanékony indulása... szvsz

2005-ben még full vékony volt a mai formájához képest
xbalix
Jugador d'estrella

2008.03.26. 17:17:06

Én még mindig hiszek benne h Ronaldinho újra a régi lesz. Nézegetem a youtubeot és nem értem mi történhetett vele. Minden videón szélvészgyors, a legjobb ütemben csinálja a cseleket, lövései kiszámíthatalanok, passzai halálpontosak... Most meg ugye sehol semmi, kivéve a passzokat, mert azok még mindig ott vannak. A többi sztem fejben és kondícióban is naon ott kell lenni. Talán azért nem csinálja, vállalja be a cseleket, mert nincs meg a kondi. Vagy mostanában ha be is vállalja nem jönnek be, vagy nincs meg bennük a lendület. Nem tudom, érthetetlenül állok előtte, mert meccs után ha leveszi a mezt, sztem nincs olyan aki arra gondolna h ennek a fiúnak kondícióbeli gondjai lennének...
Nem tudom hova veszett a gyorsaság, a lendület...
Ti hogy gondoljátok???
Szofi
Barça C

2008.03.26. 17:13:42

Én arra szavazok,hogy menjen el Franki!!!!!Én nem szeretem!Meg néha nem is értem (pl.: amikor Henryt leülteti a kispadra).Szerintem részben az ő hibája is,hogy Ronnie ilyen.Én az ő helyében sokkal kemnényebben állnék hozzá Ronaldinhohoz.Meg látszik a csapaton,hogy nem motiváltak,nem hajtanak.Néha úgy játszanak,hogy sírni tudnék...De komolyan! (Valencia ellen).
orska
Jugador del Barça

2008.03.26. 17:08:38

Nem tudom mit szóljak ehhez....Nehéz okosat mondani, mert lehet hogy eladjuk és másik csapatnak hozza a népszerűséget, gólokat és marketing értékeket. De, ha marad és csak a pletykálás megy róla, nem vagy gyengén játszik, abból sok hasznunk nem lehet.

Nagyon furcsa ez nekem, mert soha nem rajongtam még focistáért annyira mint Érte, és úgy gondoltam emberileg is korrekt, szimpatikus. Ellenben a jelen nem ezt támasztja alá, ezekkel a fals sérülésekkel és gyenge teljesítménnyel (egy-két kivétellel) nehéz Őt tovább isteníteni (azért még mindig megy valamennyire :wink: )

Úgy gondolom a végsőkig meg kell próbálni megtartani és visszahozni a csúcsra, hiszen sokat ér a srác minden téren. De hogy hol a türelem határa, azt nem tudom. Lassan már közelítünk hozzá, legalábbis a Barca vezetősége. Egy biztos, a fordulópont nincs messze.
goda06
Jugador del Barça

2008.03.26. 17:03:55

Engem kicsit megdöbbentett a cikk a főoldalon. Azon nem lepődtem meg, hogy Franki és Roni volt a téma, azon viszont igen, hogy milyen arányban. Roni mentalitása az utóbbi időben nem volt profihoz méltó ( azt hiszem erről most kaptunk tényleges írásos bizonyítékot ), de szerintem ebbe benne volt az is, hogy a csapatban nincs meg a fegyelem. Ez pedig Franki és a vezetőség hibája. Mindenesetre most fog eldőlni, hogy R10 akar-e még Barcás lenni. Én szurkolok neki.
Barca, Ronaldinho
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.26. 17:01:12

Nos, igen. Mi Barca szurkolók(legalábbis a legtöbb) erre szoktuk azt mondani, hogy nem Ronaldinhonak szurkolunk, hanem a Barcelonának. Azért én még valamennyire szeretném, hogy megtartsuk Ronnie-t, szerintem ez minden Barca drukker szíve legmélyén így van, ha nem is nagyon,de egy kicsit igen. Remélem, hogy itt marad, de az a helyzet, hogy lassan a csapat bármely tagja többet mutat, mint R10. Voltak felvillanásai, de nem találja a formáját.
Összefoglalva: Ha a megfelelő hozzáállást nyújt, és edz rendesen, akkor szeretném hogy megtartsuk. Ha nem, akkor nincs rá szükség. Ha eladnánk, több jobb játékost is lehetne venni. Kíváncsian várom a döntést. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.26. 16:50:27

senzu írta:Ronaldinhonak most kell igazán bizonyítania, hogy akar-e normálisan játszani vagy nem? Ha nem, akkor mehet isten hírével.
Akármennyire kedvelem, egy alacsonyabb kvalitású játékos aki majd meghal a pályán, többet ér mint a mostani Ronnie!
És nekem a csapat a lényeg, mentek már el tőlünk nagy sztárok, azt is túléltük valahogy...
Egyetértek... :wink:
Ronaldinhonak most kell megmutatnia, hogy mit is ér és mit is tud valójában, most már nem lehet "elalibizni" az edzéseket és meccseket. Oda kell tennie magát és megmutatni, hogy igenis tud és akar játszani, küzdeni...vagy különben a nyáron a Barca-Ronaldinho "házasság" felbomlik. :? Arra szerintem ne számítson, hogy folytatja ezt amit most csinál és majd évvégén maradhat...a vezetőség is látja ezeket a dolgokat, nem csak mi szurkolók... :roll: Én lennék a legboldogabb ha ránkcáfolna és Ronnie újra elkezdene varázsolni!
Mindenesetre bízok benne, hogy feltámad... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.26. 16:42:23

barcafan0911 írta:ha murinho jön a nyáron, akkor miénk lesz drogba és lampard. :!:
És ez miképp kapcsolódik Ronaldinho-hoz?

Sokan írjátok, hogy az idény végéig még bebizonyíthatja..., ez sok mindenen múlik, ha nem kap lehetőséget akkor már most búcsút inthetünk neki. Perxe ezt ki kell érdemelni. Ahogy ebben az idényben mutatta..., nem sok esély van rá, hogy a következő hónapokat erején felül, fizikálisan, s morálisan rendben játsza végig.
Nem kell csodálkozni, elkészült a sztársággal, visszaút már nincs, de ettől még százszor többet lenne képes nyújtani...
30millió? Hát, az nagyon magas ár, egy jelenlegi Ronaldinho-ért.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.26. 16:40:34

Ronaldinhonak most kell igazán bizonyítania, hogy akar-e normálisan játszani vagy nem? Ha nem, akkor mehet isten hírével.
Akármennyire kedvelem, egy alacsonyabb kvalitású játékos aki majd meghal a pályán, többet ér mint a mostani Ronnie!
És nekem a csapat a lényeg, mentek már el tőlünk nagy sztárok, azt is túléltük valahogy...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.26. 16:34:41

Én nem tudom,mi lett Ronaldinhoval!És mélységesen el vagyok keseredve,hogy ide jutott!2 éve még azt gondoltam,hogy itt fog visszavonulni szenzációs formában!Egyébként véleményem szerint és amit már ti is írtatok,itt a sikerek utáni Rijkaard féle pszichologiával volt a gond!A siker után kellett volna még keményebben eddzenie!Akor még mdinig egy csollogó R10-et láthatnánk!Én azt mondom,hogyha 30millióért el tudjuk adni,akkor adjuk el!Abból a pénzből tudnánk venni helyére egy jó,sikeréhes,alázatos csatárt,támadó középpályást!Sajnláom R10-et,ilyen képességekkel,ha csak egy picit többet eddzet volna,még 5 évig ő kapta vonla az Aranylabdát!Ebben biztos vagyok!
.
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.03.26. 16:31:17

Nyárig van ideje bizonyítani talán ez ösztönzésként hat rá ha meg nem akkor meg mennie kell ez biztos.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.26. 16:30:19

edzőből sok van, de ronaldinhoból csak egy.
ha eladjuk, a barca többet veszít mint egy játékost. :twisted:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
unikornis
Barça B

2008.03.26. 16:22:19

sinya gvr6 írta:Akár milyen gyenge formában is van , Gudjonsennél százszor többet ér . Ő legalább tud passzolni GUDI nem , cselezni GUDI nem . Játszania kéne mindenhogy .
Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy én se játszatnám R10-et,mert azért ez egy profi csapat,ami ugye annyit tesz,hogy a többiek teszik a dolgukat,küzdenek hajtanak akarnak,nem teheted meg velük,hogy csak azért játszatod a R10-et,mert ő a Ronaldinho...Ezt Roninak kell elrendeznie magával,hogy beáll e a sorba vagy nem...ha nem,tudjuk mi a vége...Én lennék az egyik legszomorúbb ha mégis távozna,de...

Én Gudit se szidom,azért ő is elért egy két dolgot a fociban...Az egész Barca nem az a Barca aminek lennie kéne...És erről nem Gudi,nem R10 tehet...
sinya gvr6
Barça B

2008.03.26. 16:13:41

Akár milyen gyenge formában is van , Gudjonsennél százszor többet ér . Ő legalább tud passzolni GUDI nem , cselezni GUDI nem . Játszania kéne mindenhogy .
sinyavr6
goda06
Jugador del Barça

2008.03.26. 16:03:49

Nagyon jól tudja a vezetőség, hogy ínységes időket élünk. És gondolom, hogy azt is tudják, hogy ezen nem lehet túljutni ha Ronit eladnák. NEM Ő AZ OKA A CSAPAT HANYATLÁSÁNAK. Pénzileg meg szerintem nem igaz, hogy csak a kiadásokat növeli, mert akármilyen rossz formában játszik a neve egy márkanév. Roni formájával ugyan az van mint a az egész csapattal. Olyan légkör lett urrá a csapaton, ami nem képes motivációt adni a játékosoknak. Ezen az alapon, pedig nem a kulcsjátékosok eladása a cél, hanem a LÉGKÖR megteremtése. (mert könnyen lehet, hogy a köv. szezonban a BL-ben pont az eladott sztárunk ejthetne ki minket, aki ott megkapja a megfelelő támogatást)
Barca, Ronaldinho
sinya gvr6
Barça B

2008.03.26. 15:49:33

Szerintem Frenkivel nem jön ki ez biztos .Fizikálisan láthattuknincs annyira rossz formában mint ahogy mondták. Amikor játszott akkor küzdött a labdáért . Edzőváltás kéne akkor talán ujra a régi lessz . Inkább Rejkard menjen mint ő . VISKA EL BARCA
sinyavr6
okos666
Jugador del Barça

2008.03.26. 15:48:17

Ronaldinho&Barca írta:
Messi-#19 írta: Ezaz hogy pletyka lap :!: Ne izgulj úgyse igaz!
Háát... nagyon remélem, de pletykáknak is van alapja, és kissé sok már ez a mese... Én szívből remélem hogy nálunk marad, nem azért mert R10 fanatikus vagyok, nem vagyok az, beismerem ha rosszul telejsít de ha jól is.
Szerintem neki a hozzáállásával van gond. Ha ezen változtatna akkor minden rendben lenne. Szerintem senki más nem értené meg ugy Eto'oval és Messivel elől a játékot mind Ronaldinho. Amit ők játszanak az varázslatos, és ha ő elmenne ez a varázslás már nem lenne az igazi.
Remélem hétvégén láthatjuk már játszani R10-t és majd varázsol egyet nekünk, és akkor mindenki pontot tehet a meséjének a végére. ;)

Mindent bele R10!!!
Úgy biza'!!! Szerintem láccik rajta a fáradság, de láthatjuk hogy szerintem átgondolta a dolgokat, és elkezdett hajtani!!!(a nemrégi ollósgólja meg csodálatos volt) Én úgy gondolom, hogy az hiányzik belőle, amit említettem: a szusz!!! Nem bírja, de ezen ne is csodálkzozzunk, hát 3 szezon úgy végig nyomott, hogy ajaj(!), és elfáradt!! De újra hajt...!!! A köv. meccsen pedig ismát jáccania kéne, mert hát küzdeni kell...! :D
Imádlak BARCA!!!
Brasil
Barça B

2008.03.26. 15:42:13

nem klubváltás kellene neki, hanem egy kiadós verés és egy keménykezű edző, nem puhapöcs frenki!!! én ebben az évben még adnék esélyt neki, ha télig nem hozná a régi formáját, vagy ahhoz hasonlót, akkor eladnám!!! én sajnálom, hogy idáig süllyedt, talán túl korán ért el mindent és a siker + a pénz megszédítette! ettől függetlenül imádom!! :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:
Lezárt